Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Napim alim :)))
Sevmedim sevmedimmmmmm:)
3. Kitabi bu okudugum, suc ve cezası dışinda da sevmedim digerlerini.
Asın beni, edebiyat katiliyim
_Cassandra_ küstüm oynamıyorum. :))))) daha da gelmem

Bildirim: Kitaba alışmam zor oldu ama zorladım ve alıştım, şimdilik iyi gidiyor.. ( Franz Kafka- Dava )

Hayvansal urun olarak yogurt ( belli asamadan gectigi icin bazi veganlar tuketiyor) ve bal( buda arinin ihtiyaci olmadigindan ve bunu yapmasi gerektigi icin bundan zarar gormedigi icin tuketiyorlar) tuketiyimusun gerci ben mumkund egil vegan olamam tavuk balik yogurt peynir yumurta cikarsa geriye hayatimda ne kalir ki???

Ben roman okusun istiyorum, ne tür sevdiğini bilmiyorum pek roman okumaz. Genelde dini bilgi içeren kitaplar okur. Bir tane zevk alacağı güzel mesaj içeren ne bileyim, kısa bir roman okusun istiyorum
İskender pala- mihmandar
Knusu peygamber efendimizin medineye nasil geldigi ve eyupa sultan hazretleriinin evinde nasil kaldigini anlatiyo ben bayilmistim cok guzel
Yine ayni yazarin od kitabi yunus emreyi anlatiyo
Dini kitaplar seviyosa bu iki kitabi da sevecegini dusunuyorum:)

Napim alim :)))
Sevmedim sevmedimmmmmm:)
3. Kitabi bu okudugum, suc ve cezası dışinda da sevmedim digerlerini.
Asın beni, edebiyat katiliyim
_Cassandra_ küstüm oynamıyorum. :))))) daha da gelmem

Ya klasikler nasil sevilmez bi sefiller, madam bovary, yüzbaşinin kizi, notre damenin kamburu , ölüler evindrn anilar nasil sevipmez:) en en en sevdigim kitaplar..m

Not: budala hariç.... Yolcam artik o lizaveta karisinida o şimarik kizi aglaya yida ... Mışkin salağina hala bisey demiyorum hic degilse iyi niyetli ezik.... (Sıkıldığım ilk klasik desem yalan olmaz)

500 deyim 270 sayfa var daha...

Tutunamayanlar ın ilk 100 sayfası da sıkıcı, anlaşılmaz gelmişti bana ama sonra çok sarmıştı. Bu da tam tersi, ilk 200 sayfa güzel gitti. Gerisi gelmiyor arkadaş

Kitapla bakışıyoruz şu anda
Kalkıp spor yapayım bari. Bu budala beni yaşlandıracak. Hiç olmazsa sağlıklı yaşlanayım

kalinkaselin Aynen tarif ettigin gibi sevilmez işte :))))
Aglea bulacak belasını hiiiiç tasalanma.
Mişkin de miskinliginin cezasini cekecek.
Rogojinde kendini rogojine satan o portreli kadında :)) sonu iyi olan kimse yok ya budalada. Bizi de budalaya cevirdigi cabası.

Tabi genellememek lazim sonucta butun yazarlar sırf kumar borcunu ödemek icin kitap yazmadı degil mi

Küstüm ben Dosto.cuğuma. daha da okumam bir kitabını...

İyi akşamlar hanımlar
Hiç takip edemedim burayı ama kitap okudum :))
Cesur yeni Dünya 130.sayfa ,yavaş ilerliyorum bu kitapta ,gündüzleri zor okuyorum oyuzden dün gündüzleri okumak için zübüklügün sonu yok -aziz nesin başladım .Bugün bitti

Bu kadinlara tek ayar olan ben degilmisim demek. Delirttiler beni ya

Mihmandar bizde var beraber okuyorduk çok sevmişti ama sonra Hz. Muaviye'yi biraz kötülüyor diye okumak istemedik. Od'a bir bakayım. Çok sağ olasın

Anasayfa da değiştirmemi istediğiniz bir şey varmı? Toplu halde değiştireceğim?
Eger gec kalmadiysam benim kullanici adim degisti canim, onu degistirebilirsen sevinirim
Dün gittim diğer elimi de yaptım Filo'cuğum. Yanık kremini de ağrım geçti diye almamıştım. Bugün iş çıkışı alacak eşim, artık eve farz oldu dedi
Gecmis olsun dikkat et canim.
biz artık bebek düşünüyorduk eşimle bu ay baya ümitliydim ama olmadı.
Canini sıkma. En hayirli zamanda olur insallah canim.
Ben roman okusun istiyorum, ne tür sevdiğini bilmiyorum pek roman okumaz. Genelde dini bilgi içeren kitaplar okur. Bir tane zevk alacağı güzel mesaj içeren ne bileyim, kısa bir roman okusun istiyorum
Ayni dertten ben de muzdaribim. Esim okusun istiyorum. Arada beni gorup heves ediyor ama genelde pek yanasmiyor. Polisiye macere gerilim turu bi kitap okuyup da asiri etkilendigim olursa okumaya baslamasi icin onu vermeyi dusunuyorum eline. Ama o kitap okurken beni bogazliyorlar gibi hissedecegim galiba cunku genelde cok dikkatli davranmaz kitaplara, eger buker kivirir. Bes dakika sonra elinden alirim gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…