Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bir sürü tarifler verilmiş ama kışlık hazırlığıyla hiç alakam yok maalesef
Ananemler kavanoza kışlık domates, türlü falan yaptılar. Ben de buzluğa biraz domates koydum. 2 poşet de taze fasulye. Bütün kışlık hazırlığım bu kadar 2 kişiyiz zaten evde, o kadar çok yemeyelim
Yemek Bağımlılığı kitabını notlar alarak okuduğum için yavaş ilerliyor. Sanırım 150. sayfaya falan geldim ancak.
Yaşar Kemal - Teneke de hala 53. sayfada. Bugün işler yoğun olabilir, pek okuyamam sanırım.
Korkuyu Beklerken'e de bu sabah başladım, ilk öykü bitti.
Hepsi birbirinden bağımsız konular olduğu için ruh halime ve bulunduğum konuma göre 3 farklı kitap okuyorum Bi de canım pek istemiyor olunca da yavaş gidiyor işte kitaplar

Günaydınlar, iyi haftalar
Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun
Düzenli hayata başlıyoruz artık sabah 6 da kalktık oğlan 6:40 da servise çıktı okulları yıkılıyor başka bir okula taşındılar okul küçük olduğu için mecburen ikili öğretim oldu. Kızın ki aynı devam bakalım.
Sabah ben başlarına gitmeden kalktılar yavrucuklar özlemişler okullarını.
Bu arada hafta sonu pek okuyamadım Yörünge Sf 95 deyim.

Kuzu bugün başlıyorum yine yeniden sıfır şekere

Hepimiz aldık galiba papatyam. Okul için gece kıyafet denedim sonuç kapanmayan düğmeler tartıda 5 kilo fark

Cumartesi günü de şehrime geliyor. 1,5 ay önceden bilet aldı eşim. Çok heyecanlıyım. Seveceğime de eminim. Ne güzel yapmışsınız siz de, izlemek için yakın şehre gidilir bence de.

yorumuna saglik okuyasim geldi

atsız benim idolüm. çok çok çok sevdiğim bir yazardır. merakla bekliyorum yorumunu
Ben de Ruh Adam' i okumustum begenmistim aslinda ama baska kitabini henuz okumadim.
ohh ben de deneyeyim

Yeni kitap alma heyecanı çok güzel değil mi
benim henüz kitaplığım yok, eski kitaplarımı hep verdim. Artık vermiyorum. Ama kitaplık şart oldu , önümüzdeki ay inşallah..
nasil kiydin, yaban ellere verdin. Kitap odunc alan getirmez ki. Bu hayatin bir kurali. Ben de yillardir kitap osunc vermiyordum gecen isyerinden bir cocuk istedi kiyamadim verdim ama gozden cikararak, bir ay icinde getirmezse yenisini alacagim.

Selam kizlar,
Ogretmen arkadaslara bol saygili ve "dolu dolu" mufredata ragmen ogrencilerin beyinlerini calistirdiklari bir yil dilerim. Isiniz cok zor Allah yardimciniz olsun.

Yeni kitabim Baldiri Ciplak Hayirseverler ingiliz isci sinifinin hayatini anlatiyor.

deli kurt kitabını da tavsiye ederim o zaman. akıcı ve güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…