- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.661
Napim alim :)))Kızıl nehirler- sayfa 34
Budala - 521
Neden öyle diyorsun, dün ben de eşime aynısını söyledim. Şimdi ben Budala yı sevmediğimi söyleyip yarım bıraksam insanlar der ki "a neden öyle diyorsun, şaheser bu dostoyevski yazmış, sen edebiyattan anlamıyorsun" gibi tepkiler alırım dedim.
Hayır malesef pek hoşuma gitmedi. Dünya klasiklerini pek sevmiyorum ondan mı bilmiyorum ama çok sıkıcı geldi. Bana pek bir şey katmadi açıkçası.Gözün aydın ve iyiki okumuşun diyor musun???
Galiba geçen pazartesi başlamıştım bir hafta oldu yani.Masallah ne kadar surede okudun ben bugun baslama planlari yapma asamasindayim
Şeytan dürtmüyor değil haniHep beraber Budala yı bırakalım.
Tarihi birinci toplu Budala bırakma etkinliği olarak kayıtlara geçsin
Şeytan dürtmüyor değil hani
Kizlar kisaca aciklama yapayim sıkmadan
Benim veganlik mecburi oldu.cekilis kazandim eve vegan yemekler geldi.o surecte cay kahve vs de yasakti.aslinda hayvanlari cok sevdigim icin arada dusunuyorum .ama cok zor.ama alkali beslenmeye devam edecem hayvansal urun min sebze meyve max tutacam.
İskender pala- mihmandarBen roman okusun istiyorum, ne tür sevdiğini bilmiyorum pek roman okumaz. Genelde dini bilgi içeren kitaplar okur. Bir tane zevk alacağı güzel mesaj içeren ne bileyim, kısa bir roman okusun istiyorum
Napim alim :)))
Sevmedim sevmedimmmmmm:)
3. Kitabi bu okudugum, suc ve cezası dışinda da sevmedim digerlerini.
Asın beni, edebiyat katiliyim
_Cassandra_ küstüm oynamıyorum. :))))) daha da gelmem
Tutunamayanlar ın ilk 100 sayfası da sıkıcı, anlaşılmaz gelmişti bana ama sonra çok sarmıştı. Bu da tam tersi, ilk 200 sayfa güzel gitti. Gerisi gelmiyor arkadaş
Kitapla bakışıyoruz şu andaHayvansal urun olarak yogurt ( belli asamadan gectigi icin bazi veganlar tuketiyor) ve bal( buda arinin ihtiyaci olmadigindan ve bunu yapmasi gerektigi icin bundan zarar gormedigi icin tuketiyorlar) tuketiyimusun gerci ben mumkund egil vegan olamam tavuk balik yogurt peynir yumurta cikarsa geriye hayatimda ne kalir ki???
İskender pala- mihmandar
Knusu peygamber efendimizin medineye nasil geldigi ve eyupa sultan hazretleriinin evinde nasil kaldigini anlatiyo ben bayilmistim cok guzel
Yine ayni yazarin od kitabi yunus emreyi anlatiyo
Dini kitaplar seviyosa bu iki kitabi da sevecegini dusunuyorum:)
Ya klasikler nasil sevilmez bi sefiller, madam bovary, yüzbaşinin kizi, notre damenin kamburu , ölüler evindrn anilar nasil sevipmez:) en en en sevdigim kitaplar..m
Not: budala hariç.... Yolcam artik o lizaveta karisinida o şimarik kizi aglaya yida ... Mışkin salağina hala bisey demiyorum hic degilse iyi niyetli ezik.... (Sıkıldığım ilk klasik desem yalan olmaz)
500 deyim 270 sayfa var daha...
Bu kadinlara tek ayar olan ben degilmisim demek. Delirttiler beni yaNot: budala hariç.... Yolcam artik o lizaveta karisinida o şimarik kizi aglaya yida ... Mışkin salağina hala bisey demiyorum hic degilse iyi niyetli ezik.... (Sıkıldığım ilk klasik desem yalan olmaz)
Hayvansal urun olarak yogurt ( belli asamadan gectigi icin bazi veganlar tuketiyor) ve bal( buda arinin ihtiyaci olmadigindan ve bunu yapmasi gerektigi icin bundan zarar gormedigi icin tuketiyorlar) tuketiyimusun gerci ben mumkund egil vegan olamam tavuk balik yogurt peynir yumurta cikarsa geriye hayatimda ne kalir ki???
İskender pala- mihmandar
Knusu peygamber efendimizin medineye nasil geldigi ve eyupa sultan hazretleriinin evinde nasil kaldigini anlatiyo ben bayilmistim cok guzel
Yine ayni yazarin od kitabi yunus emreyi anlatiyo
Dini kitaplar seviyosa bu iki kitabi da sevecegini dusunuyorum:)
Ya klasikler nasil sevilmez bi sefiller, madam bovary, yüzbaşinin kizi, notre damenin kamburu , ölüler evindrn anilar nasil sevipmez:) en en en sevdigim kitaplar..m
Not: budala hariç.... Yolcam artik o lizaveta karisinida o şimarik kizi aglaya yida ... Mışkin salağina hala bisey demiyorum hic degilse iyi niyetli ezik.... (Sıkıldığım ilk klasik desem yalan olmaz)
Eger gec kalmadiysam benim kullanici adim degisti canim, onu degistirebilirsen sevinirimAnasayfa da değiştirmemi istediğiniz bir şey varmı? Toplu halde değiştireceğim?
Gecmis olsun dikkat et canim.Dün gittim diğer elimi de yaptım Filo'cuğum. Yanık kremini de ağrım geçti diye almamıştım. Bugün iş çıkışı alacak eşim, artık eve farz oldu dedi
Canini sıkma. En hayirli zamanda olur insallah canim.biz artık bebek düşünüyorduk eşimle bu ay baya ümitliydim ama olmadı.
Ayni dertten ben de muzdaribim. Esim okusun istiyorum. Arada beni gorup heves ediyor ama genelde pek yanasmiyor. Polisiye macere gerilim turu bi kitap okuyup da asiri etkilendigim olursa okumaya baslamasi icin onu vermeyi dusunuyorum eline. Ama o kitap okurken beni bogazliyorlar gibi hissedecegim galiba cunku genelde cok dikkatli davranmaz kitaplara, eger buker kivirir. Bes dakika sonra elinden alirim gibi geliyor.Ben roman okusun istiyorum, ne tür sevdiğini bilmiyorum pek roman okumaz. Genelde dini bilgi içeren kitaplar okur. Bir tane zevk alacağı güzel mesaj içeren ne bileyim, kısa bir roman okusun istiyorum
Kitabı neden bıraktınız kafam sistiBudala'dan ögrendigim: Ruslar cok konusuyor azizim.
Budalayla ilgili olumsuz yorumu sayfada yasakliyorum henuz baslamadim cunku sevkim kirilmasinBudala ilerlemiyor, ilerlemiyor. Nedense hiç okumak istemiyorum
Yok ben okumaya vakit bulamıyorum da ondan şeyettim diBudalayla ilgili olumsuz yorumu sayfada yasakliyorum henuz baslamadim cunku sevkim kirilmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?