Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar
İstanbul'a çok güzel kar yağıyor ama pencere önüne geçip çayımı alıp kitap okuyamıyorum maalesef, çok uykum var
Eşim ve annem bebek uyuyunca uyumak yerine kitap okuyorum diye fırçalıyorlar

azra2004 biz de seni seviyoruz C Calcifer Allah gönlüne göre versin canım
@gurudaguruda cengiz aytmatov toprak ana ya da cemile okuyabilir eşin
Benim eşim severdi ama pek okuyan biri değildi, bu kitaplar sayesinde şu an hiç kitapsız kalmıyor
Öğrencilerimden de bu kitaplarla okumayı sevenler oldu

kızanlar kervanına ben de katılıyorum
minnak uyudugu an go to bed
dinlen biraz..
arada okursun yine

Kısmet canım.
Hayırlı zamanda gelsin inşallah.

geçmiş olsun. yanık merhemi mutlaka al.

Gönlünüze göre olsun inşallah.

Bozma moralini lütfen.

Selam Kızlar iyi haftalar

Böğürtlen Kışı 132. sayfadayım.

C Calcifer canım üzülme Rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallah

Canim bozma moralini 5 ay nedir ki.moral bozunca daha kotu olur.ben her zaman diyorum.bebis en iyi zamani kendi bilir.en uygun zamanda gelecektir.
çokk teşekkür ederim kızlarr. inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir isteklerini

Ben okudum.
Grange'nin dilini seviyorum . Bu kitabı da güzeldi.
Leyleklerin Uçuşu -Siyah kan-Lontano şuana dek okuduklarım ama Siyah Kan zirvede benim için.

Ben de Leyleklerin Uçuşu ve Siyah Kan ı okudum. Leyleklerin Uçuşu daha yumuşak bir kitap, Siyah Kan daha ağır. Kızıl Nehirler nasıl bakalım.
Benden duymuş olma bu kitap eskiden eşiminmiş. Korsan almış. Şimdilik korsanından okumaya başladım. Beğenirsem orjinalini alıp kitaplığıma ekleyeceğim

Kızlar eşim kitap okumayı pek sevmiyor. Sen de oku diyince kızıyor. Dün bir laf arasında hadi senin hatrına bir tane okuyayım dedi. Onun seveceği kısa bir kitap tavsiyeniz var mı? Erkeklerin seveceği türden.
canım benim eşim de hiç okumazdı yeni başladı ilk hayvan çiftliğini okudu çok sevdi sonra Alper canıgüz kitapları oğullar ve rencide ruhlar, cehennem çiçeği, şimdi murat menteş okuyor hepsini sevdi

Sunay AKIN- Kız Kulesindeki Kızılderili kitabı bitti.

İş yerinde ara ara okudum.
İnsanı yormayan hatta yer yer güldüren bir kitap.
Kızıldereliler hakkında bilgi almak isteyenlere tavsiye edebilirim. Zaman zaman bu hale ve konuma düştüklerine üzüldüm..
Toplumumuz da kızılderiler hep vahşi olarak bilinir, filmlerde bile bahsedince bu şekilde rol verilir.. Kitapta çok güzel bir ironi var:)
PFD olarak okudum. Alıp kütüphaneme koyup bir daha okuyabileceğim bir kitap.

Keşke ilk annen gelebilseymiş.Lahusalıkta kız annesinin yanında olması lazım bence ama koşullar istediklerimize uymayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…