- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.201
tabi ki okuyabiliyorsun, her tür kitaba kapımız açıkBurda ıslami kitaplarda okuyabılıyor muyuz?
inşallah kızlar. her sene aynı heyecanı yaşıyorum vallahi. neyse ben gittim
En güzeli diziydi kitaplarını önce okumuştum ben ama Bence okumalısınYa ben bu Sherlock'u bitiremicem galibadiziden sonra kitap hiç zevk vermiyor
Kuzu bugün başlıyorum yine yeniden sıfır şekereŞeker bir tür bağımlılık yapıyor beyinde kokainle aynı etkiyi yaratıyor yani buda vücutta halsizlik , yorgunluk yaratıyor tabi verdiği zararlardan birkaçı bu vücut şekerden arininca daha dinç oluyor ve daha az uyku yetiyor haliyle:)
Bende çayımı aldım şekersizKuzu bugün başlıyorum yine yeniden sıfır şekere
Hepimiz aldık galiba papatyam. Okul için gece kıyafet denedim sonuç kapanmayan düğmeler tartıda 5 kilo farkBen de çayı kahveyi şekersiz içiyorum. Süt tozunu bırakacağım. Paket gıdayı bırakıp kaliteli çikolatadan da az tüketmeyi planlıyorum. Yaz döneminde malesef kilo aldım. En az 6 kilo vermem gerek. Spora da başlayacağım tekrar
İyi geceler kızlar
Bu akşam bir delinin hatıra defterini izledik sevdiceğimle
Erdal Beşikçioğlu zaten çok sevdiğim bir oyuncu, bu oyunda da aşmış kendini, çok çok beğendim
Artık tiyatro sezonu da açıldı, devlet tiyatrosu, şehir tiyatrosu takılırız
Şehrimizde yok ama biz istanbula gidiyoruz sırf tiyatro için
Gulun adını kimler okuyor bakim . Arkadaştan aldım ama hala başlayamadım
yorumuna saglik okuyasim geldiTekrar merhaba.
"Sürü" Frank Schatzing
Kitap 834 sayfa ve puntoları küçük.
Gözüm bir derece daha arttı zannedersem. O kadar küçük.
Pegasus yayınları sayfadan kâr edelim derken okuyucunun enerjisini ve gözlerini ihmal etmiş.
2 kitap şeklinde basılabilirdi diye düşünüyorum.
Kitap konusu için;
Dünya'da bir anda okyanus ve deniz hayvanları tuhaf tuhaf davranışlar sergilemeye başlıyor. Öyle ki bunların bir davranışı dünyayı kaosa sürüklemeye yetiyor.
Kitabın ana temasında "Hepimiz bir'iz" diyerek aslında dünya üzerindeki canlılarla birlikte nasıl yaşamamız gerektiğini ve onları hiçe sayarak petrol ve diğer endüstrilerle dünyayı nasıl yokettiğimizi anlatmak istiyor.
Düşünsenize denize giriyorsunuz ve bir balık sürüsü tarafından öldürülüyorsunuz.
Midyelerin nasıl bir gemiyi batırabileceğini, gözlemlediğiniz balinaların birden sizi paramparça edebileceğini okuyorsunuz.
Tema olarak gerçekten güzel düşünülmüş sürükleyici kitap fakat derin bilimsel veriler ve felsefik sorgulama biçimleri de mevcut kitapta.
Kitapta akıp gidiyorsunuz fakat uzun uzadıya verilen bilgiler bazen gerçekten sıkıcı oluyor.
Konunun meraklısı, bilgi dağarcığı geniş olan biri için çerez niyetine okunur fakat benim gibi bilim kurguyu literatür diliyle okumaktan sıkılanlar, daha doğrusu o dili bilmeyen okucular için zor olacaktır.
Filmi çekilse( iyi bir yönetmen elinde tabi ki!) gerçekten gişe rekorları kırabilir.
Felaket senaryoları içerinde beğendiklerim arasına yerleşti.
Eğer bir biyolog vs olsaydım başucu kitabım bile olurdu.
Yine de uzunluğu ve puntoları çok korkutmasın bir şekilde kitabın içerisine giriyorsunuz ve okyanus derinliklerine doğru akıp gidiyorsunuz.
Ben de Ruh Adam' i okumustum begenmistim aslinda ama baska kitabini henuz okumadim.atsız benim idolüm. çok çok çok sevdiğim bir yazardır. merakla bekliyorum yorumunu
ohh ben de deneyeyimDeğerlendirecek fasulyen var ise bizim çok yaptığımız bir tarifimiz var, smila :) 7-8 tane patatesi tuzla haşlayıp ez, ayrı bir yerde iki üç avuç fasulyeyi de haşla, iyice pişsin çatalla hafifçe ez çok ezilmeyecek sonra patatesle karıştır. Tencereye üç dört kaşık dolu dolu tereyağı koy erisin ama yanmasın, içine ezilmiş üç dört diş kadar sarmısak koy sonra fasulye patates karışımını ekle, bir iki çevir kapat altını, muhteşem bir lezzettir:)) ben fasulyeleri ayıklayıp, doprayıp çiğden buzluğa atıyorum smila için, kışın hemen her hafta sonu kahvaltımda olur ya da arkadaş toplantılarında beş çayında, çok lezzetlidir.
nasil kiydin, yaban ellere verdin. Kitap odunc alan getirmez ki. Bu hayatin bir kurali. Ben de yillardir kitap osunc vermiyordum gecen isyerinden bir cocuk istedi kiyamadim verdim ama gozden cikararak, bir ay icinde getirmezse yenisini alacagim.Yeni kitap alma heyecanı çok güzel değil mi
benim henüz kitaplığım yok, eski kitaplarımı hep verdim. Artık vermiyorum. Ama kitaplık şart oldu , önümüzdeki ay inşallah..
teşekkürlerIyi geceler canım
Sana ve tüm öğretmenlerimize verimli ve daha az problemli bir eğitim yılı diliyorum
teşekkür ederimGüzel bir yıl olur inşallah
Kolaylıklar diliyorum
yorumuna saglik okuyasim geldi
Ben de Ruh Adam' i okumustum begenmistim aslinda ama baska kitabini henuz okumadim.
ohh ben de deneyeyim
nasil kiydin, yaban ellere verdin. Kitap odunc alan getirmez ki. Bu hayatin bir kurali. Ben de yillardir kitap osunc vermiyordum gecen isyerinden bir cocuk istedi kiyamadim verdim ama gozden cikararak, bir ay icinde getirmezse yenisini alacagim.
Selam kizlar,
Ogretmen arkadaslara bol saygili ve "dolu dolu" mufredata ragmen ogrencilerin beyinlerini calistirdiklari bir yil dilerim. Isiniz cok zor Allah yardimciniz olsun.
Yeni kitabim Baldiri Ciplak Hayirseverler ingiliz isci sinifinin hayatini anlatiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?