Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

burda destek bulabilecegini sanmiyorum hepimiz ayni seyi yapiyoruz. Acikcasi ben kitap alisverislerime masraf gozuyle bakmiyorum, baktirmam da bu konuda cok gicigimdir. Catir catir kavga bile ederim. Gereksiz butun masraf orneklerini bulurum. Gerci bekleyen kac kitabin var bilemiyorum tabi ben 7-8 kitap kala toplu alisverisler yapiyorum internetten. Eskiden taksit sayisina gore ayarlardim kendimi 4 taksitte bitiyorsa odemem 4. Ay yeni siparis verirdim. Tabi o listeler hix bitmiyor. Kitap cagirir vakti gelince demissin ama o kalabalikta ya cagirir da duymazsan Yilda 3- 4 kez. 9.90 larda da o kadar az sey buluyorum ki disime gore artik bakmiyorum bile. Galiba cok konustum saygilar efenim.

tatil mi o ne güzel bişey bu sene bana uğramadı
yaaa kuzu biz de bayramda kacacagiz p.tesi sali da izin alip birlestirdik. En guzrl tatiller srnin olsun insallah.

Ergenlik hayalimi gerçekleştirmek için yollara düştüm:) ergenim ergensin ergeniz:)
cool bebek.

Gün kitapların bitti mi
Nasıl kitap okuyorsunuz siz yaa, neden benimkiler bitmiyor
Pdf yollayabilirim sana, ne istersin
İşteyim ya şuan. Kitaplarım evde
Bugün birinin yorumundan görüp listeme eklediğim Beyaz Diş'i okumaya karar verdim

Bazıları kitabı kalınlığıyla ölçer, sanki kafayı değil de kolları çalıştırmak için yazılmışçasına.
Baltasar Gracian
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhaba Kitapsever Hatunlar...

Clarissa Pinkola Estés - Kurtlarla Koşan Kadınlar (Vahşi Kadın Arketipine Dair Mit ve Öyküler) /
Sayfa. 404

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…