Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Keşke ilk annen gelebilseymiş.Lahusalıkta kız annesinin yanında olması lazım bence ama koşullar istediklerimize uymayabiliyor

Cahillerle uğraşmak zor. Düşün ben ona gitmiyor diye surat yapmıyorum, o daha yeni doğum yapmış kadının annesi geliyor diye bana laf ediyor. Ben de tahammülsüzüm bir de lohusayım, eşimle de aramız açıldı mahvoldu günlerimiz. Seneler geçti unutamıyorum

Benim eşimde okumayi hic sevmez. Okul yillarinda ogretmen zoruyla hikaye falan okumuşsa ancak odur okudugu.
Kitap okumak zaman alan birsey diyor. Oyle uzun uzun okuyamazmis. Yavas yapilan isler bana gore degil diyor. En iyisi sinemaymis. Koca bir kitabi 2 saatlik filmle de okumus kadar olurmus. Adam butun hayatini hıza odaklamis durumda. Normalde de cok hizlidir her isiinde. Herseye birden yetisir. O bir çita, ben kaplumbağa Ben de aheste aheste yapmayi seviyorum herseyi. Ahh ne kadan da uyumsuz bir ciftiz.

kızanlar kervanına ben de katılıyorum
minnak uyudugu an go to bed
dinlen biraz..
arada okursun yine
ama ama ben okumadan uyuyamıyorum ki
sağolsun kayınvalidem gelmeyi teklif bile etmedi
Anlayışlı kadın vesselam

Sonunda Budala bitti. Nihayet bitti :)
Elif Şafak Ustam Ve Ben' e başlayacağım.
Dışarda usuldan bir yagmur,sicacik ev...Bir de sıcak bir kahve olursa gelsin kitaplar.
Ama oğlum uyanık ve kitaplarima saldırıyor :)
Masallah ne kadar surede okudun ben bugun baslama planlari yapma asamasindayim

Kızlar msj larınızı okuyamadım, bugün pek fırsatım olmadı.
Onun dışında haftasonu Marslı ya başlayacağım dedi ama bugün başlayabildim
Hayatımdaki nadir sürükleyici kitaplardan
bayıldım bayıldım bayıldımmmmm
fen bilimlerine fazlasıyla ilgisi olan birisi olaraktan, beyin yoran bir kitap bu, aşık oldum kitaba, marsta hayatta kalabilmenin yollarını arıyor dostumuz fiziksel kimyasal ve biyolojik her türlü bilgisini kullanarak
ve henüz 34. sayfadayım
sindirmek için fazla ilerlemeden tekrardan okuyacağım bu 34 sayfayı, o nedenle girip yazmak istedim
şimdi başa dönüyorum :))))

Teşekkürleeer benimkiler çok geldi bi an hiç gelmeyecek sandım :) İnşallah sizinki çabuk gelir insan sabırsızlanıyor :)
bemimkide geç gelir 20 tane kitap aldım yarısından fazlası temin edilmeyi bekliyor.. ben beklerim daha budala bitcek evde okuncak daha çok kitabım var.. kızların okuyup memnun kaldıklarını almaya özen gösterdim birde ortak okuma etkinliğimizdeki kitapları

Ben de genelde klasikleri almaya çalıştım, bi de çoğunu okudum sanırdım, meğer ne çok varmış okumadığım :/

Sonunda Budala bitti. Nihayet bitti :)
Elif Şafak Ustam Ve Ben' e başlayacağım.
Dışarda usuldan bir yagmur,sicacik ev...Bir de sıcak bir kahve olursa gelsin kitaplar.
Ama oğlum uyanık ve kitaplarima saldırıyor :)

Gözün aydın ve iyiki okumuşun diyor musun???

Gözün aydın ve iyiki okumuşun diyor musun???
Ben demiyorum mesela
Kimisi buna çok kızabilir "rus edebiyatı, bir baş yapıt, nasıl böyle düşünürsün edebiyat eleştirmenlerine ne biliyorsun da zıt düşebiliyorsun" v.s.
Zaman kaybettim
birdaha töbe klasik okumayacağım :)

Yok canım bi kitap yüzünden bütün klasiklere küsme güzel olanları da var

Kızıl nehirler- sayfa 34
Budala - 521

Neden öyle diyorsun, dün ben de eşime aynısını söyledim. Şimdi ben Budala yı sevmediğimi söyleyip yarım bıraksam insanlar der ki "a neden öyle diyorsun, şaheser bu dostoyevski yazmış, sen edebiyattan anlamıyorsun" gibi tepkiler alırım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…