Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

bende La'yı çok sevmiştim ama Yusuf İle Züleyha bir başka benim için belki ilk okuduğum kitabı olduğu içindir

Ben ilk Nar Ağacı'nı okudum. Sonra Mücella, sonra La, sonra Nun Masalları, şimdi de Yusuf ile Züleyha
Baya bi Nazan Bekiroğlu fanatikliğim varmış meğer

Ben ilk Nar Ağacı'nı okudum. Sonra Mücella, sonra La, sonra Nun Masalları, şimdi de Yusuf ile Züleyha
Baya bi Nazan Bekiroğlu fanatikliğim varmış meğer
sen söyleyince farkettim bende ilk Nar Ağacı okumuşum oda çok güzel, bütün kitapları güzel kadının

Elimde 100 yıldır sürünen kitabı ayın onuna kadar bitirmek istiyorum. Her gün kırk sayfa okumam lazım. (yazılar karınca duası gibi) Başarabilir miyim acaba? Olamaz mı? Olabilir.
Gayrimenkul değerleme uzmanlığı sınavlarına girecem kuzu. Sektör değiştirmem lazım, bu sektör bana göre değil
Cesmiciğim, hakkında hayırlısı olsun. Sen yaparsın inşallah, inanıyorum.
Kitap aldım

Körlük
Golem ve Cin
Amok Koşucusu ve Ay Işığı sokağı
Nick, güle güle keyifle oku canım.
Oğlun nasıl? İyileşti mi?
Rehine bitti. Bi kaç gün elime kitap alamayacağım çünkü evde camlardan perdelere kadar ince temizliğe giriştim. Herkese iyi okumalar
Kelebek, kolay gelsin. Hamile halinle kendini fazla yorma... [çünkü çevrendekiler seni uyarmıyor (!) bir de buradan filozof prenses uyarsın filozof ya her şeyi düşünecek düşüne düşüne filozof oldu zaten, migren ağrısı çekmesi boşuna değil, ince / detay düşünce yüzünden ]
ahahah evet bunu da kaçırmışım, çok sık giremiyorum bugünlerde
Evet pratik çocuk büyütme ve aynı zamanda 528101 iş yapabilme kılavuzu yazıcam ilerde
Alın okuyun faydalanın
Loliss öğretmenim, sen yazarsın da almaz mıyım? (keşke sahiden yazsan da alsak! bir gün o da olur inşallah. )
...ve fakat ben imza isterim. İmza günü tertip edersin bize, kitabı alır koşa koşa gelirim inşallah olur mu?
Bu kış YKB yayınları yeniden bastı NUTUK'u... Hatta bekledik falan arkadaşlarla, YKB iyi deyip onda karar kıldıkları için. Evet, ocak ayında aldım ama hâlâ okumadım. bu da benim ayıbım.

Filocuğum teşekkür ederim Oğlum da iyi çok şükür yaramazlığa tam gaz devam

Bu arada elinde 100 yıldır sürünen kitap 1Q84 olabilir mi? O ise zaten beraber okuyoduk hadi tekrar al eline yavaş yavaş okuyalım

O değil ama o da var. Evet, birlikte okuyalım gene inşallah.
Filozof__Prenses benim ince düşünen arkadaşım çok teşekkür ederim uyarın için Eşimle birlikte yapıyoruz, camları ona sildiriyorum
Seni uyaran çoktur hani o yüzden SIKIYOR muyum bilemedim diye kendimi eleştirdim aslında...

Tabii eşin silsin camları.

Az önce çok tatlı mı tatlı birisinden bi kargo aldım hemde çok aşırı mutlu oldum kendi siparişlerim sanarak kargoyu açtım (oysaki sabah baktım kargoya verilmemişti)

_meLinDa_ canım iyi ki varsın çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni Oğuz Atay'dan ilk kitabım Korkuyu Beklerken ortak okumamız olsun Bülbülü Öldürmek'de yorumlarınızdan dolayı çok merak ettiğim bir kitaptı zevkle okuyacağım

Eklentiler

• 20170801_114428_1501584569960_resized.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 32
  • 20170801_114817_001_1501584568684_resized.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 31
keyifle oku

_meLinDa_ kesene bereket başgan

Keyifle oku çok datlı bi başganımız var
Ama tatlı kıslara gönderiyomuş öle dedi kuşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…