- 19 Ağustos 2016
- 1.143
- 4.645
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.581
Şu ara okunmamış kitaplara bakıp bakıp tutuyorum. Ama sonra alacağım diye bir liste oluşturdum ki evlere şenlikKitap alma hastalığına çare bulursan bana da söyle
Çevremde pek okuyan yok. Eşim isyanlarda geçen ay şu kadarlık kitap aldın deyip kızıyor. Üç ay kitap yok sana diyorda dizginliyorum kendimi. Saymadım ama bir o kadar belki daha fazla okunmamış kitabım vardır.O mücadeleyi ben de vermeye çalışıyorum. Elimde 40a yakın okunmamış kitap var çünkü. Ama bu topikte de sürekli kitap konuştuğumuz için merak ettiğim çokça kitap oluyor ve zorlanıyorumNeyse ki kalbi çok güzel arkadaşlarım var da merak ettiğim kitapları bana hediye olarak gönderiyorlar
Onun dışında da ben eşime, anneme, kuzenime, arkadaşlarıma kitap alarak bu hasretimi dindiriyorumEn son eşim için sipariş verdim mesela, kargo parası ödememek için de anneme sordum istediği kitap varmış, kendi istediğimi almayıp onu aldım
Türkiye turu mu yoksaErgenlik hayalimi gerçekleştirmek için yollara düştüm:) ergenim ergensin ergeniz:)
Şu ara okunmamış kitaplara bakıp bakıp tutuyorum. Ama sonra alacağım diye bir liste oluşturdum ki evlere şenlik
Çevremde pek okuyan yok. Eşim isyanlarda geçen ay şu kadarlık kitap aldın deyip kızıyor. Üç ay kitap yok sana diyorda dizginliyorum kendimi. Saymadım ama bir o kadar belki daha fazla okunmamış kitabım vardır.
Eşime anlatamıyorum "kitapların vakti vardır. Alırsın,koyarsın,vakti gelincr o seni çağırır."diye.
Ona göre okuyacağımı almalıyım.
Haklı tabi ama işte kitapçıya gidince dayanamıyorum.
Çevremde pek okuyan yok. Eşim isyanlarda geçen ay şu kadarlık kitap aldın deyip kızıyor. Üç ay kitap yok sana diyorda dizginliyorum kendimi. Saymadım ama bir o kadar belki daha fazla okunmamış kitabım vardır.
Eşime anlatamıyorum "kitapların vakti vardır. Alırsın,koyarsın,vakti gelincr o seni çağırır."diye.
Ona göre okuyacağımı almalıyım.
Haklı tabi ama işte kitapçıya gidince dayanamıyorum.
Hayir zeytinli rock festivali :)Türkiye turu mu yoksa
9.90 lar var ya 9.90 lar işte onları görünce bir saldırma içgüdüsü oluşuyor.Kitapçıdan kitap almıyorum ben pek. Her AVM'ye gittiğimizde mutlaka D&R da uzun vakit geçiriyoruz ama not ediyoruz beğendiğimiz kitapları, internetten alıyoruz. Ciddi bir fark oluyor arada.
Elimde okunmamış kitap varken yenilerini almak çok mantıklı gelmiyor bana, ama insan bazen kendine engel olamıyor işte. Bu ara baya durdurdum ama kendimi. Uzun zaman oldu kendime kitap almıyorum. Sayıyı 20'nin altına çekmeden de almayacağımİşe yarar diyorsanız ve istiyorsanız tabi böyle bir baraj koyabilirsiniz siz de.
9.90 lar var ya 9.90 lar işte onları görünce bir saldırma içgüdüsü oluşuyor.
Geçenler de kitapsan da öyle bir indirim yapmış. Güzel de kitaplar. Bir tane alıp çıktım.
Bir tanecik.
Yalnızca bir taneee!!?
Ben de internet sitelerinden yapıyorum.
Kitapyurdu iyi bu konuda. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
Okuoku dan aldım bir kere iki hafta sonra geldi(temin edilmesine rağmen)
Bende sadece kitapyurdundan alıyorum.
Allah gözünü doyursun der susarim:) sen eskiden bu kadar aç gözlü diildin tatlı kis . Gecen hafta basgandan daha çok kargo sana geldi:)
Allah gözünü doyursun der susarim:) sen eskiden bu kadar aç gözlü diildin tatlı kis . Gecen hafta basgandan daha çok kargo sana geldi:)
Opsene:))hay ağzını öpeyim
Ya ben senin kivircik canına:))Bana bana yakıştıramadın mı sevilmeyi, ben sevilmeyecek insan mıyım ?
Baya çok
benim de günümde gelenlerle beraber sanırım 85 falan olduBenim okunmamış 75 tane kitabım var
Ergenlik hayalimi gerçekleştirmek için yollara düştüm:) ergenim ergensin ergeniz:)
Hayir zeytinli rock festivali :)
iyi eğlenceler canımHayir zeytinli rock festivali :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?