- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.501
bende La'yı çok sevmiştim ama Yusuf İle Züleyha bir başka benim için belki ilk okuduğum kitabı olduğu içindir
sen söyleyince farkettim bende ilk Nar Ağacı okumuşum oda çok güzel, bütün kitapları güzel kadınınBen ilk Nar Ağacı'nı okudum. Sonra Mücella, sonra La, sonra Nun Masalları, şimdi de Yusuf ile Züleyha
Baya bi Nazan Bekiroğlu fanatikliğim varmış meğer
sen söyleyince farkettim bende ilk Nar Ağacı okumuşum oda çok güzel, bütün kitapları güzel kadının
Ben de çok sevmiştim.yusuf ile züleyhaben
çok güzel değil mi ya
Benimde özellikke çok sevdiğim yerleri var ben başkasından alıp okumuştum ama kendime de alıcamBen de çok sevmiştim.
Yaklaşık altı yıl önce okumuştum ama hala elime alıp altını cizdigim yerleri okurum.
Cesmiciğim, hakkında hayırlısı olsun.Gayrimenkul değerleme uzmanlığı sınavlarına girecem kuzu. Sektör değiştirmem lazım, bu sektör bana göre değil
Nick, güle güle keyifle oku canım.Kitap aldım
Körlük
Golem ve Cin
Amok Koşucusu ve Ay Işığı sokağı
Kelebek, kolay gelsin. Hamile halinle kendini fazla yorma... [çünkü çevrendekiler seni uyarmıyor (!) bir de buradan filozof prenses uyarsınRehine bitti. Bi kaç gün elime kitap alamayacağım çünkü evde camlardan perdelere kadar ince temizliğe giriştim. Herkese iyi okumalar
Loliss öğretmenim, sen yazarsın da almaz mıyım? (keşke sahiden yazsan da alsak! bir gün o da olur inşallah.ahahah evet bunu da kaçırmışım, çok sık giremiyorum bugünlerde
Evet pratik çocuk büyütme ve aynı zamanda 528101 iş yapabilme kılavuzu yazıcam ilerde
Alın okuyun faydalanın
Bu kış YKB yayınları yeniden bastı NUTUK'u... Hatta bekledik falan arkadaşlarla, YKB iyi deyip onda karar kıldıkları için. Evet, ocak ayında aldım ama hâlâ okumadım.Günaydın Aziz Nesin kitabı bitti. Dün gece Nutuk okumaya başladım. Biraz kitaptan bahsetmek isterim. İş Bankası Kültür Yayınları günümüz Türkçesi ile yeniden yayınlamış kitabı, oldukça da anlaşılır bir şekilde okunuyor. Aslında evimde 2. basım Nutuk var, benim için aşırı kıymetli ama eski Türkçe olduğundan hiç ilerliyemiyor ve bu nedenle okuyamıyordum. Kitap 600 sayfa ama 1200 sayfa da diyebiliriz, puntoları küçük.
60 sayfa kadar okudum, sanki mecliste konuşmayı dinliyor gibiydim. Merakı olan herkese bu yayını şiddetle tavsiye ederim.
Cesmiciğim, hakkında hayırlısı olsun.Sen yaparsın inşallah, inanıyorum.
Elimde 100 yıldır sürünen kitabı ayın onuna kadar bitirmek istiyorum.Her gün kırk sayfa okumam lazım. (yazılar karınca duası gibi) Başarabilir miyim acaba? Olamaz mı? Olabilir.
Cesmiciğim, hakkında hayırlısı olsun.Sen yaparsın inşallah, inanıyorum.
Nick, güle güle keyifle oku canım.
Oğlun nasıl?İyileşti mi?
Kelebek, kolay gelsin. Hamile halinle kendini fazla yorma... [çünkü çevrendekiler seni uyarmıyor (!) bir de buradan filozof prenses uyarsınfilozof ya her şeyi düşünecek düşüne düşüne filozof oldu zaten, migren ağrısı çekmesi boşuna değil, ince / detay düşünce yüzünden ]
Loliss öğretmenim, sen yazarsın da almaz mıyım? (keşke sahiden yazsan da alsak! bir gün o da olur inşallah.)
...ve fakat ben imza isterim. İmza günü tertip edersin bize, kitabı alır koşa koşa gelirim inşallaholur mu?
Bu kış YKB yayınları yeniden bastı NUTUK'u... Hatta bekledik falan arkadaşlarla, YKB iyi deyip onda karar kıldıkları için. Evet, ocak ayında aldım ama hâlâ okumadım.bu da benim ayıbım.
O değil ama o da var.Filocuğum teşekkür ederimOğlum da iyi çok şükür yaramazlığa tam gaz devam
Bu arada elinde 100 yıldır sürünen kitap 1Q84 olabilir mi?O ise zaten beraber okuyoduk hadi tekrar al eline yavaş yavaş okuyalım
Seni uyaran çoktur hani o yüzden SIKIYOR muyum bilemedim diye kendimi eleştirdim aslında...Filozof__Prenses benim ince düşünen arkadaşım çok teşekkür ederim uyarın için Eşimle birlikte yapıyoruz, camları ona sildiriyorum
keyifle okuAz önce çok tatlı mı tatlı birisinden bi kargo aldım hemde çok aşırı mutlu oldum kendi siparişlerim sanarak kargoyu açtım (oysaki sabah baktım kargoya verilmemişti )
_meLinDa_ canım iyi ki varsın çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni Oğuz Atay'dan ilk kitabım Korkuyu Beklerken ortak okumamız olsun Bülbülü Öldürmek'de yorumlarınızdan dolayı çok merak ettiğim bir kitaptı zevkle okuyacağım
Nasıl gitti malafa basgangünaydın, iyi haftalar herkese
dün hiç okumadım, Malafa 76
temmuz hedefimi tutturmam için bugün bitirmem lazım
Az önce çok tatlı mı tatlı birisinden bi kargo aldım hemde çok aşırı mutlu oldum kendi siparişlerim sanarak kargoyu açtım (oysaki sabah baktım kargoya verilmemişti )
_meLinDa_ canım iyi ki varsın çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni Oğuz Atay'dan ilk kitabım Korkuyu Beklerken ortak okumamız olsun Bülbülü Öldürmek'de yorumlarınızdan dolayı çok merak ettiğim bir kitaptı zevkle okuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?