Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gus bitti ve tıpkı Gün Işığım gibi en sevdiğim kitaplar arasında yerini aldı. başlarken ağlayacağımı biliyordum ki öyle de oldu. hem Gün Işığım'ın hem de Gus'ın yeri bende çok çok ayrı. çok güzeldi.

Rüyaların Yorumu sonunda bitirebildim.
Başlarda çok iyiydi, akıcıydı ama ortalarda kitabın ucunu kaçırdım resmen. Sürekli bilgi yüklemesi, alıntılarla doluydu. Üzerine benim son haftalarda alt üst olan uyku düzensizliğim de eklenince tam oldu. Rüya yorumlarına başladıktan sonra tekrar akıcı bir hale geldi kitap. İkincisini okumadan önce arada başka kitaplar okumayı düşünüyorum. Seçme zamanı

Herkese teşekkür ederim güzel arkadaşlarım
Çoğunuz biliyo bu bebek için çok emek verdim, ama sonunda oldu çok şükür
Sırada @__Dalida__ var

Artık kendimi kitaplarıma verebilirim

vallahi ben çok mutlu oldum. az bir süre burda olsam da olsa uğraştığını ve nasıl istediğini biliyorum. minik o kadar şanslı ki senin gibi bir annesi olacak iki gündür hep hamile haberleri alıyorum

Distopya tarzı seviyorum ve bu kitabı okurken bende zorlanmıştım. sanırım çevirisiyle alakalı diye düşünüyorum

Belki bu haberi paylaşmak için erken ama her şey çok güzel olacak hissediyorum ve o sebeple hemen sizinle de paylaşmak istiyorum
Koskocaman harflerle yazmak istiyorum
KIZLAR BEN HAMİLEYİM
ayyyy çok sevindim yaaaa ay canım tebrik ederim. Çok tatlış çok güzel bir anne olacaksın sen. Maşallah nazar değmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…