Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥


Kesinlikle farklı ama farklı türleri de keyifle okuyorum
 
Bu listeden de not aldıklarım oldu. Teşekkür ederim
 
Ben bayağı okuyorum sanırım. En az 4-5 saati buluyordur. Peş peşe değil tabi ki ama toplamda bu kadar vardır.

Çok güzel. Ben çok okuyan biri olmadım hayatım boyunca ama hiç okumayan biri de değildim. Geçenlerde bir karar aldım günde bir saat okuyacağım diye. Bir baktım 2-3 saat gidiyor, haftada 2 kitap bitiriyorum, çok hoşuma gitti bu durum. İnşaallah devam eder.
 
Henüz sipariş vermedim ama yarın veririm sanırım.

Kinyas ve Kayra
Puslu Kıtalar Atlası
Golem ve Cin
Masumiyet Müzesi
La Sonsuzluk Hecesi.

Bunları alacağım
Kinyas ve kayra dan başla derim
Sonra masumiyet müzesi
'la
Puslu kıtalar
Golem ve cini okumadım
 
Malesef....
hiç bir şekilde okumayı sevmiyor ki biz annem babam kardeşim de dahil olmak üzere sürekli okuyan bir aileyiz
 
Ben çok küçük yaşlarda başladım okumaya. Ailede nerdeyse herkes öğretmen, okuyan bir ortama doğdum. Ondan böyle hızlı ve çok okuyorum sanırım. Zaten alıştıktan sonra o hızdan düşemiyorsun. Bak gör seninki de artacak
 
Sesli kitaplara ilgi duyar mı acaba
Bilmiyorum ki hiç denemedik ama onun dışında Neler yaptık neler... istediği kitapları aldım. Yanında okuduk. Türkçe öğretmeni okuma yarışmaları yaptı. 2 yıldır devam ettiği yaşam koçu ödüller vaad ettti. Hiç biri işe yaramadı. Ben bıraktım artık. Belki birgün kendiliğinden başlar.
Benim kargolarım gelince kitapları kokluyor. Ben kitap bitirince konusunu soruyor. Yeni kitabımı seçiyor. Ama okuma Yok.
 


Benim bir kuzenim de öyleydi hatta yaşı da küçük 8 yaşında. Yaşının okuyabileceği kitapları okumak istemedi. Önce sesli kitapla başladık dinlemek ilgisini çekti. Sonra da çizgi romanlara merak saldı. Belki işe yarar
 
Ben onu bi araştırayım. Oğlum 12 yaşında ve neredeyse bu yaşına dek hiç kitap bitirmedi. Çok üzüldüm çok anlattım. Baktım olmuyor. Belki onun da bi kırılma noktası vardır diye şimdi sabırla bekliyorum.
Çok teşekkür ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…