- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.261
Bugün canımı sıkan bir şeyi paylaşmak istiyorum.Bir sayfa "kitaplar çok pahalı değil mi sizce de?" diye sormuş.Ben "pahalı değil" yazmıştım.Bazıları benim gibi düşünürken bazıları da pahalı olmalarından yakınmış.Bir kişi de yazmış ki "pahalı değil diyenler acaba ayda kaç kitap okuyor.Ben ayda 8 kitap okuyorum.Kitap başı 20 liradan ayda 160 lira eder.Bu yüzden çok pahalı."
Aslında canımı sıkmaya değmez ama bu durum canımı sıktı ve üstüme alındım.Ben kitapkurdu değilim.Ama kitap okumayı ve kitapları çoook seviyorum.Okul varken ve yorgunken okuyamıyorum.Çünkü kitaba odaklanamıyorum,onun büyülü dünyasına giremiyorum.Mesela eminim sizden çok daha az kitap okuyorumdur.
Bahsettiğim kişinin mantığına göre tanesi 1 liradan 100 kalem alsak 100 lira eder.O zaman kalemler de pahalı.
Yok bir günde bir kitabı bitirdiği oluyormuş da bilmem ne.Yazdıkları çok kitap okuyan birinin yazısına hiç benzemiyor ama.
Bir kitaba ne kadar emek veriliyor.O emeğe göre ucuz bile.
Gerçek bir okurun fiyat derdine düşeceğini sanmıyorum.Bence gerçek bir okur,gerekirse diğer ihtiyaçlarından kısıp da kitap alır.
Ben kitaba verdiğim paraya acımam.Çünkü onlar paha biçilemez!:)
Ohh be epey rahatladım!:)
Ahmet Ümit çoook severim,_asmunikal_ ile en sevdiğimiz kitabı Kavim
kesinİlk kitap günümüzde bana almıştın, çok güzeldi._asmunikal_ 'cım da patasana'yı almıştı, o da enfesti.
Kitabımın iadesini talep ediyorumYeni kitabim hakkaride bir mevsim
İlk kitap günümüzde bana almıştın, çok güzeldi._asmunikal_ 'cım da patasana'yı almıştı, o da enfesti.
Ben de onu okuyorum Akdous Huxley'nin adasi degil mi?Yeni kitabım ADA. Konusu çok ilgimi çekti inşallah iyi anlaşırız
Selam kızlar.
Filozof__Prenses geçmiş olsun. bende 2 hafta önce öyleydim. limonata falan içmeye çalış.
Kitabımın iadesini talep ediyorum
En sevdiğim kitabı kavim, sonra da patasana. Alçak başgan erken davranmıştı. İnsan biraz mütevazi olur dımı. Amelia bana tavsiye etmiş,öncelik onun olsun falan diye. Kimleri başgan yapmışız görün
Hem sadece bir kere de yapmadın bunu
çekiliyorumahahaha rekabet en sevdiğim
adam ya da kadin kendini ovmek icin soruyu ve yanitlari firsat bilmis. Kim ne kadar okursa okur. Cok kitap okuyan daha ustun az okuyan daha mi cahil ne sacma birsey bu. Ayrica soru da cok sacma pahalilik kisinin yasam tarzi ve ekonomik durumuna gore gorecelidir. Kitaplar benim icin pahali cunku hep daha cok kitap almak ve okumak istiyorum bu benim dusuncem. Ama alinip okunmayacak kadar da degil acikcasi. Kimse abartmasin. Bi ztarbaksda kahve, mocha vs.. fiyatina ne degerli kitaplar var. Simdi kahve pahali diye niye kimse isyan etmiyor!Bugün canımı sıkan bir şeyi paylaşmak istiyorum.Bir sayfa "kitaplar çok pahalı değil mi sizce de?" diye sormuş.Ben "pahalı değil" yazmıştım.Bazıları benim gibi düşünürken bazıları da pahalı olmalarından yakınmış.Bir kişi de yazmış ki "pahalı değil diyenler acaba ayda kaç kitap okuyor.Ben ayda 8 kitap okuyorum.Kitap başı 20 liradan ayda 160 lira eder.Bu yüzden çok pahalı."
Aslında canımı sıkmaya değmez ama bu durum canımı sıktı ve üstüme alındım.Ben kitapkurdu değilim.Ama kitap okumayı ve kitapları çoook seviyorum.Okul varken ve yorgunken okuyamıyorum.Çünkü kitaba odaklanamıyorum,onun büyülü dünyasına giremiyorum.Mesela eminim sizden çok daha az kitap okuyorumdur.
Bahsettiğim kişinin mantığına göre tanesi 1 liradan 100 kalem alsak 100 lira eder.O zaman kalemler de pahalı.
Yok bir günde bir kitabı bitirdiği oluyormuş da bilmem ne.Yazdıkları çok kitap okuyan birinin yazısına hiç benzemiyor ama.
Bir kitaba ne kadar emek veriliyor.O emeğe göre ucuz bile.
