- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.181
isim vermende bir sakınca olmaz canımSelam.
Ben reklamlari engelleyen bi tarayicidan giriyordum foruma. Telefondan olunca reklamlar cok problem oluyor da. Iki uc gundur onunla deniyorum deniyorum giremiyorum. Chromedan girdim artik olmaynca. Bildirimimi yapayim da daha 88. Sayfada kaldim okumama devam edeyim basligi.
Ilk kitabim bitti. Kral Faruk'un Elmasları 1. Ikincisine basliyorum bakalim.
Bir de sorum olacak. Dini ve siyasi kitaplar okuyorum ben arada. Onlari yorumlamadan sadece isim olarak mi bildireyim yoksa isim de mi vermeden bildireyim? Mesela su kadar sayfalik bi dini kitap okuyorum bu sayfasindayim, gibi.
bence sadece kitap isimin söylenmesi daha doğru olur ya da atıyorum x yazarın kitabını okuyorum şu sayfadayım diye.. bazen kişisel görüşler yazılıyor ya kitap okuyanlar tarafından onlar olmasın.. @Ruhimucerret e katılıyorum biz bir şey demesekte sayfaya girip çıkan çok kişi oluyor görüp bir şey yazıp çıkar moralimiz bozulurHangi tarayican giriyorsun merak ettim. Zira reklamlar yuzunden surekli kayan sayfadan, ya lis acilan sayfalardan gına geldi artik. Adblocker da kullanamiyorum cunku onlarda bile reklam cikiyor saka gibi :)
Dini kitaplar icin ben şoyle düsünuyorum. Burda hepimiz belli yasa gelmis insanlariz. Birseylerin bilincindeyiz. Kimsenin de bu yuzden sorun cikaracagini sanmiyorum. Isteyen istedigini okur degil mi? Insan okudugunu ozgurce soyleyemiyorsa ne anlami kalir ki? Bu sekilde kisitlamalari dogru bulmuyorum ben. Ben de Halid bin velid adli bir kitap siparis verdim mesela. ( Hz. Muhammed zamaninda yasamis ünlü bir komutan kendisi.) Gelince okuyacagim. Sanirim biyografi turunde bir kitap oyle tahmin ediyorum. Simdi benim bu kitabi okumamin kime ne zarari olacak.
Maşallah Allah bağışlasın, benim kızımda kafasını koyardı kitabın arasınaTeşekkürler 7 aylık kendisi
Ne zaman elimde kitap görse saldırıyor. Tüm oyuncaklarını atıyor kitabıma asılıyor.
kaynanam eklemiş sanırım en son bir operasyon yapmıştı onlara, saksılarını değiştirmiştitoprak eklediniz mi? iş yerindeki abla bir çiçeğine eklemişti herkes neden toprak ekledin diyordu ona
Haklısın, bir konu hakkında yanlış bilgi vermediğimiz sürece siyasi yada dini düşüncelerimizi de paylaşmalıyız özgürce.Hangi tarayican giriyorsun merak ettim. Zira reklamlar yuzunden surekli kayan sayfadan, ya lis acilan sayfalardan gına geldi artik. Adblocker da kullanamiyorum cunku onlarda bile reklam cikiyor saka gibi :)
Dini kitaplar icin ben şoyle düsünuyorum. Burda hepimiz belli yasa gelmis insanlariz. Birseylerin bilincindeyiz. Kimsenin de bu yuzden sorun cikaracagini sanmiyorum. Isteyen istedigini okur degil mi? Insan okudugunu ozgurce soyleyemiyorsa ne anlami kalir ki? Bu sekilde kisitlamalari dogru bulmuyorum ben. Ben de Halid bin velid adli bir kitap siparis verdim mesela. ( Hz. Muhammed zamaninda yasamis ünlü bir komutan kendisi.) Gelince okuyacagim. Sanirim biyografi turunde bir kitap oyle tahmin ediyorum. Simdi benim bu kitabi okumamin kime ne zarari olacak.
aaa boleyn kızı ilk kitap değil mi :)Philippa Gregort kitaplaırnın sıralamasını sanırımN-A-R ile konuşmuştuk (yanlış hatırlıyorsam affet kuzu)
Sıralama şu şekilde imiş.
1- Mahkum Prenses. -Aragonlu Katherine'in zamanını anlatıyor.-
2- Boleyn Kızı -Anne Boleyn'in zamanını anlatıyor.-
3- Boleyn Mirası -Jane Seymour'dan hiç bahsedilmeden, Clevesli Anne ve Katherine Howard zamanını ve sadece ismi belirtilerek Catherine Parr geçiyor.-
4- Kraliçenin Soytarısı -Kraliçe Mary'nin dönemi-
5- Bakirenin Aşığı -Kraliçe Elizabeth'in dönemi-
6- Öteki Kraliçe -Kraliçe Elizabeth dönemi-
Öteki Kraliçe hariç hepsini okumuştum ben, öteki kraliçeyi ekleyeceğim listeme, onu da okurum bir ara inşallah.
