- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.061
Günaydın kızlar ben bu hafta o kadar mutlu o kadar mutlu oldum ki hemde iki kere:)
Çarşamba günü işteyim bir telefon kargonun var evde misiniz??? Hayır esim de yok bide işi var üstelik kudurdum kitap yurdundan gelmiş. kim kim kim soruyorum kızlara yok o, yok bu ,yok kara murat benim söylemiyorlar hatta rüşvet isteyen bile oldu(hala unutmadım sözümü).
Kahvesini ictigim ve karşılıklı oturup konusabildigim tatlı mı tatlıminerva1988 bana bunları yollamış
Eki Görüntüle 2024402
Sonra bugün uyuyorum yine telefon ve yine kargo kapi otomatigine basar misiniz?
Noluyo dedim?? Bı baktım yine Kitapyurdu kutuyu heyecandan açamadım bu kez ve kargoyu iki yıldır kurbanım olan ve bu yılda katilligine aday olduğumxyzt-5544 yollamış hem de hala yazarken bile güldüğünü notla
Eki Görüntüle 2024406
Ben size ne diyim şimdi ya:) çok çok çok teşekkür ederim seviliyosunuz:) iyi ki güne gitmişim hayatım da girdim en güzel gündü , ve iyi ki sizleri tanımışım :)
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun
Ablacım
İste senin yerine de okuyayım
cok gecmis olsun canimGirmişken de bildirim yapayım. Dün gece kitabı bitiremedim. Midemi üşüttüm hiç abartısız 1 haftadır sürünüyorumnazara geldim ( hayatin_anlami
sagol canim benim
baskan tamam derse,ben seve seve kabul ederim
cok gecmis olsun canim
Allah nazarlardan esirgesin
DonukPudra distopya uzmanimiz sendin dogru hatirliyorum degil mi? Aldous Huxley' nin Cesur Yeni Dunyasi'ni okumustum simdi Ada' ya basladim okumus muydun?
@_Cassandra_ valla beni de merak ettirdin listeye alayim bari.
Çok iyi bir seçim keyifli okumalar
Binboğalar efsanesi bitti. Ama içimde bir taş oturuyor şuan.
Haftasonu başlayabilir miyim bilmiyorum ama sıradaki kitabım Stefan Zweig - Amok Koşucusu. Sevgili__giz__ ciğimle ortak okuma yapacağız
Çok sağ ol ablacım
Abla diyorum ama yaşını da bilmiyorum hani belki de az bir fark var
Ben de bıraktımButun Beyinli Cocuk sayfa 55.
Marsli kitabina baslamistim ama yok gitmiyor. Filmini izlemistim. Filmini izledigim kitaplarin icine giremiyorum bu kitapla tescilledim bunu artik. Okumayacagim .
Anansi Cocuklarina giris yaptim. Keyifli hafta sonlari diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?