Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

4 çocukla mı beni de bekler misin intihar için
Canım ben yola çıktım. Köprüye doğru gidiyorum. Sen de gel, birlikte atlarız.
aman dikkat et OKYANUSYAA , geçmiş olsun.

Evet canım ya çok sağol inan ben bunu çözünceye kadar bayaa karıştırırdım:) mutemadiyen neredeyse bir buçuk yıldır uykusuzum affola kızlar ... Şimdi duzelteyim hemen yeniden yazayım
Nekusuru canım. başlarda bilmemen normal.
Keyifli okumalar

merhaba kızlar tüm sayfaları okuyamadım çok kaynatmışsınız :)
dün film gecesi yaptım okuyamadım bu yüzden la sonsuzluk hecesi kitabımda 238. sayfadayım bugün bitirmeye çalışacağım hepinize iyi okumalar

__giz__ Senden Sonra Ben i okumuş muydun?

OKYANUSYAA aman geçmiş olsun. Çok munzursun sende

Yok canım, aldım ama başlamadım daha, odada bir arkadaşım okuyor, elinde sürünüyor daha doğrusu, ona sıkıcı gelmiş, bitirsin ben alıp okuyacağım, beklentimi aşırı düşürdüm zaten sırf seriyi tamamlayayım diye okuyacağım.

Bende serinin devamı diye okusam mı diyorum cazip gelmedi bir türlü. Okuduğunda düşünceni bilmek isterim

Çok geçmiş olsun.İyi ki sağlam atmadı ve kafana gelmedi.Allah korumuş

Analık nasıl bir içgüdü ya bu arada

Aaaa çok geçmiş olsun. Atlar bazen çok agresif oluyor ucuz atlatmışsın. Benim arkadaşımı atın altından alamamışlar hastanelik olmuştu.

Edisondan hiç hoşlanmıyorum, Teslanın hakkını yedi çok

canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.. sıcağı sıcağına anlamaya bilirsin ağrın falan olursa ihmal etme sakın

Budala 150 dun 90 sayfa okudum birdi yattigimda tabi sabah yataktan surunerek kalktim

Budala da cok fazla diyolog var konu ilerlemiyor bu yuzden zor okuyorum ben diyalogun yaninda konu biraz ilerlese daha iyi olacak sanki

Ogleden sonra musait olursam biraz okuyacagim hafta sonuda evden disari cikmayi dusunmuyorum bu hafta sonumu evde gecircem esim de gidiyo zaten 3 ay yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…