Bir de Kuzenler Savaşı serisi varmış. Onun da sıralaması şu şekilde:
1- Beyaz Kraliçe
2- Kızıl Kraliçe
3-Nehirlerin Kadını.
Bunların hiçbirini okumadım ama güzeldir eminim. bunları da okurum bir ara umarım
bugün hem çalıştım hem laklak yaptım, biraz kitap okuyayım bari.
aaa boleyn kızı ilk kitap değil mi :)
yıllar önce onunla başlamıştım böyle sürükleyici bir kitap nadirdir
seriyi bitirdim mi, hayır(
aklıma düşürdün şimdi bak :))))
neredeydi o kitaplarım bir bakayım
Yaa cok tatlisin tesekkur ederim :)kitap_asigi
canımm yeni bir şey keşfettim.
Hellions of Halstead Hall Serisi
1. Bozulan Yeminler
2. Yatağımdaki Serseri
3. Sır Gibi Sakladım
4. Vahşi Bir Lordun Kollarında
5. Son Çarem
bunlar beş kardeşi anlatıyor hikayeler bağımsız ama belli bir konu üzerinden gidiyor ilk kitabı bitirdim
Benim iki tane orkidem vardi. Sevdicegimle ailesi bize gelirken gelmisti cok severdim ciceklerimi. seffaf saksilarda satiliyor aman diyim saksisini degistirme canim. Benim kayinvalidem degistirmisti hem disi renkli hem de suyunu sizdirmayan bi saksiya aktarmisti. Ciceklerim curudu mu kurudu mu ne oldu anlayamadan mahvoldular. Cope gitti malesef. Tek bildigim konu saksi konusu. Cok guzel bilgiler gelmis zaten.Kızlar orkide çiçeği olan var mı acaba? Bakımı için bana tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mı?
Yerimm ellere bak. Masallah
Tamam canim buraya da ismen yazarim sayfa sayimi soylerim onun harici zaten hosgorusuz igneleyici kiskirtici yorumlar yapmam yapacak olanlar da yok burda eminim.Canim kitabin ismini bildiirm topigine yazarsin ama burada okudum vs deme ister oyle bir polemik oluyor ki hic gerek yok.
Telefonda reklam engelleyen tarayici olunca kullanici girisi yapilmiyor siteye maalesef bende o yuzden bir ara cepten giremiyordum.
Uc browser diye bi uygulama indirdim canim playstoredan. Ama artik malesef giremiyorum. cok rahat giriliyordu reklam, donma vs hicbir sorun yasamiyordum. Simdi bi garip haller oldu. Giriliyor ama sanki cok eskilerden arsiv bi konuya girmisim gibi cok kotu yani. Anlatamadim en iyisi ekran fotosu atayim birazdan.Hangi tarayican giriyorsun merak ettim. Zira reklamlar yuzunden surekli kayan sayfadan, ya lis acilan sayfalardan gına geldi artik. Adblocker da kullanamiyorum cunku onlarda bile reklam cikiyor saka gibi :)
Ben katilmiyorum soyle ki burayi aktif olarak kullanan arkadaslar disinda tanimadigimiz ve abuk sabuk konusabilecek bir suru insan cikabilir olasi polemiklere hassas bazi konularda sinir kotuyor ya da koyacak olmamuz kesinlikle ozgurluk kisitlamasina girmemeli.Haklısın, bir konu hakkında yanlış bilgi vermediğimiz sürece siyasi yada dini düşüncelerimizi de paylaşmalıyız özgürce.
Saygı duyabiliriz düşüncelerimize, farklılıkları kabul edebiliriz, bu potansiyel var bizlerde
dışarıdan gelip huzur bozmak isteyenler her yerde var her yerde olacak bunu engelleyemeyiz ama hoşgörü ile aşabiliriz birçok şeyi :)
kitap okuyan müzikle uğraşan insanların ruhu hoşgörü dolu. Evet fikir özgürlüğümüz olmalı. :)
TeşekkürlerCOLIN
rica ederim ne demekYaa cok tatlisin tesekkur ederim :)
Benim eeki bir telefon vardi android degildi tabi. Onda boyle acilirdi sayfalar. :) Bazi telefonlarin kendisinde adblocker sistem oluyormus. LG lerde mesela. Esim teleefonunu aldigindan beri oyle. Hicbir sitede reklam gorunmez. Ben giriyorum kendi telimden sagdan soldan alttan ortadan her yerden reklam fiskiriyor. Bi topige tikliycam mesela reklam geldii iciin ya yanlis topik aciliyor ya reklam. Cok kotu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?