Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

isim vermende bir sakınca olmaz canım

bence sadece kitap isimin söylenmesi daha doğru olur ya da atıyorum x yazarın kitabını okuyorum şu sayfadayım diye.. bazen kişisel görüşler yazılıyor ya kitap okuyanlar tarafından onlar olmasın.. @Ruhimucerret e katılıyorum biz bir şey demesekte sayfaya girip çıkan çok kişi oluyor görüp bir şey yazıp çıkar moralimiz bozulur zira benimde baya bir dini içerikli kitabım var onları okuyacağım ama sadece bildirim bölümünde yazarım

Selam kizlar utu konusu acilmis hic sevmem utu yapmayi da hele carsaf havlu utulemeyi dusunmuyorum. Nisanlim biraz titiz boyle birsey isterse buyur canim ellerinden oper diyecegim. Hayata bir kere gelmisim zaten kelle koltukda yasiyoruz kendimi yormak istemiyorum acikcasi.
Bugun kabus gibi basladi resmen sürgün edildim firmada acayip canim sıkkın aglayacaktim nerdeyse... eh sürgün yerimde kitabimin kapagini acmayi birakin aklima bile getiremedim. _meLinDa_ minerva1988 yorumlarimi yazacagim yillar once Tesla'nin Kutusu adli kitabi okumustum biyografiden cok hikaye ile anlatiyordu Teslacigimi. (O kitap da cahil cuhela biriyle yok oldu malesef) Bugun (insallah) baslayacagim kitap ise Olaganustu Bir Deha Tesla adinda.

Philippa Gregort kitaplaırnın sıralamasını sanırım N-A-R ile konuşmuştuk (yanlış hatırlıyorsam affet kuzu)

Sıralama şu şekilde imiş.
1- Mahkum Prenses. -Aragonlu Katherine'in zamanını anlatıyor.-
2- Boleyn Kızı -Anne Boleyn'in zamanını anlatıyor.-
3- Boleyn Mirası -Jane Seymour'dan hiç bahsedilmeden, Clevesli Anne ve Katherine Howard zamanını ve sadece ismi belirtilerek Catherine Parr geçiyor.-
4- Kraliçenin Soytarısı -Kraliçe Mary'nin dönemi-
5- Bakirenin Aşığı -Kraliçe Elizabeth'in dönemi-
6- Öteki Kraliçe -Kraliçe Elizabeth dönemi-

Öteki Kraliçe hariç hepsini okumuştum ben, öteki kraliçeyi ekleyeceğim listeme, onu da okurum bir ara inşallah.
Bir de Kuzenler Savaşı serisi varmış. Onun da sıralaması şu şekilde:
1- Beyaz Kraliçe
2- Kızıl Kraliçe
3-Nehirlerin Kadını.

Bunların hiçbirini okumadım ama güzeldir eminim. bunları da okurum bir ara umarım
bugün hem çalıştım hem laklak yaptım, biraz kitap okuyayım bari.

Haklısın, bir konu hakkında yanlış bilgi vermediğimiz sürece siyasi yada dini düşüncelerimizi de paylaşmalıyız özgürce.
Saygı duyabiliriz düşüncelerimize, farklılıkları kabul edebiliriz, bu potansiyel var bizlerde
dışarıdan gelip huzur bozmak isteyenler her yerde var her yerde olacak bunu engelleyemeyiz ama hoşgörü ile aşabiliriz birçok şeyi :)
kitap okuyan müzikle uğraşan insanların ruhu hoşgörü dolu. Evet fikir özgürlüğümüz olmalı. :)
Teşekkürler COLIN

aaa boleyn kızı ilk kitap değil mi :)
yıllar önce onunla başlamıştım böyle sürükleyici bir kitap nadirdir
seriyi bitirdim mi, hayır (
aklıma düşürdün şimdi bak :))))
neredeydi o kitaplarım bir bakayım

İlk 5 kitap vardı bende de, eski nişanlımın evindeki kutuda kaldı. İleride yeniden alırım belki hepsini. Baştan okumak da çok keyifli olur, sürükleyici bir seri çünkü.

Yaa cok tatlisin tesekkur ederim :)
Kızlar orkide çiçeği olan var mı acaba? Bakımı için bana tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mı?
Benim iki tane orkidem vardi. Sevdicegimle ailesi bize gelirken gelmisti cok severdim ciceklerimi. seffaf saksilarda satiliyor aman diyim saksisini degistirme canim. Benim kayinvalidem degistirmisti hem disi renkli hem de suyunu sizdirmayan bi saksiya aktarmisti. Ciceklerim curudu mu kurudu mu ne oldu anlayamadan mahvoldular. Cope gitti malesef. Tek bildigim konu saksi konusu. Cok guzel bilgiler gelmis zaten.
Yerimm ellere bak. Masallah
Tamam canim buraya da ismen yazarim sayfa sayimi soylerim onun harici zaten hosgorusuz igneleyici kiskirtici yorumlar yapmam yapacak olanlar da yok burda eminim.
Uc browser diye bi uygulama indirdim canim playstoredan. Ama artik malesef giremiyorum. cok rahat giriliyordu reklam, donma vs hicbir sorun yasamiyordum. Simdi bi garip haller oldu. Giriliyor ama sanki cok eskilerden arsiv bi konuya girmisim gibi cok kotu yani. Anlatamadim en iyisi ekran fotosu atayim birazdan.
Ben de pek hoslanmiyorum o sekilde kisitlamalardan. Hepimiz kalbi guzel insanlariz sonucta tatsizlik cikacagi aklimin ucundan gecmez. Disardan gelecek olursa da gormezden geliriz bence.

Bir iki gun giremiyorum ne kadar cok birikiyor konusmalar hiziniza yetisemiyorum

Ben katilmiyorum soyle ki burayi aktif olarak kullanan arkadaslar disinda tanimadigimiz ve abuk sabuk konusabilecek bir suru insan cikabilir olasi polemiklere hassas bazi konularda sinir kotuyor ya da koyacak olmamuz kesinlikle ozgurluk kisitlamasina girmemeli.
Gecen haftalarda bi arkadas geldi Allah kitap diye diye dokturdu herkesin sinirini bozdu ta bir yil onceki hediye kitap mevzuu yuzunden . Sonraki yorumlarda denk geldim hepimiz muslumaniz sonucta yazanlar var. Belki ben degilim??? Bu bir ornek elbette...
Olasi polemiklere mahal vermemek adina bu tur hassas konulara girilmemeli diye dusunuyorum.

Benim eeki bir telefon vardi android degildi tabi. Onda boyle acilirdi sayfalar. :) Bazi telefonlarin kendisinde adblocker sistem oluyormus. LG lerde mesela. Esim teleefonunu aldigindan beri oyle. Hicbir sitede reklam gorunmez. Ben giriyorum kendi telimden sagdan soldan alttan ortadan her yerden reklam fiskiriyor. Bi topige tikliycam mesela reklam geldii iciin ya yanlis topik aciliyor ya reklam. Cok kotu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…