Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Darısı başıma

Ben henüz okumadım ama yazar devam yazmaya niyetlenmiş olabilir fakat tam yazarken vefat etmiş sonrasında evinde bulunan notları diğer yazarlar tamamlamışlar. Tam kimler tamamlamış bilemiyorum fakat kitabın adı kuşkucu somon merak edersen bakabilirsin
Bu arada darısı başıma bende en yakın zamanda okumak istiyorum

Darısı başıma
amiinn

evet bilgisayari kurcalayip cikarmislar diye okumustum sanirim. Notlarini toparlamislar, hevesi kursaginda kalanlar icin. Yani o kadar uzun bir kitap bitince karakterleri ozluyor insan. En azindan ben de oyle oluyor . Belki okurum onu da. Sıkılmadan okumani dilerim. Biraz yoruyor acikcasi.

Körlük bitti
Saramago (daha önce Filin Yolculuğu'nu okudum) dili tam okumaktan haz aldığım türden bir yazar
Böylesine dramatik olaylar silsilesini yeri geldi gülümseyerek okudum,
Bu nasıl bir empati gücü nasıl bir kafa içindeki nasıl bir beyin vallahi helal olsun

Kitap hakkında pek bişey söyleyemeyeceğim, sevdiğim cümlelerin altını çizerim genelde Bub kez öyle bişey yapmadım, gerek görmedim sanırım senede bir kez okuyacağım

Yorumlardan sonra Körlük'ü daha bir merak ettim, ama kendimi başka kitaplarla avutacağım şimdilik

Ben, Öteki ve Ötesi sf 300'e geldim. Çok beğendim kitabı, tarihin sayfalarında adeta o zamanları hissetmek oldukça hoşuma gitti. Çok güzel ve bir o kadar ilginç detaylarla dolu, ama en çok etkilendiğim kısım Endülüs, masal gibi, rüya gibi adeta. Endülüs ile ilgili bir roman bulup okumalıyım mutlaka, tavsiyeleriniz varsa alırım

Benden bu gecelik bu kadar, yarına bir sürü iş var, yine de kaçamak yapıp kitabı bitirebilirim umarım, iyi geceler

_Cassandra_ cığımın doğum günü hediyesi olan kitabım Yaşar Kemal - Üç Anadolu Efsanesi bitti. Üçü de birbirinden güzeldi ama sanırım favorim Karacaoğlan
DonukPudra cığımın hediyesi Körlük'e sabah serviste ufak bir giriş yaptım. Haftasonuna kadar ne kadar fırsat bulabilirim bilemiyorum ama yavaş yavaş da olsa okurum işte. Bayram gelmeden de bitiririm umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…