Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de bugün kendime kitap siparişi verdim. Paylaşmak isterim. :) Ne zamandır toplu kitap almıyordum, kitap alışverişi yapmak beni mutlu ediyor.

Durulmayan Bir Kafa: Bir Delilik ve Duygudurumları Güncesi - Kay Redfield Jamison
Zor Bir Ailede Büyümek - Craig Buck & Susan Forward
İkili İlişkilerde Duygusal Manipülasyon: Narsist Bir Partnerle Yüzleşmek - Pascale Chapaux-Morelli & Pascal Couderc
Çiftlerde Tükenmişlik - Ayala Malach Pines
Ruhumuzdaki Fırtınalar: Mani, Depresyon, Öfke, Çılgınlık - Mehmet Kerem Doksat
Unutma Dersleri - Nermin Yıldırım
Kuşlar Yasına Gider - Hasan Ali Toptaş

Son iki kitabı buradaki önerilerle satın aldım :) Hepsini okumak için sabırsızlanıyoruuumm.

#11ekimdunyakizcocuklarigunu

11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLAR GÜNÜ; KIZ ÇOCUKLAR İÇİN BİR BAYRAM DEĞİL, EŞİTSİZLİKLE MÜCADELE VE FARKINDALIK GÜNÜDÜR.

Merhabalar
Monte Cristo Kontu bitti.
Okumayanlara siddetle oneriyorum.

Filozof__Prenses gecmis olsun..

T trustno_1 annene acil sifalar dilerim.gecmis olsun.

dikkat et kendine kuzum
çok geçmiş olsun
@DonukPudra & @_melinda_ sağ olun canlar...

@N-A-R hoş geldin. Bir ömür mutluluklar dilerim.
Melinda, rüyamda bana kitap tavsiye ediyordun. "Bunları bunları oku Filozof, ondan sonra kendi tarzın oluşur kafanda..." minvalinde bir şeyler söylüyordun.
hoşgeldin taze gelin. hayırlı uğurlu olsun. inşallah çookkk mutlu olursun
Kelebek hep aklıma geliyorsun! Acaba oğlu doğdu mu diye açıyorum sayfayı. Kolay bir doğumla sağlıkla ve sağlıklı kavuş oğluna inşallah

Bebeklerimmmgeldi.
Unutma Derslerine baslayacagim mussit olunca.
Hiç de bile kıskanmadım bi' kere...

Şaka bir yana güle güle oku canım.
@Astoria ne güzel seçimler... güle güle oku.

Ne çok konuştum. Bildirim de yapayım...

Deniz Erbulak - Adam ve Kız
kırklı sayfalardayım (su anda kitap yanımda değil, yerimden kalkmaya çok üşendim. )

Durulmayan bir kafa'yı okudum, güzel bir kitap, bipolar bozukluk üzerine, Ruhumuzdaki Fırtınalar da çok iyi, Kerem Doksat doktorumdu bir dönem, bambaşka bir beyin, anlatılmaz

Durulmayan bir kafa'yı okudum, güzel bir kitap, bipolar bozukluk üzerine, Ruhumuzdaki Fırtınalar da çok iyi, Kerem Doksat doktorumdu bir dönem, bambaşka bir beyin, anlatılmaz

Kerem Doksat'la benim de kısa süreliğine bir sohbetim olmuştu bir ortamda, mükemmel bir insan. Burada da bir üye önermişti kitabını, o yüzden hemen almak istedim. Hemen gelse de kitaplar okusam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…