- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.101
şüphen olmasıngüncel bebeğim
hadi sana güveniyorum, en güzel kitapları seç
DGS sınavına mı girdin. geçmiş olsun :)Günaydınlar kızlar,
haftasonu sınavım çok iyi geçti şükür.DonukPudra Cicoretti @mybrightside iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar
Günaydın Kızlar
İyi haftalar
Haftasonu yine pek okuyamadım bir iki sayfa okuyup okuyup bırakıyorum ama öyle çok verimli olmuyor
Dün misafirim vardı oğlum da erken uyudu çok sevinmiştim işim yok kitap okuyacağım diye ama oğlum çığlık kıyamet uyandı sakinleştiremedik acile gittik kulak ve boğazda enfeksiyon varmış yutkunamıyor :2 saatlik uyku ile işe geldim İnşallah bugün ilaçlar etki gösterir de iyi olur
Günaydınlar kızlar,
haftasonu sınavım çok iyi geçti şükür.DonukPudra Cicoretti @mybrightside iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar
Çok geçmiş olsun kuzuyaTüm ağrıları hemencecik geçer inşallah
Cok gecmis olsun kuzuma.Çok teşekkür ederim canım
Cok gecmis olsun kuzuma.Çok teşekkür ederim canım
AÖF tek ders sınavı canım. DGS eşim girdi. çok sağolasınDGS sınavına mı girdin. geçmiş olsun :)
geçmiş olsun canım. şuan kim yanında.Günaydın Kızlar
İyi haftalar
Haftasonu yine pek okuyamadım bir iki sayfa okuyup okuyup bırakıyorum ama öyle çok verimli olmuyor
Dün misafirim vardı oğlum da erken uyudu çok sevinmiştim işim yok kitap okuyacağım diye ama oğlum çığlık kıyamet uyandı sakinleştiremedik acile gittik kulak ve boğazda enfeksiyon varmış yutkunamıyor :2 saatlik uyku ile işe geldim İnşallah bugün ilaçlar etki gösterir de iyi olur
çok sağol canımMaşallah güzel geçmesine çok sevindim hayırlı sonuçlar alırsın İnşallah :)
Cok gecmis olsun kuzuma.
geçmiş olsun canım. şuan kim yanında.
çok sağol canımsana da çok çok geçmiş olsun
ay bende çok heyecanla bekliyorum ama seneye çıkacamış sanırım instagramda öyle yazmışBen de çok severek okudum.üçüncü kitabı heyecanla bekliyorum.
Günaydınlar kızlar,
Günaydın Kızlar
İyi haftalar
Günaydın herkese
Sabah Amok Koşucusu'na ufak bi giriş yaptım. Su gibi okunuyor zaten. İşler müsait olursa bugün bitiririm. Sonra da sevgili @_meLinDa_ cığımla birlikte Kamelyalı Kadın okuyacağım
günaydınlar, iyi haftalar olsun, stressiz, iş yerindekilerin can sıkmadığı, mutlu mesut geçen bir hafta olsun inşallah
dün Kamelyalı Kadın'a minnacık giriş yaptım, sayfa 12
xyzt-5544 cığımla okuyacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?