Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın Kızlar

İyi haftalar
Haftasonu yine pek okuyamadım bir iki sayfa okuyup okuyup bırakıyorum ama öyle çok verimli olmuyor
Dün misafirim vardı oğlum da erken uyudu çok sevinmiştim işim yok kitap okuyacağım diye ama oğlum çığlık kıyamet uyandı sakinleştiremedik acile gittik kulak ve boğazda enfeksiyon varmış yutkunamıyor : 2 saatlik uyku ile işe geldim İnşallah bugün ilaçlar etki gösterir de iyi olur

Çok geçmiş olsun kuzuya Tüm ağrıları hemencecik geçer inşallah

geçmiş olsun canım. şuan kim yanında.

Ben de çok severek okudum. üçüncü kitabı heyecanla bekliyorum.
ay bende çok heyecanla bekliyorum ama seneye çıkacamış sanırım instagramda öyle yazmış

Günaydın baykuşlar
_Cassandra_ hemde filler sultanı ve kırmızı topal karınca

gün gelip kimse seçmeden göndereyim dedim

Günaydınlar kızlar,
haftasonu sınavım çok iyi geçti şükür. DonukPudra Cicoretti @mybrightside iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar

inşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın canım

çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir

Günaydın herkese
Sabah Amok Koşucusu'na ufak bi giriş yaptım. Su gibi okunuyor zaten. İşler müsait olursa bugün bitiririm. Sonra da sevgili @_meLinDa_ cığımla birlikte Kamelyalı Kadın okuyacağım

bende yetişebilirsem size katılacağım Aylak Adam 47. sayfadayım bitirince Kamelyalı Kadın okuyacağım

Merhaba herkese, geçen dönem 1. sınf ve öğleci olmanın yoğunluğundan pek okuyamamıştım. Yaz için tatil işlerimi de bitirince okumaya tekrar başladım. İstediğim düzeyde olmasa da okuyorum :)
Geçen hafta Aeden'i okudum, şu an elimde George Orwell 1984 var. Okunmayı bekleyen onlarca kitabımı artık bekletmemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…