Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın
binboğalar efsanesi bitti. yörüklerin nasıl yok olup gittiğinin ağıdını yazmış yaşar kemal. çok güzeldi. okumayan arkadaşlara tavsiyemdir mutlaka okuyun.
yeni kitabım alper canıgüz cehennem çiçeği bayram temizliği ile bir arada götüreceğim bakalım nasıl olacak hepinize sevgiler kızlar

ben de tatilde okumayi dusunuyorum :)

yarın sana yetişirim belki cehennem çiçeği için

Merhabalar...
Beyaz Diş bitti.
Eşim filmini de izle dedi ama ben izlersem kesin ağlarım. O yüzden izlemiciiiimmm.
Bu kitap yanlış bilmiyorsam çocuk klasikleri içerisinde.
Ama belli bir yaş altına okutulmasa iyi olur diye düşünüyorum.
Özellikle hassas bünyesi olan çocuklar da.
15 yaş sonrası için ideal ama.

"Sürü" kitabına başlayacağım.
Yaklaşık 1000syf ve küçük puntolu ne zaman biter allah bilir.

Not; "Körlük" kitabını okumuştum. Çok başarılı bir kitap.
Saramagonun iğnelemeleri tam yerinde.
"Görmek"kitabı da benzer şekilde güzelmiş. Ben okumadım. Ama tavsiye ediliyor.
Ekstra not; kitap alma hastalığıma karşı mücadelem var. Destek istiyorum.

Kitap alma hastalığına çare bulursan bana da söyle

O mücadeleyi ben de vermeye çalışıyorum. Elimde 40a yakın okunmamış kitap var çünkü. Ama bu topikte de sürekli kitap konuştuğumuz için merak ettiğim çokça kitap oluyor ve zorlanıyorum Neyse ki kalbi çok güzel arkadaşlarım var da merak ettiğim kitapları bana hediye olarak gönderiyorlar
Onun dışında da ben eşime, anneme, kuzenime, arkadaşlarıma kitap alarak bu hasretimi dindiriyorum En son eşim için sipariş verdim mesela, kargo parası ödememek için de anneme sordum istediği kitap varmış, kendi istediğimi almayıp onu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…