Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Buradaki kimse icin kitap okumanin bir hobi oldugunu dusunmuyorum. Benim icin bircok anlami var. Baska birinin dusuncelerini paylasmasi ve bunu yapis tarzi, kullandigi dil ufkumu genisletiyor diye dusunuyorum. Okumak benim icin hobi degil bir yasam tarzi. Dolayisiyla nicelik degil nitelige onem veriyorum.

Hem katılıyorsun hem de tersiymişcesine hareket edip öyle bir izlenim bırakıyorsun. İlginç kızsın vesselam

İyi de ben sadece boş vaktimde kitap okumuyorum ki. Çalışırken de okuyorum meşgulken de okumaya çalışıyorum. Nerede ironi gördün anlamadım...

parti kur oy verelim gizzzzz
hocam olmanı isterdim böyle tatlı tatlı ders anlatmanı

benim kendi hedefim var, yılda 70 kitap okuyacağım hedefi koymuşum bu yıl, ona ulaşmaya çalışırım sadece
yoksa ayda kaç kitap okumuşum selin liste yapınca görüyorum sağolsun
çok klişe olacak ama kitap okumak benim için bir yaşam biçimi
kitapsız dışarı çıkınca anahtarımı unutmuşum gibi hissediyorum.. ne bileyim çocuğum gibi böyle okuyamadığım zamanlar ilgilenememiş gibi vicdan yapıyorum
ayrıca boş zamanım varsa da ilk aklıma gelen şey.. atıyorum haftasonu yine Yunanistana kaçsak mı dedi eşim, çok trafik var ama canın sıkılır mı yolda dedi.. ben de benim kitaplarım var için rahat olsun dedim yani hem hayatımın bir parçası hem de boş zamanlarımın en güzel aktivitesi

bu sayfa ve sizler de iş stresi, başka stresler vs den uzaklaşıp doyasıya kitap konuşabildiğim için gerçek hayatımdaki birçok şeyden daha değerlisiniz

parti kur oy verelim gizzzzz
hocam olmanı isterdim böyle tatlı tatlı ders anlatmanı
Seneye başganımız belli Senide çok seviyoruz ama başgan

eylülde okuyalım mı kızlar?
_asmunikal_ xyzt-5544
Bana uyar güzel hatun.

günaydın canlar
alper canıgüz cehennem çiçeği sayfa 145deyim.
bazı yerlerde kahkaha atarak okudum :) su gibi akıp gitti satırlar bugün bitiririm sanırım. kitap dolu bir gün olsun sevgiler hepinize
Deme öyle canım çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…