Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

verme ben gözüm gibi bakıyorum hepsine

Burda ıslami kitaplarda okuyabılıyor muyuz?
Burda her türlü kitabı okuyoruz bu bize çeşitlilik katıyor :) yargilayici , tartışma yaratacak yorumlar dışında ki bu tüm kitaplarda geçerli
(siyasi, felsefi , dini vs) istediğini okuyabilirsin:) aramıza hoşgeldin:)

Tarife gel:) hemen deneyim:)

Tamda fasulye.turşu yapsam mı ki derken tarifi karşıma çıktı resmen:) bende doğu Karadeniz deyim şu an yeni taşındık gerçi ama turşu kavurması o en az 10 kere duydum burda ve bulunduğum yer fasulye kaynıyor:) bu tarife göre.onumuzdeki hafta yapicam :) kaydediyorum teşekkürler:)

:) Normalde altı yada altibucuk gibi kalkıyorum:) ama iki ay öncesine kadar öğleden önce mümkün değil kalkamazdım şekeri tamamen bıraktım ve sonuc uyuyamıyorum:)
Nasıl yani ikisinin alakası nedir?

Nasıl yani ikisinin alakası nedir?
Şeker bir tür bağımlılık yapıyor beyinde kokainle aynı etkiyi yaratıyor yani buda vücutta halsizlik , yorgunluk yaratıyor tabi verdiği zararlardan birkaçı bu vücut şekerden arininca daha dinç oluyor ve daha az uyku yetiyor haliyle:)

Kolay gelsin:) turşu kavurması candır, yanına da haşlanmış patates misss. Eşim bayılır her yıl 20-25 kg kadar yapıyorum bu turşuyu

Makarna pirinç un hemen hemen hiç yemedim diyebilirim benim öncelikli hedefim beyaz şeker aslında içeceklerden sadece neskafe de kullaniyodum artık sade içiyorum sit tozu da kullanmıyorum birde paketli hiçbir ürün kullanmıyorum :) un içerikli urunlere de dikkat ediyorum ama o kadar kurcalamiyorum mesela corbaya katılmış yada beşamel sos yapılmış unu yiyorum:)

Ben de çayı kahveyi şekersiz içiyorum. Süt tozunu bırakacağım. Paket gıdayı bırakıp kaliteli çikolatadan da az tüketmeyi planlıyorum. Yaz döneminde malesef kilo aldım. En az 6 kilo vermem gerek. Spora da başlayacağım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…