Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın kızlar
Kayıp Gölgeler Kenti bitti. çok güzeldi çok sevdim hiç elimden bırakmak istemedim keşke bu kadar bekletmeseymişim kitaplığımda diyorum, yakın zamanda Nazlı Eray'dan başka kitaplar okumak istiyorum bu sefer arayı bu kadar açmayacağım.
yanıma Korkuyu Beklerken'i aldım vaktim olursa ona başlayacağım

Günaydınlar
Binboğalar efsanesi bitti çok güzeldi. Yörüklerin bitişini anlatıyor içim ezilerek üzülerek okudum. Yaşar Kemal'e daha da hayran kaldım nur içinde yatsın muhteşem bir anlatım
Yeni kitabım Zülfü Livaneli Son Ada sf 88 bu kitap da çok güzel

Darısı sizin bebelere inşallah zorlu bir süreç ama sonrasında rahatlık olacak inşallah :)))

İyiyim canım benim sen nasılsın, yavruların nasıl

Sorma valla fare deliğe sığamayınca kuyruğuna kabak bağlarmış bir de Arapça deneyeyim dedim

Okullar acildi burada
Ikizler liseye basladilar. 3 numaramiz 1.sinifa gidecek .Onun okulu haftaya basliyor.4 numara da yuvaya gidiyor.
Benim dil kursum da basladi.Bir kosturmaca gidiyor anlayacagin.
Sizin okullar haftaya aciliyor galiba.Allah yardimcin olsun
Allah tüm ögrencileri ve ögretmenleri hayirli,kendini bilen insanlarla karsilastirsin. Rab´bim kalbinde merhamet olmayanlari minik yavrularimizdan uzak etsin.

Yaa bayılıyorum kalabalık ailelere. Ben tek çocuğum. Kimim fazla çocuğu olsa ayran budalası gibi bakıyorum

Ve sen, müthiş bir annesin. Çok çalışkansın. Dilerim yavruların da senin gibi olsun, çalışkan ve güçlü olsun

18'inde de bizim ki başlıyor. Ben lisede çalışıyorum ama ortaokula da gitmiştim. Görsen o kadar sevimli o kadar minikler ki... Dersler çok eğlenceli geçiyordu. Dualarına da kocaman bir amin

tünaydınlar kızlar
middlesex sayfa 487, bugün bitirmeyi hedefliyorum, aklım hep kitapta
bilgi sahibi olduğum bir konuydu ama hermafrodit bir kişinin duygularını okumak çok daha iyi oldu
hem tarihi bilgi hem tıbbi bilgi hem de böyle hislerin anlatımı falan çok doyurucu bir kitap olmuş

Başganım nasılsın. Numaran gitmiş bende. Bir hafta sonra telefon sorunum tamamen bitecek inşallah. minerva1988 tarafından sana bir not gönderdim ulaştı mı acaba

Başganım nasılsın. Numaran gitmiş bende. Bir hafta sonra telefon sorunum tamamen bitecek inşallah. minerva1988 tarafından sana bir not gönderdim ulaştı mı acaba
ulaştı, minerva1988 nın elçilik hizmetini çok beğendim
artık hep onu kullanalım
ben de seni seviyorum

Kızlar listeleri malesef yapamadım bayram tatilini biraz uzattık pazar günü evime geçicem hem birincileri açıklarım hemde listeyi yayinlarim gecikme için kusura bakmayın lütfen :)

Canın sağolsun canım liste bizim formalitemiz zaten acelesi yok

Listeme ekliyorum. Aşık Papağan Barı ni okumuştum çok farklı bir kitaptı. Değişik eserlerini de okumak güzel olur diye düşünüyorum.

Yaşar Kemal hakkıyla okuyamadigim yazarlarimizdan maalesef. İnşallah ben de okuyup bu kervana katılırim.

Darısı sizin bebelere inşallah zorlu bir süreç ama sonrasında rahatlık olacak inşallah :)))

İnşallah seneye artık ilk kızımın bı sonraki yıl da ikinci kızımın basina

4 çocuk zor ama güzel olmalı.

Ay sen teog annesi miydin? Geçmiş olsun

Günümde al bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…