Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kitaplar pahalı değil şöyle değil bizler gidip kitapyurdundan vs alıyoruz ve orada en az %25-%30 daha ucuza alıyoruz. Ha çoğumuz çalışıyoruz ve kitaplara bütçe ayırabiliyoruz, hatta birbirimize hediye ediyoruz çünkü biz de kitaba verdiğimiz paraya acımıyoruz. Mesela gidip bi tişörte haddinden fazla para vermem kendi adıma
Çok kitap okumak da marifet değil ama fırsat buldukça, bazı şeylerden feragat ederek kitap okuyabilmek marifet
burda kaç kişiyiz hiçbirimizden duymadım sanırım 'ben bu ay şu kadar kitap okuyorum ama senin gibi az okumuyorum' tarzı bir laf..
canını sıktığına değmez inan, o kişiler okuduğu kitap sayısıyla etrafa hava atmayı seven tipler
sen sık sık buraya gel bizimle dertleş, bizler seni anlıyoruz

Selam kızlar.
Filozof__Prenses geçmiş olsun. bende 2 hafta önce öyleydim. limonata falan içmeye çalış.

Yeni kitabim hakkaride bir mevsim
Kitabımın iadesini talep ediyorum

İlk kitap günümüzde bana almıştın, çok güzeldi. _asmunikal_ 'cım da patasana'yı almıştı, o da enfesti.

En sevdiğim kitabı kavim, sonra da patasana. Alçak başgan erken davranmıştı. İnsan biraz mütevazi olur dımı. Amelia bana tavsiye etmiş,öncelik onun olsun falan diye. Kimleri başgan yapmışız görün

kesin _asmunikal_ dan önce davranıp kapmışımdır kitabı

Hem sadece bir kere de yapmadın bunu

ahahaha rekabet en sevdiğim

Günaydın kurtlar. Keyfiniz haliniz yerinde mi?
Ben de önce gündemle ilgili fikrimi açıklayayım. Bazı popülarizm kitaplar var. Ederi olmasa bile pahalı. Onlar haricinde genel olarak kitapları pahalı bulmuyorum. Bunda alım gücümün olmasının da etkisi var tabi ama 5 kuruşum olmayan öğrencilik zamanlarımda bile korsan kitap almazdım. Şimdi nasıl bilmiyorum ama DR o zamanlar 6 taksite bölüyordu. Sonrasında kitabı satardım olgunlarda. Sahaflara gider sahaflardan alırdım. Kütüphaneden okurdum. Kitap fiyatlarına pahalı diyen için okuma alternatifi çok. Bir ev hanımı arkadaşım var. Korsan alıyordu. Onunla da konuştum. Bana hak verdi. Hatta o da arrtık korsan almıyor. O kadar sevindim ki. 6 arkadaş 20 şer tl koysa, 6 kitap alsa 20 tl ye 6 kitap okur. Siz böyle bir şey yaptınız mı bilmiyorum ama ortak bir kütüphane oluşturabiliriz bence harika olur.

Bir diğer mevzu da biraz dertleneyim size. O kadar samimiyetimiz oldu heralde.. Ben hani vakit bulamıyorum ya. Hani çok yoğunum başımı kaldıramıyorum uyuyamıyorum ya. Dün eşim cep telinden film izledi. Ben de çocuğu yatırdım. Yürüyüşe gideceğim diye az bir vaktim var. Açtım telefondan dizi izledim!!!! hem de 2-3 gün içinde 1 saatten 7 bölüm dizi izledim. Üstelik diziyi beğenmedim bile. Yeni başladım diziye. Sanki hayatımda ona ayıracak vaktim var gibi. Ama kısa zamanlar ya, 10 dk izliyorum durduruyorum. Sonra 20 dklık vaktim oluyor geri kalanını izliyorum. Kitap okusam böyle olmayacak. Konsantre olamayacağım. Birinin kafama vurmasını talep ediyorum ki aklıumı başıma toplayım

adam ya da kadin kendini ovmek icin soruyu ve yanitlari firsat bilmis. Kim ne kadar okursa okur. Cok kitap okuyan daha ustun az okuyan daha mi cahil ne sacma birsey bu. Ayrica soru da cok sacma pahalilik kisinin yasam tarzi ve ekonomik durumuna gore gorecelidir. Kitaplar benim icin pahali cunku hep daha cok kitap almak ve okumak istiyorum bu benim dusuncem. Ama alinip okunmayacak kadar da degil acikcasi. Kimse abartmasin. Bi ztarbaksda kahve, mocha vs.. fiyatina ne degerli kitaplar var. Simdi kahve pahali diye niye kimse isyan etmiyor!

:)) saka bi yana benim kacis yollarimdan birini yapiyorsun canim sıkkınken ya da yapmaktan cekindigim birsey varken sinavlara calismak ya da beni strese sokacak baska birsey , sacma sapan seyler izlerdim ya da evde olmayacak isler bulur yapardim. Bu senin kacis yolun demek ki ihtiyacin var.

seve seve vururum kafana
şimdi biz de karı-koca olarak çok dizi izleyen insanlarız, çok severiz
Ama ben kitaplarıma da zaman ayırırım.. Bence illa biri olmalı diye kendini şartlandırma, ikisinden de keyif alıyorsan ikisini de yap
Yahut dizi izledin diye vicdan azabı çekme (he sevmediğin, sırf izlemek için izlediğin bir diziyse çek )
dönem dönem insanın kitap okuma performansı düşüyo.. dün mesela eve geç geldim acayip uykum vardı ama Kamelyalı Kadını bitirmek istedim, azcık uykudan feragat ettim bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…