- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.281
En sevdiğim kitabı kavim, sonra da patasana. Alçak başgan erken davranmıştı. İnsan biraz mütevazi olur dımı. Amelia bana tavsiye etmiş,öncelik onun olsun falan diye. Kimleri başgan yapmışız görün
geziyodur kim bilir nerelerdeminerva1988 seni ozledim neden sesin cikmiyor bakimmm
ben de vermem, kitaplarimi paylasmayi sevmiyorum. Sayfa kivrilmasi ya da zarar gormesine sinir oluyorum. Zaten odunc alan da getirmiyor. Zaten getirecek olan odunc almaz gider kendisi satin alir. Ben isteyenlere sana hediye alayim kitap odunc vermiyorum diyorum. Zaten artik kimse istemiyor.Kitap fiyatlarini pahali bulmuyorum. ..
Itiraf edeyim ki ogrenciyken korsan aldigim da oldu. Sonra kutuphaneye uye olup okumaya devam ettim. Degistokus yapmayi sevmiyorum. Suana dek odunc verdiklerim verdigim sekilde getirmedi kitaplarimi.
Ve alti ustu kitap abartma mantigi var ! Benim icin oyle bir durum yok. Sayfalarinin katlanmasina bile tahammulum yok.
Alim gucu maddiyatla alakali ama. Kimisi bahane buluyor!Cicoretti dedigi gibi unlu markalarin kahvelerine o parayi vermeye erinmezler ama .. Ya da gunde 1 paket sigara icip kitabi luks gorurler.
Katilmiyorum bunlara ...
Kitap fiyatlarini pahali bulmuyorum. ..
Itiraf edeyim ki ogrenciyken korsan aldigim da oldu. Sonra kutuphaneye uye olup okumaya devam ettim. Degistokus yapmayi sevmiyorum. Suana dek odunc verdiklerim verdigim sekilde getirmedi kitaplarimi.
Ve alti ustu kitap abartma mantigi var ! Benim icin oyle bir durum yok. Sayfalarinin katlanmasina bile tahammulum yok.
Alim gucu maddiyatla alakali ama. Kimisi bahane buluyor!Cicoretti dedigi gibi unlu markalarin kahvelerine o parayi vermeye erinmezler ama .. Ya da gunde 1 paket sigara icip kitabi luks gorurler.
Katilmiyorum bunlara ...
Çünkü okumuyorum canim:)) özlenmek ne guzelmis:)) ağzım kulaklarimda:)minerva1988 seni ozledim neden sesin cikmiyor bakimmm
Hakancigim gundayim:) en ilginç kitabıydı bana göre:)günaydın güzel kadınlar
Kamelyalı Kadın bitti ve ben bayıldım
@cesmi_naz ım da çok sevmiş çok mutlu oldum. Kitapta öyle güzel cümleler vardı ki
Bir de Kamelyalı ablamıza başlarda çok sinir olmuştum çok şımarık diye ama sonlarda onun için çok üzüldüm
ah çok beğendim, çok güzeldi
Temmuz ayımın son kitabı Malafa'ya başlayacağım bugün, bitirirsem temmuz hedefime ulaşmış olacağım
Yapma bunu :)Yeni kitabim hakkaride bir mevsim
Malını nasıl da biliyor:) geçen gün aynı evde babamla karsilasmadik:) sabah çıkıp gece gelince eve de uğra diyor:)geziyodur kim bilir nerelerde
Ahaha bana verdiğin kitapları da vermedim sana, el koydum.
Beni hala seviyorsun değil mi ?
Merhaba Baykuşlar
Burnum yanıyor, boğazım acıyor, başım ağrıyor. Birkaç gündür böyleyim.Kitap falan da okuyamıyorum.
Meriç Mekik'in kitapları canım. Kendi hayatından yola çıkarak kurgulamış. Kendi başından geçenleri komik , eğlenceli, yer yer hüzünlü bir dil ile anlatıyor.
İlk kitap AHH KALBİM - İkinci kitap AL SANA AŞK
@yezdaasya tatlı telaşlar bunlar , her ne kadar yaşarken zor olsa da... Allah kolaylık versin. İçine sinsin inşallah her şey!
@suspushanimcim aramıza hoş geldiniz. Arkadaşlarımın da dediği gibi TUTUNAMAYANLAR'ı bu kış toplu halde okuduk.Bence şahane bir kitap
@Mehlikatun aramıza hoş geldiniz.
Merhaba Baykuşlar
Burnum yanıyor, boğazım acıyor, başım ağrıyor. Birkaç gündür böyleyim.Kitap falan da okuyamıyorum.
Meriç Mekik'in kitapları canım. Kendi hayatından yola çıkarak kurgulamış. Kendi başından geçenleri komik , eğlenceli, yer yer hüzünlü bir dil ile anlatıyor.
İlk kitap AHH KALBİM - İkinci kitap AL SANA AŞK
@yezdaasya tatlı telaşlar bunlar , her ne kadar yaşarken zor olsa da... Allah kolaylık versin. İçine sinsin inşallah her şey!
@suspushanimcim aramıza hoş geldiniz. Arkadaşlarımın da dediği gibi TUTUNAMAYANLAR'ı bu kış toplu halde okuduk.Bence şahane bir kitap
@Mehlikatun aramıza hoş geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?