- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.201
Günaydın kızlar. Şanzeline düğün salonuna başlayabilirim bugün. Emin değilim
İş yerinde açıp okuyamayacağımdan dolayı PDF kitap mı okusam diyorumBence başlamalısın, çok seveceksin o kitabı
İş yerinde açıp okuyamayacağımdan dolayı PDF kitap mı okusam diyorum
havani severim senin.Ben okumuştum ve çok beğenmiştim.Hatta bazı yerlerdeki betimlemeler harikaydı.O anlar gözümün önüne gelmişti.Kitabı lisedeyken okumuştum.Şimdi okumuş olsam beğenir miydim bilemem.
Acımak'ı okudum.Sonunda ne olacağını merak ederek okuduğumu hatırlıyorum,zaten dili de oldukça akıcıydı.Bence o kitaptan çıkarılacak ders şu; "hiçbir şey göründüğü gibi değildir ve bir olaya tek bir bakış açısıyla bakmamalıyız."
Geçen seneden beri bu konu başlığını takip ediyorum.Her zaman hiç bilmediğim kitaplardan bahsediyordunuz.Şu son zamanlarda okuduğum kitapları okuyorsunuz ve bu beni mutlu ediyor.:)
Canım,artık benim de bir havam olsun değil mi?
ben Ruhi Mucerret' i daha cok sevmistimYaa dublörün dilemmasi sevilmez mi hiç:))
Ekledim canum.Günaydın
Bir instagram hesabım vardı, biliyor bir kısmınız. Nedenini anlamadığım şekilde girememeye başlamıştım.
Yeni hesap aldım.
algernonacicekler ismi de
Ekleyin canlarım.
bir civciv annesi srnin hizini dusunursek 14786436 tane kitap falan onermek gerek ama fatkli birseyler istiyorsan kizlarin onerileri harici
Shantaram
Zeno'nun Bilinci
Kasap Ciragi
Kibritleri cok seven kucuk kiz
Golgesizler hasan ali toptas
Trainspotting
Asiri Gurultulu ve inanilmaz Yakin ve / veya Ve Hersey Aydinlandi ( j. Safran foer)
Geceyarisi Cocuklari ( Salman Rushdie)
Aklima gelen degisik kitaplar. Bir goz at derim
Günaydın
Bir instagram hesabım vardı, biliyor bir kısmınız. Nedenini anlamadığım şekilde girememeye başlamıştım.
Yeni hesap aldım.
algernonacicekler ismi de
Ekleyin canlarım.
Aramıza hoş geldin, böyle okurların başımızın üstünde yeri varmarka cantalarimizla degil de marka daha dogrusu kendini ispatlamis kitaplarla hava atmak kadar masumane bir baska tavir göremiyorum ben :) aa hani nerdeee bakin yok
Günaydınlar herkese
Nasılsınız kızlar?
Ben çok iyiyim
Golem ve Cin sayfa 448
Haldır haldır okuyorumDonukPudra
Aramıza hoş geldin, böyle okurların başımızın üstünde yeri var
Ben bu topiğin başganıyımşuan tatildeyim geriden geliyorum o sebeple
Birbirimizden çok şey öğrendik bu topikte ve kitap zevklerimiz birbirine çok benzer
Senden de öğreneceğimiz çok şey var sanırım
Aramıza hoş geldin, böyle okurların başımızın üstünde yeri var
Ben bu topiğin başganıyımşuan tatildeyim geriden geliyorum o sebeple
Birbirimizden çok şey öğrendik bu topikte ve kitap zevklerimiz birbirine çok benzer
Senden de öğreneceğimiz çok şey var sanırım
o bitirdi bile yavrum, artık tek rakibin benimGünaydınlar herkese
Nasılsınız kızlar?
Ben çok iyiyim
Golem ve Cin sayfa 448
Haldır haldır okuyorumDonukPudra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?