Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

canım Allah kavuştursun iş seyahati mi?

evet hiç ilerlemiyor bir konu 10 sayfayı kaplıyor neredeyse.. birde benim gibi berbat bir çevirisi varsa
Allah kavuştursun canım

3 ay mı
Allah kavuştursun

Allah kavuştursun canım

Kalinka, Allah kavuştursun.

M mambur cum Cesur Yeni Dunyayi okudum ben gayet guzel bir kitap distopik kitaplari seviyorsan kesinlikle hosuna gidecektir. Agir bir kitap oldugunu dusunmuyorum. Bir solukta okumustum ben . Tabi o tarzi cok sevdigim icin olabilir bu.
Hiç bu tarzı okumamistim ,başlangıç sanki ağır gibi geldi ,tatsız anlaşılmaz .Az sabredeyim dedim hakikaten şimdi çok hoşuma gitti.bu tarz kitap önerimiz varsa ,ileride okumak için alabilirim.

mambur sen dört çocuk ile ocak ayında beş adet kitap mı okudun?
Ay ben müsaadenizle intihar etmeye gidiyorum Zira bir kitap bitirdim ikinciye geçtim diye kendi kendime seviniyordum da...
Canım bende kendime hayret ediyorum ,kitapları çok severdim ama hep zaman yok diye mazeret üretirdim.Çocuklar büyüsün de okurum diye diye on iki yıl geçti tabii bende küçük bebe bitmedi:)) baktım zaman durmuyor bir yerden tekrar başlayım dedim.
Şimdi annemdeyken her fırsatı değerlendiriyorum okumak için ,maalesef evimde bu kadar okuyabileceği mı tahmin etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…