- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.201
Philippa Gregort kitaplaırnın sıralamasını sanırımN-A-R ile konuşmuştuk (yanlış hatırlıyorsam affet kuzu)
Sıralama şu şekilde imiş.
1- Mahkum Prenses. -Aragonlu Katherine'in zamanını anlatıyor.-
2- Boleyn Kızı -Anne Boleyn'in zamanını anlatıyor.-
3- Boleyn Mirası -Jane Seymour'dan hiç bahsedilmeden, Clevesli Anne ve Katherine Howard zamanını ve sadece ismi belirtilerek Catherine Parr geçiyor.-
4- Kraliçenin Soytarısı -Kraliçe Mary'nin dönemi-
5- Bakirenin Aşığı -Kraliçe Elizabeth'in dönemi-
6- Öteki Kraliçe -Kraliçe Elizabeth dönemi-
Öteki Kraliçe hariç hepsini okumuştum ben, öteki kraliçeyi ekleyeceğim listeme, onu da okurum bir ara inşallah.
Bir de Kuzenler Savaşı serisi varmış. Onun da sıralaması şu şekilde:
1- Beyaz Kraliçe
2- Kızıl Kraliçe
3-Nehirlerin Kadını.
Bunların hiçbirini okumadım ama güzeldir eminim. bunları da okurum bir ara umarım
bugün hem çalıştım hem laklak yaptım, biraz kitap okuyayım bari.
Sağol Canım. İlk kitabı alsam mı diye düşündüm sen bu kadar övünce.
Kuzum ben Boleyn kızını da izledim. Tudorsu da izledim. Boleyn kızını okumuştum ama hatırlamıyorum hiç şimdi.Benim İngiliz kraliyet dönemine karşı aşırı bir ilgim ve sempatim vardı o dönem. Kabarık elbiseli kadınlar, çevrelerinde uşaklar, entrika falan. Off nefis
Boleyn Kızı'nı izledin mi bilmiyorum ama izle istersen öyle de fikir sahibi olabilirsin bu serinin konusu hakkında.
Kuzum ben Boleyn kızını da izledim. Tudorsu da izledim. Boleyn kızını okumuştum ama hatırlamıyorum hiç şimdi.
1. kitaptan yeni baştan başlasam mı diyorum
Philippa Gregort kitaplaırnın sıralamasını sanırımN-A-R ile konuşmuştuk (yanlış hatırlıyorsam affet kuzu)
Sıralama şu şekilde imiş.
1- Mahkum Prenses. -Aragonlu Katherine'in zamanını anlatıyor.-
2- Boleyn Kızı -Anne Boleyn'in zamanını anlatıyor.-
3- Boleyn Mirası -Jane Seymour'dan hiç bahsedilmeden, Clevesli Anne ve Katherine Howard zamanını ve sadece ismi belirtilerek Catherine Parr geçiyor.-
4- Kraliçenin Soytarısı -Kraliçe Mary'nin dönemi-
5- Bakirenin Aşığı -Kraliçe Elizabeth'in dönemi-
6- Öteki Kraliçe -Kraliçe Elizabeth dönemi-
Öteki Kraliçe hariç hepsini okumuştum ben, öteki kraliçeyi ekleyeceğim listeme, onu da okurum bir ara inşallah.
Bir de Kuzenler Savaşı serisi varmış. Onun da sıralaması şu şekilde:
1- Beyaz Kraliçe
2- Kızıl Kraliçe
3-Nehirlerin Kadını.
Bunların hiçbirini okumadım ama güzeldir eminim. bunları da okurum bir ara umarım
bugün hem çalıştım hem laklak yaptım, biraz kitap okuyayım bari.
Yaaa çok canım çektiiiBana Günümde alsanıza bu seriyi
Hepimiz birer kitap alsak seri tamamlanır zaten
kızıl kraliçe kitaplardan birinin adı
üstüme alınasım geldi
olsun ne kadar güzel
Ekledim valla vikitabıma
aynen nikini değiştirKızıl Kraliçe yap
kızıl değil bu abla
Kızlar boleyn kızı serisi ve kuzenler savaşı serisi güzel mi? Bir de müstehcenlik var mı? Ben hoşlanmıyorum açık saçıklıktan. Ona göre listeme ekleyeceğim. Seri okumayı seviyorum.
Bana niye doymuyorlar neden nedendün özelden mesaj atmış hangi adla değiltirmek istersiniz diye :)
bre leylaaa yazdım zaten mailde hangi adla değiştirmek istediğimiiii, diyecek oldum, neyse dedim
saol canım bugün 300 milyor tane mail atacağım
GÜNAYDINNNNN
Canim çözümü var dantelsız havlu :)Ucunda danteller falan var onlara kırışık kıl oluyorum yaaYazık tabi bana ama acıyan yok
Ütüyü ben de kendimi bildim bileli sevmem. Üniversitede zaten uzun zaman ailemden uzak yaşadım çok yabancı değilim yani ütüye, heves de değil benim ki düzgün dursun istiyorum sadece. Kırışık olunca ben rahat edemiyorum.
O gömlek derdi Allah'tan biz de yok kuzu. İkimiz de spor giyiniyoruz. Ondan benim kıyafetleri ütülemem çarşaf havlu ütülememden daha kısa sürüyor
Ama çarşafları kırışık nasıl seriyorsunuz yaa, ya da kuruturken özel bir hileniz mi var? Benimkiler kırışık oluyor bayağı
ben de çok istiyorum okumayıKızlar aranızda bu kitabı okumuş olan, ya da okumayı planlayan var mı?
Leyla ile Mecnun da bir yerde Yavuz bu kitaptan bir bölüm okuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?