Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

ölü ozanlar derneği'ni izledim. verdiği mesaj harikaydı. bu sene 40 kitap okumanın yanında 20 de film izlemeyi hedefliyorum.
2 TB fim arşivimiz var IMBD yüksek not alan fimlerden oluşuyor. yarısını bitirdik bu ara izleyemiyorum yoğunluktan. ölü ozanlar derneği gerçekten ço iyi bir filmdi

Verdigi mesaj derindi insani sorgulatiyordu sanirim ondan olabilir.
mesajı iyi aldım zaten içeriği yüzünden aldığm bir kitaptı. tamda bizim konumuza uygundu. ağır kitapları okumakta sıkıntı çekmiyorum, bu kitapta çeviriden mi bilmiyorum çok ağır ilerledi

Budala 329. sayfa
Baştan Çıkarıcının Günlüğü 20. sayfa

Zamanin Otesindeki Deha Tesla syf 56 .
Hepinize guzel bi gun dilerim.

Bu kitabı canımı çektirdiniz. İlk okunacaklar listeme ekledim.

Geçmiş olsun. Dikkatli ol valla, atların şakası olmaz.

elenaferrante sonradan anladık sahibi iyi davranmıyormuş hayvana, zaten uzaklaştırmak için vurdu birkaç kere deliye döndürdü beni, anne de insanları tehlike gibi gördü tabi, hele ki yavrusuna yaklaşınca ben...
Cicoretti hem de ne tatlılar :) ve korkunç olan bizleriz onlar değil, bugün çok daha iyi anladım bunu ((

2 TB fim arşivimiz var IMBD yüksek not alan fimlerden oluşuyor. yarısını bitirdik bu ara izleyemiyorum yoğunluktan. ölü ozanlar derneği gerçekten ço iyi bir filmdi
arşiv harikaymış yaa çok özendim şu an arada sizden film önerileri isteyebilirim o zaman olur mu?

Kızlar İnce Memed in kütüphaneden ödünç almayı düşünüyorum sırayla, belki ileride de kütüphaneme katarım.
Dev gibi kitaplar almak istemedim şimdilik
1 ayda da töbe ki bitmez,
şubat ortak okuması gelene kadar bitmez iki kitap aynı anda okunacak sanırım, hiç iki kitabı aynı anda okumadımm
ay ay okumak daha mantıklı sanırım benim için :)

Film izleyiciler bana böyle eraser head tarzı önereceğiniz film var mı?
Aslında ben de çok film izlerim ama bahsettiğin filmi duydum.
Ön yargım var sanırım :) konusu hakkında da bilgim yok
tarz olarak ne seviyorsun genel anlamda

Selam
Bugun Izmir göl oldu resmen yagmurda. Biz de butun gun disardaydik esimle. Iki dakka arabadan inmemle fayans basamaktan kayip suya girmem bir oldu Kiyafetler uzerimde kurudu
DonukPudra gecmis olsun canim. OKYANUSYAA sana da gecmis olsun tatlim. Atlara bayilirim ben. Hele tay gorsem aklim cikar. En buyuk hayallerimden bir tanesi birgun bir atımın olması. Hatta tay alıp büyütmeyi cok istiyorum. Cocukkrn babam beni bindiriyordu ata. Sevgin ordan sanirim. Ama gel gelelim atlarin yanina bile yaklasamiyorum korkudan. Nasil bi ödleksem artik Tay alip buyutursem korkmam heralde diyorum. Amaa sende ki cesarete hayran kaldim. Annesi yanindayken hayatta gidip sevemezdim o tayi. Yine ucuz atlatmışsın şükür.
Tesla' yi ben de ekledim listeme. Eşim bayilir Teslaya. Alirsam belki o da okur. (İnşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…