- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.601
Vegan mi oldun ya ben de dusunuyorum esasinda ama dönmekten cekiniyorum gecis surecin nasil oldu karar asaman filan?Iyi haftalar kizlar
Ben huzuru bitirmek uzereyim.Herkes okurken budalaya baslayim .agir gelirse araya kitap alirim.diye dusunuyorum.
__giz__ ile ilgili gelisme ne bulamadim gecmis sayfalarda .hakkinda hayirlisi olsun.ben seni cok seviyorum.kismetin bol olsun.sen benim kucuk prensesimsin
Hepinizi seviyom diyeyim politik olayim.bu veganlik beni 1 hafta basagrisindan sonra sevgi pitircigi yapti.antibdepresan icmis kivamdayim.
Fırın tepsisine değdirdim bu sefer de
Bu daha ufak diğerine göre ama bunu baştan çok anlayamadım, değdirdim dedim çektim elimi suya falan tutmadım. Böyle olunca da su topladı biraz sanırım
Yanık kremini kesinlikle depolamamız lazım eve..
okumadım ama okumayı çok istiyorum
her zamanki gibi
Ay geçmiş olsun. Nazar kesin ben söyleyim
Neden nolduçok güzel bir gün olmadı benim için
bu ay malum beklentim vardı olmadıNeden noldu
bu ay malum beklentim vardı olmadı
biz artık bebek düşünüyorduk eşimle bu ay baya ümitliydim ama olmadı.Nasıl yani?
Kısmet canım.bu ay malum beklentim vardı olmadı
biz artık bebek düşünüyorduk eşimle bu ay baya ümitliydim ama olmadı.
formu başka yöne de çekmek istemiyorum kızlar kusura bakmayın ama çok moralim bozuldu sabah sabah. 5 aydırAnladım ama klişedir ama herkes kafama takmayı bıraktığım ay hamile kaldım diyor.
Allah gönlüne göre versin.
Kaç aydır deniyorsunuz
geçmiş olsun. yanık merhemi mutlaka al.Fırın tepsisine değdirdim bu sefer de
Bu daha ufak diğerine göre ama bunu baştan çok anlayamadım, değdirdim dedim çektim elimi suya falan tutmadım. Böyle olunca da su topladı biraz sanırım
Yanık kremini kesinlikle depolamamız lazım eve..
Gönlünüze göre olsun inşallah.formu başka yöne de çekmek istemiyorum kızlar kusura bakmayın ama çok moralim bozuldu sabah sabah. 5 aydır
formu başka yöne de çekmek istemiyorum kızlar kusura bakmayın ama çok moralim bozuldu sabah sabah. 5 aydır
O
Ozel ilgilendigi bi konu var mi? Ya da siyasi gorusune uygun birsey de olabilir. En azindan okumaktan darlanmaz.
Canim bozma moralini 5 ay nedir ki.moral bozunca daha kotu olur.ben her zaman diyorum.bebis en iyi zamani kendi bilir.en uygun zamanda gelecektir.formu başka yöne de çekmek istemiyorum kızlar kusura bakmayın ama çok moralim bozuldu sabah sabah. 5 aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?