- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.161
Sen ne güzel orijinal dilinden de okuyanilriisn aslında. Tabi ki yky varken o terci h edilirMesela Kapı yayınları ve yky seçenekleri çıkıyor. Ben de yky yi seviyorum onu seçiyorum, gibi
selam kızlar
kitap alışverişi yapacağım, kendi istediğim birkaç kitap var ama sizden de önerilere açığım. kütüphanemin biraz değişikliğe ihtiyacı olabilir sanırım.okudukları kurgu-son bakımından artık birbirlerini takip etmeye başladı ve ben bundan memnun değilim.
yeraltı edebiyatı haricinde her kitap önerisine açığım
Inanmıyorum.Gerçekten mi?:)Çok havalısın gözümden kaçıyor sanma
Olağan Psikopatlar-Kevin Duttonaralarında okuduklarım da var, diğerlerini ekledim. teşekkürler
Reşat Nuri Gültekin-Acımak bitti. Çok çok çok etkilendim... Kolay kolay kitaplarda ağlamam ama çok etkilendim... Bu kadar ince bir kitabın bu kadar etkileyebilmesi..
---spoiler içerir------
Keşke sonlara doğru kitap bitmeseydi de zehranın duygularına yer verselerdi biraz.. Görünen gerçeğin arkasında çok farklı şeylerin olduğunu, hiç birşeyin göründüğü gibi olmadığının kanıtı...__giz__ emciğme teşekkür ederim. Okumama vesile olduğu için.
--spoiler içerir---
biz seninle iyi anlaşacağız galiba, puslu kıtalar en sevdiğim ve zaman zaman özlediğim kitaplardandır, bir ara yeniden okuyalımSeni alip bambaska bir diyara gotureyim o zaman Kuyucakli Yusuf a ne dersin ya da Puslu Kitalar Atlasi ayyy bak bahsettikce ozledigimi farkettim bi ic cektim :)
Güle güle oku güzel gadın :)Eki Görüntüle 2034247
Bugunn bana suprizZzz geldiii...
Cok mutlu oldummm...
Canimkalinkaselin immmm...
O guzel gozlerinden operim. Kesene bereket.
Ne birileri daha mi catladi !.
Güççük gızından bı yanak alırım:) ne demek:)Tataaaamkalinkaselin in mutlu ettikleri arasına girdim bugün
Kesene bereket kuzum çok çok teşekkürler
Eki Görüntüle 2034373
Anlasmamizdan büyük bir keyif alirim :) paslasalim mutlakabiz seninle iyi anlaşacağız galiba, puslu kıtalar en sevdiğim ve zaman zaman özlediğim kitaplardandır, bir ara yeniden okuyalım
bir civciv annesi seninle tarzlarımız biraz farklı ama kızların listelerine aynen katılıyorum
Macera kitapları veya fantastik kitaplarda mı okumuyor?Çizgi roman veya manga okuyabilir aslında.Alamut bitti. Çok çok güzel bir kitap ancak benim elimde çok süründü. Ben hakkını veremedim malesef.
Yeni kitabım kayıp kıta Atlantis. Oğlum kurayla belirliyor okuyacağım kitabı. Ama kendisi hiç kitap okumuyor
Neler sipariş verdin merak ettimTamamdır kızlar çok sağolun. Yazdığınız kitapların bazılarını hatta çoğunu okumuşum zaten. Hayvan Çiftliği, Yusuf ile Züleyha, Şanzelize vs gibi kitapları mesela. İsmini duyduğum kitaplar da var aralarında hiç duymadıklarım da. Listeme yazdım hepsini dikkatlice mutlaka edineceğim. Hepinize çok teşekkürler.
elenaferrante listeni bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?