- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.221
Canim çözümü var dantelsız havlu :)
Tam bir entrika, ben ilk kitabını elimden bırakamamıştım.Kızlar boleyn kızı serisi ve kuzenler savaşı serisi güzel mi? Bir de müstehcenlik var mı? Ben hoşlanmıyorum açık saçıklıktan. Ona göre listeme ekleyeceğim. Seri okumayı seviyorum.
canım sana demediler mi o 40 tane havlunun 30 unu yarın öbür gün kızım olur diye çeyizine saklaman lazımElimdeki yaklaşık 40 tane dantelli havluyu eskiteyim ondan sonrakilerin hepsi dantelsiz olacak zaten
Demekki sana doyulmuyor canım :)))) tatlısındır da ondaBana niye doymuyorlar neden neden
Hakan günday sanırım bu kitaptan etkilenip yazmış bir kitabını. Yazarı umarım karıştırmıyorumdur.Kızlar aranızda bu kitabı okumuş olan, ya da okumayı planlayan var mı?
Leyla ile Mecnun da bir yerde Yavuz bu kitaptan bir bölüm okuyordu
aayyy kız dantelli havlu mu kullanıyonElimdeki yaklaşık 40 tane dantelli havluyu eskiteyim ondan sonrakilerin hepsi dantelsiz olacak zaten
canım sana demediler mi o 40 tane havlunun 30 unu yarın öbür gün kızım olur diye çeyizine saklaman lazım
ben de çok istiyorum okumayı
kitapyurdu puan kataloğuna ruhimücerret gelmiş ben zaten okumuştum kocacım kitap okumaya yeni başladığı için ona aldım, Alper kamu serisini çok sevmişti bunu da sever inşallah
Hakan günday sanırım bu kitaptan etkilenip yazmış bir kitabını. Yazarı umarım karıştırmıyorumdur.
yok canım sadece Can yayınları diye biliyorumSimyacının İş bankası yayınları yok mu ben mi bulamadım ?
Evet bende hep can gördüm. Acaba olur mu diye düşündüm yokmuş.yok canım sadece Can yayınları diye biliyorum
ama biliyorsunuz vikitap listemde 45174501485 tane okumak istediğim kitap varAh Melinda
Acaba ne zaman bir kitap için "okumak istemiyorum" diyeceksin. Keşke günler 56 saat, günlük mesai saati 5 saat olsa. Hepsini okurdun değil mi?
Ruhi Mücerret
Aaa onu bilmiyordum. Olabilir valla.
Neyse_meLinDa_ bu kitabı martta okuyalım mı?
Simyacının İş bankası yayınları yok mu ben mi bulamadım ?
aayyy kız dantelli havlu mu kullanıyonben englishhomedan aldım günlük onları kullanıyom kıyamam dantellere
boleyn serisi bende de var. ne zaman sıra gelir okurum bilmiyorumxyzt-5544 senin koyduğun sıra doğrusu dimi ?
hadi yaa, gene mi yaakızlar izmir adliyede bomba patlatmışlar lpgli araçta patlatmışlar heralde adliye bizim dibimizambulans sesleri kıyamet gibi Rabbim korusun ya inşallah çok ölü yoktur teröristler ölmüş
kızlar izmir adliyede bomba patlatmışlar lpgli araçta patlatmışlar heralde adliye bizim dibimizambulans sesleri kıyamet gibi Rabbim korusun ya inşallah çok ölü yoktur teröristler ölmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?