Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Esinin telefonlari ne guzelmis. Ben de genelde LG kullandim bu zamana kadar hatta su anki de Lg ama hic reklamsiz giremedim siteye. yanlislikla elim kayiyor direk yeni sekmede milyon tane reklam cikiyor. Cok kotu gercekten.

Canim yazik mi degilsinyav. Ben oyle dantelli islemeli havlulari aileler gelince cikariyorum sadece. Hani gorsunler mutlu olsunlar diye. Baska zaman gayet duz sade havlular :) bi de utuluyosun. Valla kendimi fena tembel hissettim.

kızlar izmir adliyede bomba patlatmışlar lpgli araçta patlatmışlar heralde adliye bizim dibimiz ambulans sesleri kıyamet gibiRabbim korusun ya inşallah çok ölü yoktur teröristler ölmüş

Off bitmedi ya kurtulamadik bi turlu. Cok uzuluyorum gercekten. Topu toplassa soyle de orda bi patlayip geberip gitseler. Insallah kaybimiz yoktur

şuanda ömür boyu aşk kitabını okuyorum ama sıkılmaya başladım yahu zorla okuyorum resmen pes etmeyeyim diyorumda şu sıra ilgimi çekecek birşey değil. bitireceğim yinede. sadece ilk önce gaza gelmek için bundan sonra okuyacağım kitabı belirlemem gerek ben roman istiyorum sürükleyecek beni başka dünyalara görürecek heycanlandıracak bi oturdumu 100 sayfa birden okuyabileceğim tavsiyede bulunur musunuz

Canim yazik mi degilsinyav. Ben oyle dantelli islemeli havlulari aileler gelince cikariyorum sadece. Hani gorsunler mutlu olsunlar diye. Baska zaman gayet duz sade havlular :) bi de utuluyosun. Valla kendimi fena tembel hissettim.

Daha yeni evliyim ya ondandır
Benim çok havlu gelmişti dedim ya, arada sade olan 3-5 tane ya var ya yoktur. Diğerleri hep bi yerinden süslü, onları bırakıp da yeni almak da istemiyorum. Ben 2-3 güne bir değiştirirm bide havluları çok oluyorlar öyle olunca. 1-2 seneye bunları eskitip ben de düz havlulara geçmeyi planlıyorum

Ben de yazı rengimi değiştirmek istiyorum. mor mor olmuş mu?
bugün hiç elim Budala ya gitmiyor nedense?

Offff (((( geçmiş olsun canım size
inşallah kaybımız yoktur.
yeter artık
saolasın canım. orada çalışan tanıdıklardan gelen haberlere göre baya ölü yaralı varmış ama tvde yayın yasağından dolayı çıkmıyor tabi kaos yaratmamak adına telefonlar susmadı bir şey var mı diye.. bizlerde yok ama kimse ölmemiş olsaydı keşke

Huzur yok canim ulkemize huzur yok. ....

Saol cnm umarim listenin altindan kalkabilirim zor bisey degil aslinda ama bakalim eski is yerimde hep liste hazirlardim hemde 5.000 kisilik 10.000 kisilik falan aşı listeleri ondan sonra 30 kisi gozume cok gorunmuyo subatta gorcez bakalim:)

Bu arada carsaf kurutmanin pratik yolunu bir gün n sans eseri farkettim ... Camasir yikadim adacak yer yok carsafi ikiye katladim kapinin ustune astim hem dumduz hemde cok cabuk kurudu utulenmis gibiydi:) hep boyle asiyorum katlayip dolaba koydugumda da utulu gibi duruyor:)

Dantelli havlulari iki sene kulladim ve bendede dantelli 50 ye yakin havlu vardi onlari misafire ayirdim misafir gelince onu koyuyorum gunluk dantelsiz 30 derecede yikiyorum aslinda daha yuksek isida yikasam daha guzel olacak ama tuyleri defirme oluyo nevresimlerle havlulari birlikte atiyorum yikamasi bitince extra durulama yapiyorum havlular pofur pofur kaliyo...
Altın Cariye Safiye - 93. sayfa

Bu seriden 4 tane kitap okudum ilk ose basladigimda lojmanda kaliyodum uc gecede birini bitiriyodum cok zevkliydi okumasi kutuk gibi ama cok hizli ilerliyor...

Kızlar aranızda bu kitabı okumuş olan, ya da okumayı planlayan var mı?
Leyla ile Mecnun da bir yerde Yavuz bu kitaptan bir bölüm okuyordu

Canim ben okumustum.cok akici vir kitap ama cok sevemedim.kafasina gore yasayan bor karakter var biraz orada biraz burada .hakan gunday in favori kitabiydi.hakan gunday in etkilendigi ortada.şöyleki gunday inda kitaplarinda surekli bir tesadufleri olur.birden umulmadik bir yerden eski bir tanidik cikar.cok spoiler vermeyim siz okuyun

Doğru hatırlamışım. Mutlu oldum.

vikitap üyeliğinde daha önce okunan kitapları da okundu olarak işaretliyor musunuz bilgelerim ?

__giz__ ciğim senin için de hayırlısı olsun inşallah.
Yaklaşık 1.5 sene önce tam da senin bulunduğun yerdeydim. Umarım senin için benim karşıma çıkandan daha güzel kapılar çıkar.

Çok teşekkür ederim kuzum, inşallah bakalım. Hayat neler getirecek, çok merak ediyorum.

Giz, hayat yolunun bundan sonrası da şapşahane geçer inşallah, önününe çok şanslı kısmetli kapılar açılmasını diliyorum.

Teşekkür ederim canımcım. İnşallah, senin de her şey gönlüne göre olsun.

Watpadd uygulamasındaki kitaplar da sayılıyor mu acaba ? Ben çerezlik dinlendirici aşk kitaplarını ordan okuyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…