- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.361
2 TB fim arşivimiz var IMBD yüksek not alan fimlerden oluşuyor. yarısını bitirdik bu ara izleyemiyorum yoğunluktan. ölü ozanlar derneği gerçekten ço iyi bir filmdiölü ozanlar derneği'ni izledim. verdiği mesaj harikaydı. bu sene 40 kitap okumanın yanında 20 de film izlemeyi hedefliyorum.
Verdigi mesaj derindi insani sorgulatiyordu sanirim ondan olabilir.DonukPudra Fahrenheit 451 okudum güzel bir kitaptı , kısa bir kitap olmasına rağmen çok zor okudum nedense
mesajı iyi aldım zaten içeriği yüzünden aldığm bir kitaptı. tamda bizim konumuza uygundu. ağır kitapları okumakta sıkıntı çekmiyorum, bu kitapta çeviriden mi bilmiyorum çok ağır ilerlediVerdigi mesaj derindi insani sorgulatiyordu sanirim ondan olabilir.
Zamanin Otesindeki Deha Tesla syf 56 .
Hepinize guzel bi gun dilerim.
Tatlimmm sana da maaşallah :))
Kızlaryani çekiyor beni de hep tuhaf seyler yaa
Ağılda tay gördüm simsiyahhh boncuk gözlu insan bakmaya kıyamaz. Yemlik kilitlerini aşıp gittim yanina sarildim sevdim sevdimmm. Anovvv ne bileyim anasının huysuz oldugunuuu
Sahibi yetişip uyarana kadar yedim çifteyi yapıştım duvara :)))))
Allahtan üzerimde kalin şişme bir mont vardi ve alan küçüktü de hayvan çifteyi okkalı atamadı :)))))
At sahibi ho hooo diye diye uzaklastirmaya calisti bende sıvışıp kaçtım hemen.
Sonra tabi aramızda kilit var artik bişe yapamaz. Naberrr dedim çifteyi yedim ama tayını da sevdim :)) ben konustukça homurdandı anası
Haahahhaaha
arşiv harikaymış yaa çok özendim şu an arada sizden film önerileri isteyebilirim o zaman olur mu?2 TB fim arşivimiz var IMBD yüksek not alan fimlerden oluşuyor. yarısını bitirdik bu ara izleyemiyorum yoğunluktan. ölü ozanlar derneği gerçekten ço iyi bir filmdi
ben daha yeni yeni izliyorum, tecrübeli arkadaşlardan güzel öneriler gelecektir.Film izleyiciler bana böyle eraser head tarzı önereceğiniz film var mı?
Aslında ben de çok film izlerim ama bahsettiğin filmi duydum.Film izleyiciler bana böyle eraser head tarzı önereceğiniz film var mı?
Hayır canım ,Küçümen oğlum kayıt etmişti valla hiçte bakmamistim :)) ben biyoloji bölümü mezunuyum ama şimdilik evdeyim
1984 u ablam haftaya gönderecek ,Antep'ten:))o kadar merak ediyorumki.digerlerinide listeme ekleyeyim çok sağol canimFahrenheit 451, 1984, Körlük oneririm
@__Dalida__ ile ben avukatız da bir meslektaş daha mı geldi acaba dedimHayır canım ,Küçümen oğlum kayıt etmişti valla hiçte bakmamistim :)) ben biyoloji bölümü mezunuyum ama şimdilik evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?