Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kadrolu katilciğim güzel günlerde bizimle birlikte oku inşallah
En tatlı katil sensin, kara murat da benim

DonukPudra distopya uzmanimiz sendin dogru hatirliyorum degil mi? Aldous Huxley' nin Cesur Yeni Dunyasi'ni okumustum simdi Ada' ya basladim okumus muydun?
@_Cassandra_ valla beni de merak ettirdin listeye alayim bari.
DonukPudra cuğum etiketlemiş beni. Cesur yeni dünya ben de okudum ama maalesef Ada yı bilmiyorum okumadım henüz.

Binboğalar efsanesi bitti. Ama içimde bir taş oturuyor şuan.
Haftasonu başlayabilir miyim bilmiyorum ama sıradaki kitabım Stefan Zweig - Amok Koşucusu. Sevgili __giz__ ciğimle ortak okuma yapacağız

Oyy okuyalım tabi.
Ben yorgunluktan ölüyorum, düğün bitti, herkes gitti, artık dinlenip kitap okuyabilirim. Birkaç gündür uzaklaştım kitaplardan, umarım aramızdaki ilişki bozulmamıştır. Zweig ile özleşmişizdir.

Kendime Yeni Bir Ben Lazım bitti. Kış günlerinde bir Pazar sabahı Kanal D'de verilen romantik bir film gibiydi kitap. Bir çırpıda bitti zaten. San Francisco ile Londra arasında uzayan ve mis gibi waffle kokan bir hikayeydi. Keşke herkes hayallerinin peşinde koşmak konusunda Nell kadar cesur olsa

Site ismi vermek yasak mı?

Bir site var duydunuz mu bilmem. Kitap kutusu satın alıyorsun 35 liraya. 3 kitap kargo ücretsiz eve geliyormuş güzel bir kutu içinde. Kitaplar sabit, belli. Ben iki aydır içerikteki üç kitabın fiyatını topluyorum 35 liradan fazla yapıyor. Karlı gibi. Tabi okumak istediğimiz kitaplarsa

Çok sağ ol ablacım

Abla diyorum ama yaşını da bilmiyorum hani belki de az bir fark var

yasim 37
galiba sen 24 yasindaydin
icinden nasil geliyorsa öyle söyle lütfen
burada cisimler görünmüyor
sadece gönülden gönüle yollar geciyor
benim gönlümün yolu da sana düstü
buradaki herkes cok samimi ve gercekten cok olgun
buradaki baykus hanimlari tanidigim icin kendimi cok sansli hissediyorum
ama
sen baskasin
senin cok alcakgönüllü bir yapin oldugunu düsünüyorum
ve bu da cok hosuma gidiyor
sevgilerimle

bu arada bildirim yapayin
Sairin Romani
Sayfa-450

Ben de bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…