- 4 Haziran 2014
- 402
- 347
- 103
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.641
Keşke ilk annen gelebilseymiş.Lahusalıkta kız annesinin yanında olması lazım bence ama koşullar istediklerimize uymayabiliyor
455 - 456. syf.ay kaçıncı bölümde bubunu bile eklemek zorunda hissetmiş kendini
ama ama ben okumadan uyuyamıyorum kikızanlar kervanına ben de katılıyorum
minnak uyudugu an go to bed
dinlen biraz..
arada okursun yine
sağolsun kayınvalidem gelmeyi teklif bile etmediloliss _Cassandra_ teşekkür ederim.
loliss annem kızıyor diyince çok özendim sana. Benim doğumumda kv geldi bir ay gitmedi, annemi de doğumdan sonra istemedi. Ben varken neden geliyor dedi kavga çıkardı. En güzel günlerimin içine etti.. yaradır bu benim için
okurken de uykun açılır.ama ama ben okumadan uyuyamıyorum ki
sağolsun kayınvalidem gelmeyi teklif bile etmedi
Anlayışlı kadın vesselam
Yerim.senin istemeni :)okumadım ama okumayı çok istiyorum
her zamanki gibi
Sonuna bak sen :)))Aglaya'daki ego kimsede yok valla
Prens'i yerin dibine soktu
hayırlısı olsunHerkese merhaba bugün kitaplarım geldiii ne okusamm ne okusaaamm :)
hayırlısı olsunbende bugün verdim sipariş bakalım ne zaman ulaşcaklar elime
Masallah ne kadar surede okudun ben bugun baslama planlari yapma asamasindayimSonunda Budala bitti. Nihayet bitti :)
Elif Şafak Ustam Ve Ben' e başlayacağım.
Dışarda usuldan bir yagmur,sicacik ev...Bir de sıcak bir kahve olursa gelsin kitaplar.
Ama oğlum uyanık ve kitaplarima saldırıyor :)
bemimkide geç gelir 20 tane kitap aldım yarısından fazlası temin edilmeyi bekliyor.. ben beklerim daha budala bitcekTeşekkürleeer benimkiler çok geldi bi an hiç gelmeyecek sandım:) İnşallah sizinki çabuk gelir insan sabırsızlanıyor :)
bemimkide geç gelir 20 tane kitap aldım yarısından fazlası temin edilmeyi bekliyor.. ben beklerim daha budala bitcekevde okuncak daha çok kitabım var.. kızların okuyup memnun kaldıklarını almaya özen gösterdim birde ortak okuma etkinliğimizdeki kitapları
Sonunda Budala bitti. Nihayet bitti :)
Elif Şafak Ustam Ve Ben' e başlayacağım.
Dışarda usuldan bir yagmur,sicacik ev...Bir de sıcak bir kahve olursa gelsin kitaplar.
Ama oğlum uyanık ve kitaplarima saldırıyor :)
Ben demiyorum meselaGözün aydın ve iyiki okumuşun diyor musun???
Yok canım bi kitap yüzünden bütün klasiklere küsme güzel olanları da varBen demiyorum mesela
Kimisi buna çok kızabilir "rus edebiyatı, bir baş yapıt, nasıl böyle düşünürsün edebiyat eleştirmenlerine ne biliyorsun da zıt düşebiliyorsun" v.s.
Zaman kaybettim
birdaha töbe klasik okumayacağım :)
Ben demiyorum mesela
Kimisi buna çok kızabilir "rus edebiyatı, bir baş yapıt, nasıl böyle düşünürsün edebiyat eleştirmenlerine ne biliyorsun da zıt düşebiliyorsun" v.s.
Zaman kaybettim
birdaha töbe klasik okumayacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?