Gerçek bir okurun fiyat derdine düşeceğini sanmıyorum.Bence gerçek bir okur,gerekirse diğer ihtiyaçlarından kısıp da kitap alır.
Ben kitaba verdiğim paraya acımam.Çünkü onlar paha biçilemez!:)
Ohh be epey rahatladım!:)
_asmunikal_ iade yok verilen kitap geri alinmaz.
Hem birilerinin ilk okumasi gerek dimi...
Bosuna alma digerlerine begenmezsem ben seni dusundugum icin yani
Banane ya .bekleyemicem. Ciddiyim bakloliss ciğim yaptı o işte mi. okudu o.
loliss ciğim yaptı o işte mi. okudu o.
Günaydın kurtlar. Keyfiniz haliniz yerinde mi?
Ben de önce gündemle ilgili fikrimi açıklayayım. Bazı popülarizm kitaplar var. Ederi olmasa bile pahalı. Onlar haricinde genel olarak kitapları pahalı bulmuyorum. Bunda alım gücümün olmasının da etkisi var tabi ama 5 kuruşum olmayan öğrencilik zamanlarımda bile korsan kitap almazdım. Şimdi nasıl bilmiyorum ama DR o zamanlar 6 taksite bölüyordu. Sonrasında kitabı satardım olgunlarda. Sahaflara gider sahaflardan alırdım. Kütüphaneden okurdum. Kitap fiyatlarına pahalı diyen için okuma alternatifi çok. Bir ev hanımı arkadaşım var. Korsan alıyordu. Onunla da konuştum. Bana hak verdi. Hatta o da arrtık korsan almıyor. O kadar sevindim ki. 6 arkadaş 20 şer tl koysa, 6 kitap alsa 20 tl ye 6 kitap okur. Siz böyle bir şey yaptınız mı bilmiyorum ama ortak bir kütüphane oluşturabiliriz bence harika olur.
Bir diğer mevzu da biraz dertleneyim size. O kadar samimiyetimiz oldu heralde.. Ben hani vakit bulamıyorum ya. Hani çok yoğunum başımı kaldıramıyorum uyuyamıyorum ya. Dün eşim cep telinden film izledi. Ben de çocuğu yatırdım. Yürüyüşe gideceğim diye az bir vaktim var. Açtım telefondan dizi izledim!!!! hem de 2-3 gün içinde 1 saatten 7 bölüm dizi izledim. Üstelik diziyi beğenmedim bile. Yeni başladım diziye. Sanki hayatımda ona ayıracak vaktim var gibi. Ama kısa zamanlar ya, 10 dk izliyorum durduruyorum. Sonra 20 dklık vaktim oluyor geri kalanını izliyorum. Kitap okusam böyle olmayacak. Konsantre olamayacağım. Birinin kafama vurmasını talep ediyorumki aklıumı başıma toplayım
Günaydın kurtlar. Keyfiniz haliniz yerinde mi?
Ben de önce gündemle ilgili fikrimi açıklayayım. Bazı popülarizm kitaplar var. Ederi olmasa bile pahalı. Onlar haricinde genel olarak kitapları pahalı bulmuyorum. Bunda alım gücümün olmasının da etkisi var tabi ama 5 kuruşum olmayan öğrencilik zamanlarımda bile korsan kitap almazdım. Şimdi nasıl bilmiyorum ama DR o zamanlar 6 taksite bölüyordu. Sonrasında kitabı satardım olgunlarda. Sahaflara gider sahaflardan alırdım. Kütüphaneden okurdum. Kitap fiyatlarına pahalı diyen için okuma alternatifi çok. Bir ev hanımı arkadaşım var. Korsan alıyordu. Onunla da konuştum. Bana hak verdi. Hatta o da arrtık korsan almıyor. O kadar sevindim ki. 6 arkadaş 20 şer tl koysa, 6 kitap alsa 20 tl ye 6 kitap okur. Siz böyle bir şey yaptınız mı bilmiyorum ama ortak bir kütüphane oluşturabiliriz bence harika olur.
Bir diğer mevzu da biraz dertleneyim size. O kadar samimiyetimiz oldu heralde.. Ben hani vakit bulamıyorum ya. Hani çok yoğunum başımı kaldıramıyorum uyuyamıyorum ya. Dün eşim cep telinden film izledi. Ben de çocuğu yatırdım. Yürüyüşe gideceğim diye az bir vaktim var. Açtım telefondan dizi izledim!!!! hem de 2-3 gün içinde 1 saatten 7 bölüm dizi izledim. Üstelik diziyi beğenmedim bile. Yeni başladım diziye. Sanki hayatımda ona ayıracak vaktim var gibi. Ama kısa zamanlar ya, 10 dk izliyorum durduruyorum. Sonra 20 dklık vaktim oluyor geri kalanını izliyorum. Kitap okusam böyle olmayacak. Konsantre olamayacağım. Birinin kafama vurmasını talep ediyorumki aklıumı başıma toplayım
yahuuu kadının sanki 157124665 tane okunmayan kitabı yokmuş gibi, aylardır hakkari de hakkariBanane ya .bekleyemicem. Ciddiyim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?