Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kızlar boleyn kızı serisi ve kuzenler savaşı serisi güzel mi? Bir de müstehcenlik var mı? Ben hoşlanmıyorum açık saçıklıktan. Ona göre listeme ekleyeceğim. Seri okumayı seviyorum.
Tam bir entrika, ben ilk kitabını elimden bırakamamıştım.
Fazla açık saçık değil.
Ama tabi ikili ilişkiler var, çünkü krala eş olmak için yarışıyor kızlar ve ailelei

ben de çok istiyorum okumayı

Ah Melinda
Acaba ne zaman bir kitap için "okumak istemiyorum" diyeceksin. Keşke günler 56 saat, günlük mesai saati 5 saat olsa. Hepsini okurdun değil mi?

kitapyurdu puan kataloğuna ruhimücerret gelmiş ben zaten okumuştum kocacım kitap okumaya yeni başladığı için ona aldım, Alper kamu serisini çok sevmişti bunu da sever inşallah

Ruhi Mücerret

Hakan günday sanırım bu kitaptan etkilenip yazmış bir kitabını. Yazarı umarım karıştırmıyorumdur.

Aaa onu bilmiyordum. Olabilir valla.

Neyse _meLinDa_ bu kitabı martta okuyalım mı?

ama biliyorsunuz vikitap listemde 45174501485 tane okumak istediğim kitap var
bu da onların arasında
mart ortak okumasına katılmayacağım, olabilir canım o zamana kadar kitabı edinebilirsem

aayyy kız dantelli havlu mu kullanıyon ben englishhomedan aldım günlük onları kullanıyom kıyamam dantellere

KAyınvalidem de annem de çok havlu verdi bana. Çoğu da ya dantelli ya güpürlü, öyle olunca bunlar eskimeden yenisini almak istemedim.
boleyn serisi bende de var. ne zaman sıra gelir okurum bilmiyorum xyzt-5544 senin koyduğun sıra doğrusu dimi ?

Öyle yazıyor canım internette. Bide kitaplar belirli bir dönem aralığını anlatsa da kişilerin devam kitabı değil seri. Yani sırayı karıştırsan da çok büyük sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…