- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.661
Bebeklerimmmgeldi.
Unutma Derslerine baslayacagim mussit olunca.
Sagol fistikHepsi de çok güzellerkeyifle oku kuzum
DonukPudra inşallah Düğümlere Üfleyen Kadınları beğenirsin. Bu arada hiç kıskanmadım ki :)
Bebeklerimmmgeldi.
Merhabalar
Monte Cristo Kontu bitti.
Okumayanlara siddetle oneriyorum.
Filozof__Prenses gecmis olsun..
T trustno_1 annene acil sifalar dilerim.gecmis olsun.
@DonukPudra & @_melinda_ sağ olun canlar...dikkat et kendine kuzum
çok geçmiş olsun
@N-A-R hoş geldin. Bir ömür mutluluklar dilerim.Günaydın.. Yeni katılanlara toplu olarak hoşgeldiniz diyeyim. Bir süredir buralarda yoktum. Döndüm ama henüz kitap okumaya başlayamadım. Yarım bıraktığım Anne Frank'ın Hatıra Defterini bugün yanıma alacağım okumayı umuyorum.
Melinda, rüyamda bana kitap tavsiye ediyordun. "Bunları bunları oku Filozof, ondan sonra kendi tarzın oluşur kafanda..." minvalinde bir şeyler söylüyordun.günaydınlarrr
dün eşimin iş arkadaşlarına yemeğe gittik, baya kalabalıktık, sonra da tabu turnuvası yaptık
tabu konusunda çok iyiyim ya, olduğum takım her zaman kazanırfark attık
o sebeple okuyamadım hiç
bugün duruşma beklerken okuyabilirim, nasılsa 1546023 saat bekliyorum belki biter Nerminciğim
birbirimize cidden vesile oluyoruzelenaferrante a çiçekler çok seviyordu bu kitabı, sonra @kalinkaselin de çok sevdi ben de daha fazla dayanamadım aldım
iyi ki almışım, diğer kitaplarını da yavaş yavaş okurum artık
Kelebek hep aklıma geliyorsun! Acaba oğlu doğdu mu diye açıyorum sayfayı.hoşgeldin taze gelin. hayırlı uğurlu olsun. inşallah çookkk mutlu olursun
Hiç de bile kıskanmadım bi' kere...
Bebeklerimmmgeldi.
@Astoria ne güzel seçimler... güle güle oku.Ben de bugün kendime kitap siparişi verdim. Paylaşmak isterim. :) Ne zamandır toplu kitap almıyordum, kitap alışverişi yapmak beni mutlu ediyor.
Durulmayan Bir Kafa: Bir Delilik ve Duygudurumları Güncesi - Kay Redfield Jamison
Zor Bir Ailede Büyümek - Craig Buck & Susan Forward
İkili İlişkilerde Duygusal Manipülasyon: Narsist Bir Partnerle Yüzleşmek - Pascale Chapaux-Morelli & Pascal Couderc
Çiftlerde Tükenmişlik - Ayala Malach Pines
Ruhumuzdaki Fırtınalar: Mani, Depresyon, Öfke, Çılgınlık - Mehmet Kerem Doksat
Unutma Dersleri - Nermin Yıldırım
Kuşlar Yasına Gider - Hasan Ali Toptaş
Son iki kitabı buradaki önerilerle satın aldım :) Hepsini okumak için sabırsızlanıyoruuumm.
Ben de bugün kendime kitap siparişi verdim. Paylaşmak isterim. :) Ne zamandır toplu kitap almıyordum, kitap alışverişi yapmak beni mutlu ediyor.
Durulmayan Bir Kafa: Bir Delilik ve Duygudurumları Güncesi - Kay Redfield Jamison
Zor Bir Ailede Büyümek - Craig Buck & Susan Forward
İkili İlişkilerde Duygusal Manipülasyon: Narsist Bir Partnerle Yüzleşmek - Pascale Chapaux-Morelli & Pascal Couderc
Çiftlerde Tükenmişlik - Ayala Malach Pines
Ruhumuzdaki Fırtınalar: Mani, Depresyon, Öfke, Çılgınlık - Mehmet Kerem Doksat
Unutma Dersleri - Nermin Yıldırım
Kuşlar Yasına Gider - Hasan Ali Toptaş
Son iki kitabı buradaki önerilerle satın aldım :) Hepsini okumak için sabırsızlanıyoruuumm.
Durulmayan bir kafa'yı okudum, güzel bir kitap, bipolar bozukluk üzerine, Ruhumuzdaki Fırtınalar da çok iyi, Kerem Doksat doktorumdu bir dönem, bambaşka bir beyin, anlatılmaz
Çok güzeller canım keyifle oku
Bebeklerimmmgeldi.
Keyifli okumalar
Ay sen doğum yapmadın mi halaDonukPudra inşallah Düğümlere Üfleyen Kadınları beğenirsin. Bu arada hiç kıskanmadım ki :)
Canimsin:)
Canım henüz kitaplarım gelmedi. Şu anda Tanrı’nın formülünü okuyorum. İstersen başka bir kitap al ya da sen başla... nasıl istersen canımM maviduvar1 Mino ya ne zaman başlarsın. Araya başka kitap alayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?