Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kitap fiyatlarini pahali bulmuyorum. ..
Itiraf edeyim ki ogrenciyken korsan aldigim da oldu. Sonra kutuphaneye uye olup okumaya devam ettim. Degistokus yapmayi sevmiyorum. Suana dek odunc verdiklerim verdigim sekilde getirmedi kitaplarimi.
Ve alti ustu kitap abartma mantigi var ! Benim icin oyle bir durum yok. Sayfalarinin katlanmasina bile tahammulum yok.
Alim gucu maddiyatla alakali ama. Kimisi bahane buluyor! Cicoretti dedigi gibi unlu markalarin kahvelerine o parayi vermeye erinmezler ama .. Ya da gunde 1 paket sigara icip kitabi luks gorurler.
Katilmiyorum bunlara ...

Tabi gördü seni naif, hemen elinden aldı kitabı.
Bana aldığın da çok süperdi.
Teşekkür ederim sevgi pıtırcıkları.

ben de vermem, kitaplarimi paylasmayi sevmiyorum. Sayfa kivrilmasi ya da zarar gormesine sinir oluyorum. Zaten odunc alan da getirmiyor. Zaten getirecek olan odunc almaz gider kendisi satin alir. Ben isteyenlere sana hediye alayim kitap odunc vermiyorum diyorum. Zaten artik kimse istemiyor.
Dip not: amma cok zaten demisim :)))))

Ahaha bana verdiğin kitapları da vermedim sana, el koydum.
Beni hala seviyorsun değil mi ?

günaydın kızlar
aylak adam sayfa 137 dün bitirmek istemiştim çok yorgundum sızmışım bugün biterse kamelyalı kadına başlayacağım.

çevremde benim kadar çok kitap okuyan kimse yok açıkçası, ama arkadaşlarım kitap okumak istediklerinde severek veriyorum, bazıları geri vermiyor uyuz oluyorum, bazıları katlayarak okuyor bir daha ona kitap veresim gelmiyor(ama istediği zaman hayır diyemiyorum yine de) , zamanlı ve aldığı gibi geri verenlere sürekli kitap veresim geliyor, kendi sevdiğim kitapları onlarda okusun onlar da sevsin istiyorum, üstüne konuşalım istiyorum.

Hakancigim gundayim:) en ilginç kitabıydı bana göre:)

Kitaplarımı vermeyi ben de hiç sevmiyorum. Bir arkadaşım dışında kimseye kitap vermekten haz etmem. Ama bazen sevdiklerime vermek istiyorum almayacaklarını biliyorum vereyim de o güzelim kitapla tanışsınlar diyorum. Sonra kitabıma içim gidiyor Ne yazık ki çevremde kitap okuyan çok kişi yok.
Kitaplar bence pahalı değil. Lisede korsan aldığım oldu. Daha sonra da Ank da Dost Kitapevine üye oldum. Kitap ücretini 6 taksit yapıyordu öğrencilere. Dolu dolu kitap almaya başladım bütcem sarsılmadan. Tabi öğrencilikte yine de ağır gelebiliyor.
Fakat şimdi öyle gereksiz şeylere harcama yaparken kitap bütçesi fazla değil gözümde. Güzel kampanyalar var. Takip edilebilir. Ayrıca iş bankası klasikleri de gayet uygun Hem kaliteli eserler okumak hem de uygun yollu işte mis gibi.
Tabi bugünümüzü Allah aratmasın. Zor şartlarda olsam kitap bütcesi ağır olabilir. O zaman da epub gibi alternatifler var şükür ki.
(Çok konuşan az okuyan Nar )

Bu arada bildirim de yapayım. Karanlığın Elli Tonu sayfa:50. Ekime kadar kendime hayrım yok. Artık hiç inat etmeyeceğim okuyacağım şunu bunu diye

Canım çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun

Merhaba kızlar
Dublörün Dilemmasu syf. 24
Filozof__Prenses geçmiş olsun canım
Kitapları genel olarak bende pahallı bulmuyorum. Hele ki indirim zamanında kitaplarda %50 varan indirimler oluyor. İndirim olduğunda toplu alıyorum ve okunacak bir sürü kitabım oluyor bu yüzden hala kıtaplığımda okunmayı bekleyen kitaplar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…