- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.621
5 ay hiç bir şey 1 seneye kadar yolu var bozma moralinibiz artık bebek düşünüyorduk eşimle bu ay baya ümitliydim ama olmadı.
kızanlar kervanına ben de katılıyorumSelamlar
İstanbul'a çok güzel kar yağıyor ama pencere önüne geçip çayımı alıp kitap okuyamıyorum maalesef, çok uykum var
Eşim ve annem bebek uyuyunca uyumak yerine kitap okuyorum diye fırçalıyorlar
azra2004 biz de seni seviyoruz C Calcifer Allah gönlüne göre versin canım
@gurudaguruda cengiz aytmatov toprak ana ya da cemile okuyabilir eşin
Benim eşim severdi ama pek okuyan biri değildi, bu kitaplar sayesinde şu an hiç kitapsız kalmıyor
Öğrencilerimden de bu kitaplarla okumayı sevenler oldu
Ben okudum.
MArt ayında okusan olmaz mı, belki bana günde hediye gelir, gelmezse de kendim alırım
Ay şuna bakın.
Mesaj alınmıştır
Kısmet canım.
Hayırlı zamanda gelsin inşallah.
geçmiş olsun. yanık merhemi mutlaka al.
Gönlünüze göre olsun inşallah.
Bozma moralini lütfen.
çokk teşekkür ederim kızlarr. inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir istekleriniCanim bozma moralini 5 ay nedir ki.moral bozunca daha kotu olur.ben her zaman diyorum.bebis en iyi zamani kendi bilir.en uygun zamanda gelecektir.
Ay şuna bakın.
Ben okudum.
Grange'nin dilini seviyorum . Bu kitabı da güzeldi.
Leyleklerin Uçuşu -Siyah kan-Lontano şuana dek okuduklarım ama Siyah Kan zirvede benim için.
Kuzuuu daha cok erken bozma moralini lutfen insallah istedigin olur saglikla sihhatleçok güzel bir gün olmadı benim için
Aglaya'daki ego kimsede yok valla
Ay şuna bakın.
canım benim eşim de hiç okumazdı yeni başladı ilk hayvan çiftliğini okudu çok sevdi sonra Alper canıgüz kitapları oğullar ve rencide ruhlar, cehennem çiçeği, şimdi murat menteş okuyor hepsini sevdiKızlar eşim kitap okumayı pek sevmiyor. Sen de oku diyince kızıyor. Dün bir laf arasında hadi senin hatrına bir tane okuyayım dedi. Onun seveceği kısa bir kitap tavsiyeniz var mı? Erkeklerin seveceği türden.
inşallah ben derdim hep şimdi aynı durumu ben yaşıyorum. demek ki bekleyince böyle oluyormuşKuzuuu daha cok erken bozma moralini lutfen insallah istedigin olur saglikla sihhatle
loliss _Cassandra_ teşekkür ederim.
loliss annem kızıyor diyince çok özendim sana. Benim doğumumda kv geldi bir ay gitmedi, annemi de doğumdan sonra istemedi. Ben varken neden geliyor dedi kavga çıkardı. En güzel günlerimin içine etti.. yaradır bu benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?