- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.341
O şehir benim ayağıma yaramıyor:)
Arkadaşlardan biri Arapça öğretmenliği istiyorum diyordu sendin değil mi canım? Ne yaptın bugün DGS açıklandı .Yakın Mesafe bitti. Eğlenceli ve akıcı bir kitaptı. J. James'in kalemini seviyorum.
Arkadaşlardan biri Arapça öğretmenliği istiyorum diyordu sendin değil mi canım? Ne yaptın bugün DGS açıklandı .
Nasılsın fındıklı kitap yiyenBendim ovalla kendi sınıfımın tercihleriyle ilgilenmekten doğru düzgün bakamadım ona. Tayin istemeyi düşünüyorum belki o zaman yeniden tercih yaparım
İyiyim canım benim sen nasılsın, yavruların nasılNasılsın fındıklı kitap yiyen
Bütün Ingilizce kitapları, dizileri yedin
Sıra Arapça' ya mı geldi fındık güzeli
Kısa öykü sever olarak ben beğendim canımloliss ciğim Ferit Edgü- Bir Gemide yorumun nedir acaba. yaptın mı bilmiyorum ama.
Selam Kızlar
Geçmiş bayramınızı kutluyorum
Benimde sendrmlardayım ama yine de işe dinlenmeye geldim diyebilirim.
10 gün boyunca pek okuyamadım.
Çünkü oğlumu tuvalete alıştırdım o arada 3 gün boyunca ateşi hiç düşmedi aşırı mızmızdı derken zaman su gibi akıp gitti yorgun ve uykusuzluk dışında pek bişi anlamadım diyebilirim.
Saramago - Körlük bitti harika bir kitaptı ama çok etkilendim üzüldüm okurken
Allah de Bana Yeter - 80 li sayfalardayım.
Yeni kitabim Alper Caniguz Ogullar ve Rencide Ruhlar. Syf 37 deyim baya severek basladim.
Merhaba herkese
Hiç okuyamadığım için bildirim yapmıyorum.Eşim rahatsız, hastanedeyiz eve dönünce onu yatırıp okumayı planlıyorum
Merhaba baykuşlar,
Semaver - Sait Faik Abasıyanık bitti.
- Semaver
- Stelyanos Hrisopulos Gemisi
- İhtiyar Talebe
hikayelerini çok beğendim.
Sıradaki kitabım Ahmet Hamdi Tanpınar - Saatleri Ayarlama Enstitüsü.
Kesinlikle öneririmmmBeş sevim apartmanını okuyanlar olmuştu önerir mısınız?
Kendisi de çok tatlı bi adam ya :) çok mütevazi eğlenceli biri :)Gunaydin hatunlar,
Cehennem Çiçeği bitti. Cok cok begendim. Okumama vesile oldugunuz icin cok tesekkur ederim. Bu kitabi ilkinden daha cok begendim hatta bir ara cok duygulandim. Ignelemeler, nukteler, dram, argo hersey o kadar yerli yerinde ki bin sayfa olsaydi keske dedirtti bana. Artik_meLinDa_ gibi ben de Alper ben diyorum.
Yeni kitabim Asiri Gurultulu ve Inanilmaz Yakin Jonathan Safran FOER' in daha once Hersey Aydinlandi adli kitabini okumustum cok severek. Hatta gecen gun kitaptan aldigim notlari buldum tekrar okuyasim geldi. Bu kitabin galiba film uyarlamasi var ama ben izlemedim.
Ankara buz gibi bu arada ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?