- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.521
Kızlar elime "Deliduman" diye bir roman geçti. Okuyan var mi?
Okudum da dasi var kocamanKızlar elime "Deliduman" diye bir roman geçti. Okuyan var mi?
Bensiz mi ya off ankaraya da yolum düşmüyor. :)Ay kediniz mi var
Of görüşelim buluşalım kınada da ol ama öncesinde görüşelim kınada anlamam ki bişi ben.Şu hafta geçince boşa çıkacağım diye umutluyum
Neden? Kötü mü?28 inde
Okudum da dasi var kocaman
Erken kaybedenleri fln tercih ederim. Emrah serbesi cok severdim eskiden. Delidumanin ben de hissettirdiği gezi oalylari var bende bisiler yazim diye yazılmış. Tabi kitap çok kişisel belki de sen cok seveceksinNeden? Kötü mü?
Ahaha ama çok komikti ya :)sansa_littlefinger
Gelebilirsin bence..Bensiz mi ya off ankaraya da yolum düşmüyor. :)
Ankara pek cekmiyorGelebilirsin bence..
Festivallerden fırsat bulursan tabi..
Yoksa yoksa kediye kardeş mi geliyooo:)Ankara pek cekmiyorminerva1988 napsin.
Evet kedimiz var ve her giysi ve koltukta ve sandalyede tuylerimiz.ama hic gocunmuyorum onunla ilgili hicbirseyde. Galiba cocukta da boyle oluyor
as niden yoksa yoksa sen doğurduğunun ertesi günü okumaya devam etmeyecek misinKırmızı Zaman ı bitirdim. Mine Söğüt'ten okuduğum ikinci kitaotı ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramadım.
SevgiliDonukPudra cığımın bana doğum öncesi sürpriz hediyesi Bütün Beyinli Çocuk a başlayacağım.
Doğurmadan ne okusam kardır
Ay yok simdilikYoksa yoksa kediye kardeş mi geliyooo:)
Ben de hala okuyorum onu kafam sakinken..Kırmızı Zaman ı bitirdim. Mine Söğüt'ten okuduğum ikinci kitaotı ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramadım.
SevgiliDonukPudra cığımın bana doğum öncesi sürpriz hediyesi Bütün Beyinli Çocuk a başlayacağım.
Doğurmadan ne okusam kardır
bitecek bitecek az daha sabırNikah İzmitte, kına Ankara da. inş hepimizin her günü güzel olsun
1 ay var ama tam bitti artık bir şey kalmadı derken yeni yeni bir şeyler çıkıyor. Bitsin darlandım artık
Çok defa sormuşumdur ama senin ne zamandı
Stephen King Dolares Claiborne baslicam bugün. Bakalim bu kez zihin yolculugu nereye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?