- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.541
Darısı başımaSelamlar efendim,
Otostopcunun Galaksi Rehberi' ni bitirdigimi iftiharla bildiriyorum. Acikcasi kucuk puntolari gozlerimi cok yordugundan ve bilim kurgu meraklisi biri olmadigimdan bu kitabi bitirmis olmak benim icin ayri bir basaridir. Cv' me yazicam
Kitap bildiginiz uzere 5 ayri kitabin bir ciltte birlestirilmis hali olarak sunulmustu. (Ayri ayri var mi bilemiyorum) Cevirisi gayet guzel, cevirmen notlari da yerinde.
Yazar cok renkli, zihinleri zorlayan karmakarisik bir hikayeyi oldukca eglenceli dille anlatmis. Uzayin derinliklerine acilan bu renkli hikayede dunyamiza ait ignelemeleri ve elestirileri de bol bol okuyacaksiniz. Sevgili Douglas Adams' a ve dehasina saygi duyuyor ve rahat bir zamaninizda okumanizi tavsiye ediyorum.
Ama sonunu sevmeyebilirsiniz. Sanki bazi seyler eksik ya da ozensizce bitirilmis gibi.
( cok dagilan konularda hep boyle oluyor saniyorum)
Ben henüz okumadım ama yazar devam yazmaya niyetlenmiş olabilir fakat tam yazarken vefat etmiş sonrasında evinde bulunan notları diğer yazarlar tamamlamışlar. Tam kimler tamamlamış bilemiyorum fakat kitabın adı kuşkucu somon merak edersen bakabilirsinSelamlar efendim,
Otostopcunun Galaksi Rehberi' ni bitirdigimi iftiharla bildiriyorum. Acikcasi kucuk puntolari gozlerimi cok yordugundan ve bilim kurgu meraklisi biri olmadigimdan bu kitabi bitirmis olmak benim icin ayri bir basaridir. Cv' me yazicam
Kitap bildiginiz uzere 5 ayri kitabin bir ciltte birlestirilmis hali olarak sunulmustu. (Ayri ayri var mi bilemiyorum) Cevirisi gayet guzel, cevirmen notlari da yerinde.
Yazar cok renkli, zihinleri zorlayan karmakarisik bir hikayeyi oldukca eglenceli dille anlatmis. Uzayin derinliklerine acilan bu renkli hikayede dunyamiza ait ignelemeleri ve elestirileri de bol bol okuyacaksiniz. Sevgili Douglas Adams' a ve dehasina saygi duyuyor ve rahat bir zamaninizda okumanizi tavsiye ediyorum.
Ama sonunu sevmeyebilirsiniz. Sanki bazi seyler eksik ya da ozensizce bitirilmis gibi.
( cok dagilan konularda hep boyle oluyor saniyorum)
Neden öyle yapıyorsunuzKitaplarınızı nasıl muhafaza edersiniz?
Ben folyo poşetlere koyup bantlıyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum.
Tozdan sigara dumanında sararmasın diye.Neden öyle yapıyorsunuz
Benim kitaplığımda duruyorlar
Sarmak yerine yanlarında sigara içmeyip düzenli olarak tozunu alabilirsinizTozdan sigara dumanında sararmasın diye.
amiinnDarısı başıma
evet bilgisayari kurcalayip cikarmislar diye okumustum sanirim. Notlarini toparlamislar, hevesi kursaginda kalanlar icin. Yani o kadar uzun bir kitap bitince karakterleri ozluyor insan. En azindan ben de oyle oluyor . Belki okurum onu da. Sıkılmadan okumani dilerim. Biraz yoruyor acikcasi.Ben henüz okumadım ama yazar devam yazmaya niyetlenmiş olabilir fakat tam yazarken vefat etmiş sonrasında evinde bulunan notları diğer yazarlar tamamlamışlar. Tam kimler tamamlamış bilemiyorum fakat kitabın adı kuşkucu somon merak edersen bakabilirsin
Bu arada darısı başıma bende en yakın zamanda okumak istiyorum
Herkes senin gibi süper hatun değil babyas niden yoksa yoksa sen doğurduğunun ertesi günü okumaya devam etmeyecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?