Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Arkadaşlardan biri Arapça öğretmenliği istiyorum diyordu sendin değil mi canım? Ne yaptın bugün DGS açıklandı .

Bendim o valla kendi sınıfımın tercihleriyle ilgilenmekten doğru düzgün bakamadım ona. Tayin istemeyi düşünüyorum belki o zaman yeniden tercih yaparım

Bendim o valla kendi sınıfımın tercihleriyle ilgilenmekten doğru düzgün bakamadım ona. Tayin istemeyi düşünüyorum belki o zaman yeniden tercih yaparım
Nasılsın fındıklı kitap yiyen
Bütün Ingilizce kitapları, dizileri yedin
Sıra Arapça' ya mı geldi fındık güzeli

Nasılsın fındıklı kitap yiyen
Bütün Ingilizce kitapları, dizileri yedin
Sıra Arapça' ya mı geldi fındık güzeli
İyiyim canım benim sen nasılsın, yavruların nasıl

Sorma valla fare deliğe sığamayınca kuyruğuna kabak bağlarmış bir de Arapça deneyeyim dedim

Hadi gözünüz aydın son virajı da dönmüşsünüz oğluşla. Darısı bizim başımıza.

Yeni kitabim Alper Caniguz Ogullar ve Rencide Ruhlar. Syf 37 deyim baya severek basladim.

Ne eğlenceli kitaptır o

Merhaba herkese
Hiç okuyamadığım için bildirim yapmıyorum.Eşim rahatsız, hastanedeyiz eve dönünce onu yatırıp okumayı planlıyorum

Çok geçmiş olsun canım

Merhaba baykuşlar,

Semaver - Sait Faik Abasıyanık bitti.

- Semaver
- Stelyanos Hrisopulos Gemisi
- İhtiyar Talebe

hikayelerini çok beğendim.
Sıradaki kitabım Ahmet Hamdi Tanpınar - Saatleri Ayarlama Enstitüsü.

Bir sevdiğim kitap daha. Keyifli okumakar dilerim

Gunaydin hatunlar,
Cehennem Çiçeği bitti. Cok cok begendim. Okumama vesile oldugunuz icin cok tesekkur ederim. Bu kitabi ilkinden daha cok begendim hatta bir ara cok duygulandim. Ignelemeler, nukteler, dram, argo hersey o kadar yerli yerinde ki bin sayfa olsaydi keske dedirtti bana. Artik _meLinDa_ gibi ben de Alper ben diyorum.
Yeni kitabim Asiri Gurultulu ve Inanilmaz Yakin Jonathan Safran FOER' in daha once Hersey Aydinlandi adli kitabini okumustum cok severek. Hatta gecen gun kitaptan aldigim notlari buldum tekrar okuyasim geldi. Bu kitabin galiba film uyarlamasi var ama ben izlemedim.
Ankara buz gibi bu arada ...

Kendisi de çok tatlı bi adam ya :) çok mütevazi eğlenceli biri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…