- 20 Haziran 2017
- 132
- 448
- 33
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.361
Hadi gözünüz aydın son virajı da dönmüşsünüz oğluşla. Darısı bizim başımıza.
Ne eğlenceli kitaptır o
Çok geçmiş olsun canım
Bir sevdiğim kitap daha. Keyifli okumakar dilerim
Kanki mi oldun Alperle yaaaaKendisi de çok tatlı bi adam ya :) çok mütevazi eğlenceli biri :)
İyiyim canım benim sen nasılsın, yavruların nasıl
Sorma valla fare deliğe sığamayınca kuyruğuna kabak bağlarmışbir de Arapça deneyeyim dedim
Okullar acildi burada
Ikizler liseye basladilar. 3 numaramiz 1.sinifa gidecek .Onun okulu haftaya basliyor.4 numara da yuvaya gidiyor.
Benim dil kursum da basladi.Bir kosturmaca gidiyor anlayacagin.
Sizin okullar haftaya aciliyor galiba.Allah yardimcin olsun
Allah tüm ögrencileri ve ögretmenleri hayirli,kendini bilen insanlarla karsilastirsin. Rab´bim kalbinde merhamet olmayanlari minik yavrularimizdan uzak etsin.
Başganım nasılsın. Numaran gitmiş bende. Bir hafta sonra telefon sorunum tamamen bitecek inşallah.tünaydınlar kızlar
middlesex sayfa 487, bugün bitirmeyi hedefliyorum, aklım hep kitapta
bilgi sahibi olduğum bir konuydu ama hermafrodit bir kişinin duygularını okumak çok daha iyi oldu
hem tarihi bilgi hem tıbbi bilgi hem de böyle hislerin anlatımı falan çok doyurucu bir kitap olmuş
Hadi gözünüz aydın son virajı da dönmüşsünüz oğluşla. Darısı bizim başımıza.
Ne eğlenceli kitaptır o
Çok geçmiş olsun canım
Bir sevdiğim kitap daha. Keyifli okumakar dilerim
ulaştı,Başganım nasılsın. Numaran gitmiş bende. Bir hafta sonra telefon sorunum tamamen bitecek inşallah.minerva1988 tarafından sana bir not gönderdim ulaştı mı acaba
Kızlar listeleri malesef yapamadım bayram tatilini biraz uzattık pazar günü evime geçicem hem birincileri açıklarım hemde listeyi yayinlarim gecikme için kusura bakmayın lütfen :)
günaydın kızlar
Kayıp Gölgeler Kenti bitti. çok güzeldi çok sevdim hiç elimden bırakmak istemedim keşke bu kadar bekletmeseymişim kitaplığımda diyorum, yakın zamanda Nazlı Eray'dan başka kitaplar okumak istiyorum bu sefer arayı bu kadar açmayacağım.
yanıma Korkuyu Beklerken'i aldım vaktim olursa ona başlayacağım
Günaydınlar
Binboğalar efsanesi bitti çok güzeldi. Yörüklerin bitişini anlatıyor içim ezilerek üzülerek okudum. Yaşar Kemal'e daha da hayran kaldım nur içinde yatsın muhteşem bir anlatım
Yeni kitabım Zülfü Livaneli Son Ada sf 88 bu kitap da çok güzel
Darısı sizin bebelere inşallah zorlu bir süreç ama sonrasında rahatlık olacak inşallah :)))
4 çocuk zor ama güzel olmalı.
Okullar acildi burada
Ikizler liseye basladilar. 3 numaramiz 1.sinifa gidecek .Onun okulu haftaya basliyor.4 numara da yuvaya gidiyor.
Allah tüm ögrencileri ve ögretmenleri hayirli,kendini bilen insanlarla karsilastirsin. Rab´bim kalbinde merhamet olmayanlari minik yavrularimizdan uzak etsin.
Bi kitap kulübünde uzaktan erişimle 2 saat konsutuk :)Kanki mi oldun Alperle yaaaa
Ay sen teog annesi miydin? Geçmiş olsun
Okullar acildi burada
Günümde al banatünaydınlar kızlar
middlesex sayfa 487, bugün bitirmeyi hedefliyorum, aklım hep kitapta
bilgi sahibi olduğum bir konuydu ama hermafrodit bir kişinin duygularını okumak çok daha iyi oldu
hem tarihi bilgi hem tıbbi bilgi hem de böyle hislerin anlatımı falan çok doyurucu bir kitap olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?