- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.341
canım Allah kavuştursun iş seyahati mi?Budala 150 dun 90 sayfa okudum birdi yattigimda tabi sabah yataktan surunerek kalktim
Budala da cok fazla diyolog var konu ilerlemiyor bu yuzden zor okuyorum ben diyalogun yaninda konu biraz ilerlese daha iyi olacak sanki
Ogleden sonra musait olursam biraz okuyacagim hafta sonuda evden disari cikmayi dusunmuyorum bu hafta sonumu evde gecircem esim de gidiyo zaten 3 ay yok
evet hiç ilerlemiyor bir konu 10 sayfayı kaplıyor neredeyse.. birde benim gibi berbat bir çevirisi varsaBudala 150 dun 90 sayfa okudum birdi yattigimda tabi sabah yataktan surunerek kalktim
Budala da cok fazla diyolog var konu ilerlemiyor bu yuzden zor okuyorum ben diyalogun yaninda konu biraz ilerlese daha iyi olacak sanki
Ogleden sonra musait olursam biraz okuyacagim hafta sonuda evden disari cikmayi dusunmuyorum bu hafta sonumu evde gecircem esim de gidiyo zaten 3 ay yok
Budala 150 dun 90 sayfa okudum birdi yattigimda tabi sabah yataktan surunerek kalktim
merhaba kızlar tüm sayfaları okuyamadım çok kaynatmışsınız :)
dün film gecesi yaptım okuyamadım bu yüzden la sonsuzluk hecesi kitabımda 238. sayfadayım bugün bitirmeye çalışacağım hepinize iyi okumalar
Budala 150 dun 90 sayfa okudum birdi yattigimda tabi sabah yataktan surunerek kalktim
çok geçmiş olsun canım, Allah korumuşDeğil mi. Hayvan diyip geçer çoğu.
Aslan kesildi ama yavrusu icin.
Bakma dalgaya vuruyorum ama korktum dev gibi birsey anlık oldu bitti. :)
Kalinka, Allah kavuştursun.Budala 150 dun 90 sayfa okudum birdi yattigimda tabi sabah yataktan surunerek kalktim
LİSTELERİ KONTROL EDECEĞİZ BAKALIM
Hiç bu tarzı okumamistim ,başlangıç sanki ağır gibi geldi ,tatsız anlaşılmaz .Az sabredeyim dedim hakikaten şimdi çok hoşuma gitti.bu tarz kitap önerimiz varsa ,ileride okumak için alabilirim.
Canım bende kendime hayret ediyorum ,kitapları çok severdim ama hep zaman yok diye mazeret üretirdim.Çocuklar büyüsün de okurum diye diye on iki yıl geçti tabii bende küçük bebe bitmedi:)) baktım zaman durmuyor bir yerden tekrar başlayım dedim.mambur sen dört çocuk ile ocak ayında beş adet kitap mı okudun?
Ay ben müsaadenizle intihar etmeye gidiyorumZira bir kitap bitirdim ikinciye geçtim diye kendi kendime seviniyordum da...
ölü ozanlar derneği'ni izledim. verdiği mesaj harikaydı. bu sene 40 kitap okumanın yanında 20 de film izlemeyi hedefliyorum.ne izledin acabaaa
Fahrenheit 451, 1984, Körlük oneririmCanım ben merak ettim biraz okuyayım dedim ,başı anlaşılmaz geldi sonra baktım kitabın içindeyim ,gelmişim 60.sayfaya :))
harikasınölü ozanlar derneği'ni izledim. verdiği mesaj harikaydı. bu sene 40 kitap okumanın yanında 20 de film izlemeyi hedefliyorum.
harikasın
biz de eşimle çok film izleriz ama çoğunu unutuyorum o sebeple bu sene not edicem hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?