Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

bir civciv annesi srnin hizini dusunursek 14786436 tane kitap falan onermek gerek ama fatkli birseyler istiyorsan kizlarin onerileri harici
Shantaram
Zeno'nun Bilinci
Kasap Ciragi
Kibritleri cok seven kucuk kiz
Golgesizler hasan ali toptas
Trainspotting
Asiri Gurultulu ve inanilmaz Yakin ve / veya Ve Hersey Aydinlandi ( j. Safran foer)
Geceyarisi Cocuklari ( Salman Rushdie)
Aklima gelen degisik kitaplar. Bir goz at derim

Selam kizlar ya dun bana ne bildirim geldi, ne sayfayi yeniledigimde yeni mesajlar cikti anlamadim srbebini.
Bu arada Golgesizler' i bitirdim.
Hasan Ali Toptas' in hayal gucu, tanimlamalardaki sanati beni hayran birakti. Hikayedeki herseyin ve herkesin icice gecmisligi, kayboluslari ve birbirlerinde bulunuslari, cogalmalari enfes bir sekilde anlatilmis. Bu kitap sonunda ne olacak acaba dusuncesiyle okunacak bir kitap degil bana gore. Kitabi konusunu bosverip sirf edebiyat sanatinin nasil ustalikla icra edildigini gormek icin bile okuyabilirsiniz.
Yalniz bende Nuri Nilge Ceylan filmi izliyormusum hissi uyandirdi. Bunun sebebi dialoglarin azligi ve daha cok icsel durumun on plana cikarilmis olmasi olabilir. Soylemeden gecemeyecegim ama Hasan Ali Toptas' i begendim ama sevemedim. Icim isinmadi yazarin uslubuna. Kitabi da profesyonel bir okur olma cabasi icine girerek okumaya calistim. Okumaya calistim ibaresi surukleyici olmamasi anlamina gelmesin tabi.
Bence mutlaka okunmasi gereken bir kitap Golgesizler.
Saygilar efem.

havani severim senin.

Yaa dublörün dilemmasi sevilmez mi hiç:))
ben Ruhi Mucerret' i daha cok sevmistim

636626373 tane bile yetmez bana
Seninkileri de ekledim, teşekkür ederim

marka cantalarimizla degil de marka daha dogrusu kendini ispatlamis kitaplarla hava atmak kadar masumane bir baska tavir göremiyorum ben :) aa hani nerdeee bakin yok
Aramıza hoş geldin, böyle okurların başımızın üstünde yeri var
Ben bu topiğin başganıyım şuan tatildeyim geriden geliyorum o sebeple
Birbirimizden çok şey öğrendik bu topikte ve kitap zevklerimiz birbirine çok benzer
Senden de öğreneceğimiz çok şey var sanırım

Başkanım tatil nasıl gidiyor?

Herkese Merhaba,
1Q84 - sayfa 635
Kurtlarla Koşan Kadınlar - Sayfa 300

gibi gibi aramıza hoş geldiniz.

kalinkaselin kesene bereket, DonukPudra güle güle oku. xyzt-5544 güle güle oku. loliss güle güle oku.

Balcicekk33 aramıza katılın isterseniz. Mümkün olan her fırsatta kitap okumaya çalışıyorum. (saat olarak bilemiyorum ama)

Günaydınlar herkese
Nasılsınız kızlar?
Ben çok iyiyim
Golem ve Cin sayfa 448
Haldır haldır okuyorum DonukPudra
o bitirdi bile yavrum, artık tek rakibin benim
Sayfa 450, bitsin sürekli aklımdan geçen bişeyi diycem size, bakalım sizin de aklınızdan geçmiş mi

Balcicekk33 , merhaba. Ben de yaklaşık 1-2 saat okuyorum. Öğle arasında yemek yerken okuyorum bir de oğlumu ayağımda sallarken okuyorum. Hem kitap okuyup hem de 3 çeşit ninniyi aynı anda söyleme kapasitesine sahip oldum. Bunun en güzel hediyesini de dün aldım. Şöyle ki, 19 aylık ve kelime kapasitesi sınırlı. Dün D&R'a girdim oğlu kucağımda. Girer girmez elleriyle yüzümü kavradı ve "Annnaağğ, kidap." diyerek o kadar çok kitap olmasına şaşırdı. Anne demesinden daha çok sevindim kitap demesine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…