Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hakan Günday Az okudum bitek ama bayıldım, kesinlikle öneririm. Diğer kitaplarını da okuyacağım umarım zamanla.
Puslu Kıtalar Atlası
Mihmandar
Kör Baykuş
Algernon'a Çiçekler
Baş Ucumda Müzik
Beni Bulun
1984
Alamut
Semerkant
İnce Memed
Serenad
22/11/63
LA sonsuzluk hecesi
Mücella
Minonun Siyah Gülü
Şanzelize Düğün Salonu
Ölü Kelebeklerin Dansı
Yusuf ile Züleyha
Daha onlarca kitap yazabilirim sanırım

aralarında okuduklarım da var, diğerlerini ekledim. teşekkürler
Olağan Psikopatlar-Kevin Dutton
İçiyorum Öyleyse Varım-Roger Scruton
Böğürtlen-Mehmet Rauf (10 yaşında falan okumuştum)
Celile-Osman Balcıgil
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri
Goethe'nin Infazı-Viktor Glass
Büyük Umutlar-Charles Dickens
Ana-Maksim Gorki

Reşat Nuri Gültekin-Acımak bitti. Çok çok çok etkilendim... Kolay kolay kitaplarda ağlamam ama çok etkilendim... Bu kadar ince bir kitabın bu kadar etkileyebilmesi..

---spoiler içerir------

Keşke sonlara doğru kitap bitmeseydi de zehranın duygularına yer verselerdi biraz.. Görünen gerçeğin arkasında çok farklı şeylerin olduğunu, hiç birşeyin göründüğü gibi olmadığının kanıtı... __giz__ emciğme teşekkür ederim. Okumama vesile olduğu için.

--spoiler içerir---

Tamamdır kızlar çok sağolun. Yazdığınız kitapların bazılarını hatta çoğunu okumuşum zaten. Hayvan Çiftliği, Yusuf ile Züleyha, Şanzelize vs gibi kitapları mesela. İsmini duyduğum kitaplar da var aralarında hiç duymadıklarım da. Listeme yazdım hepsini dikkatlice mutlaka edineceğim. Hepinize çok teşekkürler.

elenaferrante listeni bekliyorum

O güzel gözlerinden yaş akmasaymış iyiymiş ama beğenmene sevindim kuzum. Duygu yoğunluğu ağır olan bir kitaptı, etkisi uzun sürüyor.

Bu arada alakasız bir şey söyleyeceğim, niye ben etiketlendiğimde bildirim gelmiyor ki ?

Seni alip bambaska bir diyara gotureyim o zaman Kuyucakli Yusuf a ne dersin ya da Puslu Kitalar Atlasi ayyy bak bahsettikce ozledigimi farkettim bi ic cektim :)
biz seninle iyi anlaşacağız galiba, puslu kıtalar en sevdiğim ve zaman zaman özlediğim kitaplardandır, bir ara yeniden okuyalım
bir civciv annesi seninle tarzlarımız biraz farklı ama kızların listelerine aynen katılıyorum

Hakan GündaY- Malafa
Alper Canıgüz - oğullar ve rencide ruhlar
Murat Menteş- Dublörün Dilemması
Emrah Serbes - Erken Kaybedenler
Victor hugo- Sefiller
Jose saramago- Körlük
Stefan Zweig - Clarissa
Paulo coelho- Simyacı
Michael Ende - Momo
Haruki Murakami- Sahilde Kafka
Nermin Yıldırım- Unutma Dersleri ve Dokunmadan kitapları
Aymatov- Gün olur asra bedel
İhsan oktay anar- puslu kıtalar atlası
Tom robbins - Parfümün Dansı
Yaşar Kemal - İnce Memed
Amin Maalouf- Semerkant, Doğudan Uzakta, Yüzüncü Ad
Muriel Barbery- Kirpinin Zarafeti
Selçuk aydemir- Mahalleden arkadaşlar
Daniel keyes- Algernona Çiçekler

@bibliophile bu da benim listem

Anlasmamizdan büyük bir keyif alirim :) paslasalim mutlaka

Macera kitapları veya fantastik kitaplarda mı okumuyor?Çizgi roman veya manga okuyabilir aslında.
Bu arada 2 kitabı daha tavsiye ederim; Ayrıkotu-Halil Coşkun (Türkiye'de 80li yıllarda işlenen bir cinayeti işlemiş).
Spinoza Problemi-Irvin D.Yalom
bir civciv annesi

Neler sipariş verdin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…