Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sağol Canım. İlk kitabı alsam mı diye düşündüm sen bu kadar övünce.

Sağol Canım. İlk kitabı alsam mı diye düşündüm sen bu kadar övünce.

Benim İngiliz kraliyet dönemine karşı aşırı bir ilgim ve sempatim vardı o dönem. Kabarık elbiseli kadınlar, çevrelerinde uşaklar, entrika falan. Off nefis
Boleyn Kızı'nı izledin mi bilmiyorum ama izle istersen öyle de fikir sahibi olabilirsin bu serinin konusu hakkında.

Kuzum ben Boleyn kızını da izledim. Tudorsu da izledim. Boleyn kızını okumuştum ama hatırlamıyorum hiç şimdi.
1. kitaptan yeni baştan başlasam mı diyorum

Yaaa çok canım çektiii Bana Günümde alsanıza bu seriyi

Kızlar boleyn kızı serisi ve kuzenler savaşı serisi güzel mi? Bir de müstehcenlik var mı? Ben hoşlanmıyorum açık saçıklıktan. Ona göre listeme ekleyeceğim. Seri okumayı seviyorum.

Kızlar boleyn kızı serisi ve kuzenler savaşı serisi güzel mi? Bir de müstehcenlik var mı? Ben hoşlanmıyorum açık saçıklıktan. Ona göre listeme ekleyeceğim. Seri okumayı seviyorum.

Dozajı aşan bir mustehcenlik yoktu benim okuduğum kitaplarda. ama hiç yok da diyemem, sonuçta bir nevi harem hayatı da anlatılıyor bazı bölümlerde.

Kızlar aranızda bu kitabı okumuş olan, ya da okumayı planlayan var mı?
Leyla ile Mecnun da bir yerde Yavuz bu kitaptan bir bölüm okuyordu

Eklentiler

• IMG_3294.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 59
Bana niye doymuyorlar neden neden

Canim çözümü var dantelsız havlu :)

kitapyurdu puan kataloğuna ruhimücerret gelmiş ben zaten okumuştum kocacım kitap okumaya yeni başladığı için ona aldım, Alper kamu serisini çok sevmişti bunu da sever inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…