Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kitap alma hastalığına çare bulursan bana da söyle
Şu ara okunmamış kitaplara bakıp bakıp tutuyorum. Ama sonra alacağım diye bir liste oluşturdum ki evlere şenlik
Çevremde pek okuyan yok. Eşim isyanlarda geçen ay şu kadarlık kitap aldın deyip kızıyor. Üç ay kitap yok sana diyorda dizginliyorum kendimi. Saymadım ama bir o kadar belki daha fazla okunmamış kitabım vardır.
Eşime anlatamıyorum "kitapların vakti vardır. Alırsın,koyarsın,vakti gelincr o seni çağırır."diye.
Ona göre okuyacağımı almalıyım.
Haklı tabi ama işte kitapçıya gidince dayanamıyorum.

Benim okunmamış 75 tane kitabım var

Kitapçıdan kitap almıyorum ben pek. Her AVM'ye gittiğimizde mutlaka D&R da uzun vakit geçiriyoruz ama not ediyoruz beğendiğimiz kitapları, internetten alıyoruz. Ciddi bir fark oluyor arada.
Elimde okunmamış kitap varken yenilerini almak çok mantıklı gelmiyor bana, ama insan bazen kendine engel olamıyor işte. Bu ara baya durdurdum ama kendimi. Uzun zaman oldu kendime kitap almıyorum. Sayıyı 20'nin altına çekmeden de almayacağım İşe yarar diyorsanız ve istiyorsanız tabi böyle bir baraj koyabilirsiniz siz de.

Benim elimde 7 kitap bir de Otostopçunun Galaksi Rehberi nin yarısı var okunmayı bekleyen. Hedefim eylül sonuna kadar bitirmek.

Ayrıca eşimin de kuramsal bazı kitapları var, onları da ara ara okurum diyorum. Zamanın Kısa Tarihi, Sapiens falan eşimin kitapları idi, ben de okudum

9.90 lar var ya 9.90 lar işte onları görünce bir saldırma içgüdüsü oluşuyor.
Geçenler de kitapsan da öyle bir indirim yapmış. Güzel de kitaplar. Bir tane alıp çıktım.
Bir tanecik.
Yalnızca bir taneee!!?
Ben de internet sitelerinden yapıyorum.
Kitapyurdu iyi bu konuda. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
Okuoku dan aldım bir kere iki hafta sonra geldi(temin edilmesine rağmen)
Bende sadece kitapyurdundan alıyorum.

Kitapyurdu, babil, D&R sorun yaşamadan alışveriş yaptığım internet siteleri. D&R'ın 9.90'larına benim de çok içim gitti ama iyi ki kendime söz vermişim dedim. Bozmadım sözümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…