Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Vegan mi oldun ya ben de dusunuyorum esasinda ama dönmekten cekiniyorum gecis surecin nasil oldu karar asaman filan?

Ay geçmiş olsun. Nazar kesin ben söyleyim

okumadım ama okumayı çok istiyorum
her zamanki gibi

Ben başladım bugün.
Budala yı da bitirecem diye stres olmamaya karar verdim. Ocak ayına yaymayı düşünüyorum budalayı

Kizlar kisaca aciklama yapayim sıkmadan
Benim veganlik mecburi oldu.cekilis kazandim eve vegan yemekler geldi.o surecte cay kahve vs de yasakti.aslinda hayvanlari cok sevdigim icin arada dusunuyorum .ama cok zor.ama alkali beslenmeye devam edecem hayvansal urun min sebze meyve max tutacam.

Anladım ama klişedir ama herkes kafama takmayı bıraktığım ay hamile kaldım diyor.

Allah gönlüne göre versin.

Kaç aydır deniyorsunuz
formu başka yöne de çekmek istemiyorum kızlar kusura bakmayın ama çok moralim bozuldu sabah sabah. 5 aydır

geçmiş olsun. yanık merhemi mutlaka al.

formu başka yöne de çekmek istemiyorum kızlar kusura bakmayın ama çok moralim bozuldu sabah sabah. 5 aydır
Gönlünüze göre olsun inşallah.

O

Ozel ilgilendigi bi konu var mi? Ya da siyasi gorusune uygun birsey de olabilir. En azindan okumaktan darlanmaz.

Ben roman okusun istiyorum, ne tür sevdiğini bilmiyorum pek roman okumaz. Genelde dini bilgi içeren kitaplar okur. Bir tane zevk alacağı güzel mesaj içeren ne bileyim, kısa bir roman okusun istiyorum

tünaydınlar
iyi haftalar
bugün hiç bir şeye adapte olamıyorum geçmişi okuyamadım.. 2016 -2017 arasında sıkıştım kaldım devirler hesap kapatlama iyice şapşala döndüm.. yeni program kullanmaya başladık onu tanımaya çalışıyorum. sayımları giriyorum.
budala 230
bora'nın kitabı 200

bugün kitap yurdu sepetimi nihayet onaylayıp aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…