Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bu arada bende kitapları pahalı bulmuyorum evet her ay alamıyorum ama korsan da almam genelde avm ye gittiğimde D&R da 9.90'a buluyorum 1 - 1 alıyorum öyle birikiyor.
Sizlerin sayesinde de çok okumak istediklerimi pdf olarak indirip okuyorum.

Kitaplarımı sadece 2 arkadaşıma ödünç veriyorum ve onlardan ödünç alıyorum

çok teşekkür ederim :) haklısın tatlı telaşla her şey çok güzel olacak diye diye geçiriyorum günleri :)
ben de sana çok geçmiş olsun diliyorum

Çok teşekkür ederim,çok mutlu oldum gerçekten.Tabii ki sık sık gelirim.:)
Ben birine az okuduğunu söylemem.Aksine benim az okuduğumu söylerim. Az olsun öz olsun değil mi? Ayrıca kitaplarda da seçiciyimdir.Mesela bazıları eline ne geçerse okur ama ben bunu yapamam.Önce konusuna,sonra yazarına bakarım ve böylece bana bir şeyler katabileceğini anlarım.

Benimle aynı fikirde olacağınızı tahmin ediyordum ve bu beni mutlu etti,hem de çoook.:)
Ödünç kitapları geri vermeyenlere ve bu kitapları hor kullananlara gıcik oluyorum.Kendi kitaplarını da hor kullananlara sinirleniyorum ama o kitaplar benim olunca daha çok sinirleniyorum.
Bir arkadaşıma bir kitap vermiştim.Aylar sonra kitabı sorduğumda pişkin pişkin gülerek"o,masamda.Masam çok dağınık.Kitapların altında kalmıştır" tarzı bir şey demişti.O zaman lisedeydik.Ne kadar gıcık olmuştum,anlatamam.

Ben sana oglumu vermisim.. Kitabimi mi vermicem.

Ayrica onlari verdim senin...
Seni severim gamzelim

Allah'ımmm.
Oğlunu fanusa koyarım ben kimse görmesin. Talibi çok zaten, seninki de az değil, çapkın gülüşlerini görmedim sanmasın.

Ben de seni çook seviyorum, az kaldı görüşmemize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…