- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.241
Esinin telefonlari ne guzelmis. Ben de genelde LG kullandim bu zamana kadar hatta su anki de Lg ama hic reklamsiz giremedim siteye. yanlislikla elim kayiyor direk yeni sekmede milyon tane reklam cikiyor. Cok kotu gercekten.Benim eeki bir telefon vardi android degildi tabi. Onda boyle acilirdi sayfalar. :) Bazi telefonlarin kendisinde adblocker sistem oluyormus. LG lerde mesela. Esim teleefonunu aldigindan beri oyle. Hicbir sitede reklam gorunmez. Ben giriyorum kendi telimden sagdan soldan alttan ortadan her yerden reklam fiskiriyor. Bi topige tikliycam mesela reklam geldii iciin ya yanlis topik aciliyor ya reklam. Cok kotu ya.
KAyınvalidem de annem de çok havlu verdi bana. Çoğu da ya dantelli ya güpürlü, öyle olunca bunlar eskimeden yenisini almak istemedim.
Öyle yazıyor canım internette. Bide kitaplar belirli bir dönem aralığını anlatsa da kişilerin devam kitabı değil seri. Yani sırayı karıştırsan da çok büyük sıkıntı olmaz.
kızlar izmir adliyede bomba patlatmışlar lpgli araçta patlatmışlar heralde adliye bizim dibimizambulans sesleri kıyamet gibi Rabbim korusun ya inşallah çok ölü yoktur teröristler ölmüş
Canim yazik mi degilsinyav. Ben oyle dantelli islemeli havlulari aileler gelince cikariyorum sadece. Hani gorsunler mutlu olsunlar diye. Baska zaman gayet duz sade havlular :) bi de utuluyosun. Valla kendimi fena tembel hissettim.
saolasın canım. orada çalışan tanıdıklardan gelen haberlere göre baya ölü yaralı varmış ama tvde yayın yasağından dolayı çıkmıyor tabi kaos yaratmamak adına telefonlar susmadı bir şey var mı diye.. bizlerde yok ama kimse ölmemiş olsaydı keşkeOffff(((( geçmiş olsun canım size
inşallah kaybımız yoktur.
yeter artık
Huzur yok canim ulkemize huzur yok. ....saolasın canım. orada çalışan tanıdıklardan gelen haberlere göre baya ölü yaralı varmış ama tvde yayın yasağından dolayı çıkmıyor tabi kaos yaratmamak adına telefonlar susmadı bir şey var mı diye.. bizlerde yok ama kimse ölmemiş olsaydı keşke
Ellerine sağlıkazra2004 , Benim de kitap sayım 11'di ama önemli olan hedefi tutturmaktı o kısım doğru zaten.
Bundan ssonraki liste içinkalinkaselin arkadaşımıza başarılar diliyorum
Dün akşam tam 3 saat ütü yaptımNe ütüledin derseniz de yaklaşık 20 tane havlu, 3 takım nevresim-çarşaf-yastıkları ve banyo takımlarımız Ama resmen fenalık geçirdim artık. Daha kıyafetler var ütülenecek, onları da yarın misafirim gelmeyecekse bu akşam yaparım gelirlerse cumartesi günü. Yani kısacası dün akşam da Tutunamayanlar okuyamadım
Altın Cariye Safiye - 93. sayfa
Kızlar aranızda bu kitabı okumuş olan, ya da okumayı planlayan var mı?
Leyla ile Mecnun da bir yerde Yavuz bu kitaptan bir bölüm okuyordu
Bu seriden 4 tane kitap okudum ilk ose basladigimda lojmanda kaliyodum uc gecede birini bitiriyodum cok zevkliydi okumasi kutuk gibi ama cok hizli ilerliyor...
Doğru hatırlamışım. Mutlu oldum.Canim ben okumustum.cok akici vir kitap ama cok sevemedim.kafasina gore yasayan bor karakter var biraz orada biraz burada .hakan gunday in favori kitabiydi.hakan gunday in etkilendigi ortada.şöyleki gunday inda kitaplarinda surekli bir tesadufleri olur.birden umulmadik bir yerden eski bir tanidik cikar.cok spoiler vermeyim siz okuyun
Denk geldiklerimi ekledim. Ama eklemediğim de var baya. Üşeniyorum sanırım.vikitap üyeliğinde daha önce okunan kitapları da okundu olarak işaretliyor musunuz bilgelerim ?
__giz__ ciğim senin için de hayırlısı olsun inşallah.
Yaklaşık 1.5 sene önce tam da senin bulunduğun yerdeydim. Umarım senin için benim karşıma çıkandan daha güzel kapılar çıkar.
Giz, hayat yolunun bundan sonrası da şapşahane geçer inşallah, önününe çok şanslı kısmetli kapılar açılmasını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?