- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.661
Alırsanız, daima buradayım
ne demek herkese yerimiz varAlırsanız, daima buradayım
İyi geceler kızlar
banlıydım bildirim yapamadım
Manastır sayfa 70..
_meLinDa_ tebrik ederim , sağlıkla gelsin bebeğin
Evet, gördüm simdi. Biraz evel yeni kitaba basladim. Bittikten sonra oraya edit bırakırım o haldene demek herkese yerimiz varbir de okuduğun kitapları bitirdikten sonra yazman gereken bir bildirim topiğimiz var. oraya da yazmayı unutma
Duramıyorum, kanda var biliyosunbanına bandırdığımhuçelenme sakin ol da
Duramıyorum, kanda var biliyosun
Yokluğumda kaç kitap bitirdin 10/15?
İnanayım mısen yokken okuduğum kitaba kitap demem gülüm
İşte memleketimin kadını, açık sözlülükte zirvetabi ki de hayır
Herkese teşekkür ederim güzel arkadaşlarım
Çoğunuz biliyo bu bebek için çok emek verdim, ama sonunda oldu çok şükür
Sırada @__Dalida__ var
Artık kendimi kitaplarıma verebilirim
Distopya tarzı seviyorum ve bu kitabı okurken bende zorlanmıştım. sanırım çevirisiyle alakalı diye düşünüyorumFahrenheit 451 bitti:)
Kitap 1950 ler de yazılmış okurken bunu göz önünde bulundurmak lazım yazar kitapta duvar boyutundaki TV lerden TV deki insanlarla konusabilecegimizden , böcek dediği çok hızlı araçlardan bahsediyor yaratmaya çalıştığı distopik dünya resmen günümüzü anlatıyor:)
Konusu çok güzel bayıldım , ama kitabın kugulanis şekli kitabın güzelliğini on plana çıkaramamış malesef başlangıçta distopik dünya hakkında bilgi verilmeden olaya girilmiş daha ne olduğunu anlayamadan Olaylar başlıyor kitabın sonunda o dünyayı az çok anlıyorsunuz ama keyif vermiyor akıcı değil çünkü yazarın Kullandığı dil biraz dolaylı , uzun ve karmaşık cumleli ama anlam açısından çok zorlamadı akıcılığı bölmüş sadece...
Distopik eser olarak 50 yıl öncesinin çok önemli eserlerinden olabilir ama şu an çok çok çok daha iyileri olduğu için onların yanında sönük kalmış tabi ki:) okunabilir ama çok da büyük beklentiyle başlamaması lazım... 5 üzerinden 3
ayyyy çok sevindim yaaaa ay canım tebrik ederim. Çok tatlış çok güzel bir anne olacaksın sen. Maşallah nazar değmesin.Belki bu haberi paylaşmak için erken ama her şey çok güzel olacak hissediyorum ve o sebeple hemen sizinle de paylaşmak istiyorum
Koskocaman harflerle yazmak istiyorum
KIZLAR BEN HAMİLEYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?