Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ne kadar utanabilirse bir insan o kadar utandım

Ben de aynı şekilde seni öyle sevdim. Hele kızlarım da sakar dediğin mesajdan sonra daha çok sevdim

İnsan cidden ısındığı birini çok yakın hissediyor kendine. Sen de öylesin benim için.

Sairin Romani - Murathan Mungan

Kitabin yazari bir sair olunca ,biraz cekinerek basladim kitaba agirligini tasiyamam düsüncesiyle.
Sairleri ve siirleri anlatan bir kitap cikti karsima,ama bir misra dahi siire rastlamak mümkün olmadi.
Siir yoktu ama siir gibi bir roman vardi. Itiraf etmeliyim bazen boguyordu insani bu anlatim.
Mitolojik bir roman olunca belki bir Hobbit, belki yedi basli ejderha ,belki de insan basli bir at cikar karsima dedim .
Onun yerine ilginc hayvanlar,bitkiler,mekanlar yeraliyordu.
Odragend denen sehre 13 dolunayli senlikler icin yola cikan 3 ayri hikayenin kahramanlari ve onlarin gezdigi yerler,tanistiklari insanlar sizi bambaska diyarlara götürüyor.
Bu 3 ayri hikaye öyle ustaca bir örgüyle birbirine baglaniyor ki; kitabin sonunda tüylerim diken diken oldu ve birkac damla gözyasi sel olmadan akti ,gitti.
Romanin baslarinda ``Roasanayma`´ diye bir kelime geciyordu
Acaba bir sifre miydi neydi bu kelimenin ardindaki gizem.
Roman bittiginde bu kelimenin ne kadar cok umut ve ne derin kederler sakladigini anladim.
Yaniniza bir kagit kalem alip satiraralarindaki etkileyici cümleleri not edebilirsiniz demek isterdim ama kitabin yarisini not etmeniz gerekebilir.
Yazar bu kitap icin 15 yil calismis ,ben emegine saglik diyorum
Gercekten muhtesem bir kitap olmus.
Arka kapaktaki su söz kisaca özetlemis herseyi.

`´ Tabiata,emege ve siire övgünün romani `´

Kusura bakmayin biraz uzun oldu

Ben henüz iyi bi okur olmadan önce (mütevazi olamıcam, eskisinden daha iyi bi okurum ) yarım bırakmıştım bu kitabı, yıllaaar önce
En kısa zamanda baştan alıcam, ağzına sağlık

Eki Görüntüle 2024056 Eki Görüntüle 2024057 Eki Görüntüle 2024058

Sizi bir süredir kıskandırmıyordum

_Cassandra_ m süpriz yapmış bana, dün kavuştum
Cassandra kesen bereket yüreğine sağlık
Melinda Güle güle oku.
Afiyet olsun:) bu çayi kışın daha çok seviyorum ben resmen içimde bahar açıyor kışın ortasında:)
Evet. Kışın daha güzel oluyor
Ben de çok severek okudum. üçüncü kitabı heyecanla bekliyorum.
Yukarda resimlerde hata verdi buraya ekliyorum:)Eki Görüntüle 2024411
@minerva1988 cığımın hediyesi

Eki Görüntüle 2024412

xyzt-5544 cigmin hediyesi
cesminaz ve minerva keselerinize bereket , kalinka Güle güle oku.

Bildirim de yapayım.

Kurtlarla Koşan Kadınlar ... sayfa bilmiyorum. Yüz küsürlerde...

Günaydın güzel hanımlar
Nasılsınız?
Güzel bir hafta olsun

Yiğit Okur
Topal Viktor'un Anıları
Sayfa 34.

İlk satırdaki duan için çok içten Amiiinnnnn diyorum
Allah herkese işyerinde huzur versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…