- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.181
biz seninle iyi anlaşacağız galiba, puslu kıtalar en sevdiğim ve zaman zaman özlediğim kitaplardandır, bir ara yeniden okuyalım
bir civciv annesi seninle tarzlarımız biraz farklı ama kızların listelerine aynen katılıyorum
Bu listeden de not aldıklarım oldu. Teşekkür ederimHakan GündaY- Malafa
Alper Canıgüz - oğullar ve rencide ruhlar
Murat Menteş- Dublörün Dilemması
Emrah Serbes - Erken Kaybedenler
Victor hugo- Sefiller
Jose saramago- Körlük
Stefan Zweig - Clarissa
Paulo coelho- Simyacı
Michael Ende - Momo
Haruki Murakami- Sahilde Kafka
Nermin Yıldırım- Unutma Dersleri ve Dokunmadan kitapları
Aymatov- Gün olur asra bedel
İhsan oktay anar- puslu kıtalar atlası
Tom robbins - Parfümün Dansı
Yaşar Kemal - İnce Memed
Amin Maalouf- Semerkant, Doğudan Uzakta, Yüzüncü Ad
Muriel Barbery- Kirpinin Zarafeti
Selçuk aydemir- Mahalleden arkadaşlar
Daniel keyes- Algernona Çiçekler
@bibliophile bu da benim listem
Henüz sipariş vermedim ama yarın veririm sanırım.Neler sipariş verdin merak ettim
Ben bayağı okuyorum sanırım. En az 4-5 saati buluyordur. Peş peşe değil tabi ki ama toplamda bu kadar vardır.Kızlar günde kaç saat okuyorsunuz?
Ben bayağı okuyorum sanırım. En az 4-5 saati buluyordur. Peş peşe değil tabi ki ama toplamda bu kadar vardır.
Kinyas ve kayra dan başla derimHenüz sipariş vermedim ama yarın veririm sanırım.
Kinyas ve Kayra
Puslu Kıtalar Atlası
Golem ve Cin
Masumiyet Müzesi
La Sonsuzluk Hecesi.
Bunları alacağım
Malesef....Macera kitapları veya fantastik kitaplarda mı okumuyor?Çizgi roman veya manga okuyabilir aslında.
Bu arada 2 kitabı daha tavsiye ederim; Ayrıkotu-Halil Coşkun (Türkiye'de 80li yıllarda işlenen bir cinayeti işlemiş).
Spinoza Problemi-Irvin D.Yalom
bir civciv annesi
Ben çok küçük yaşlarda başladım okumaya. Ailede nerdeyse herkes öğretmen, okuyan bir ortama doğdum. Ondan böyle hızlı ve çok okuyorum sanırım. Zaten alıştıktan sonra o hızdan düşemiyorsun. Bak gör seninki de artacakÇok güzel. Ben çok okuyan biri olmadım hayatım boyunca ama hiç okumayan biri de değildim. Geçenlerde bir karar aldım günde bir saat okuyacağım diye. Bir baktım 2-3 saat gidiyor, haftada 2 kitap bitiriyorum, çok hoşuma gitti bu durum. İnşaallah devam eder.
Kinyas ve kayra dan başla derim
Sonra masumiyet müzesi
'la
Puslu kıtalar
Golem ve cini okumadım
Malesef....
hiç bir şekilde okumayı sevmiyor ki biz annem babam kardeşim de dahil olmak üzere sürekli okuyan bir aileyiz
Bilmiyorum kiSesli kitaplara ilgi duyar mı acaba
Bilmiyorum kihiç denemedik ama onun dışında Neler yaptık neler... istediği kitapları aldım. Yanında okuduk. Türkçe öğretmeni okuma yarışmaları yaptı. 2 yıldır devam ettiği yaşam koçu ödüller vaad ettti. Hiç biri işe yaramadı. Ben bıraktım artık. Belki birgün kendiliğinden başlar.
Benim kargolarım gelince kitapları kokluyor. Ben kitap bitirince konusunu soruyor. Yeni kitabımı seçiyor. Ama okuma Yok.
Ben onu bi araştırayım. Oğlum 12 yaşında ve neredeyse bu yaşına dek hiç kitap bitirmedi. Çok üzüldüm çok anlattım. Baktım olmuyor. Belki onun da bi kırılma noktası vardır diye şimdi sabırla bekliyorum.Benim bir kuzenim de öyleydi hatta yaşı da küçük 8 yaşında. Yaşının okuyabileceği kitapları okumak istemedi. Önce sesli kitapla başladık dinlemek ilgisini çekti. Sonra da çizgi romanlara merak saldı. Belki işe yarar
Merak ettim bu kitabı okunacaklarıma ekledim teşekkürler...Golem ile Cin bitti
Bayildimmmm.tek solukta okutacak bir kitap
Kurgusu ve merak uyandirisi sonuna dek ayni tempodaydi.
Sukur bitti de rahatladimtahminlerim tutmadi.
Oneririm.
Ben onu bi araştırayım. Oğlum 12 yaşında ve neredeyse bu yaşına dek hiç kitap bitirmedi. Çok üzüldüm çok anlattım. Baktım olmuyor. Belki onun da bi kırılma noktası vardır diye şimdi sabırla bekliyorum.
Çok teşekkür ederim.
Kızlar günde kaç saat okuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?