Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bu arada irlanda ile ilgili okuduğum tek kitap bugüne kadar Maeve BİNCY idi ablaninda tarzı belli romantik yazıyor Angela yi okurken dedemin gençliğine ait anlattıkları geldi aklıma 1938 de doğmuş dedem 18-19 yaşlarındayken 1950 ler falan şeker bulamayıp çayı pekmezle falan icerlermis , yemek olarak sadece bulgur ve çeşitleri yerlermis sabahta tarhana çorbası yada ekmek şanslilarsa tereyağı surerlermis ekmeklerine o kadar bana hep biraz abartiyorlar gibi gelirdi okurken çok huzunlenerek okudum

İnce Memed2 daha önce okumuştum fakat 1. Kitabı ayrıntısıyla hatırladığım halde 2. Kitabı hatırlamıyorum. Bende yeniden okumaya karar verdim. Sanırım yogun ve stresli bir dönemde okumuştum. Neyse ince Memed serüvenim başlasın. :)

neler aldın çok severim kitap almayı :) alınana bakmayı:)

Ben de aldim bekliyorum.gelse de okusak

Kargo gelince resimlerini çekerim ya da birazdan isimlerini de yazabilirimm. İki farklı siteden aldım bir tanesi yola çıktı kargonun diğerinde iki kitabın teminini bekliyorum.
Sabırsızlanıyorum kitaplarıma kavuşmak için günde birkaç kere o temin edilmekte olan kitapları kontrol ediyorum

Yazsana merak ettim

Yazsana merak ettim
Benim Ailem-Atatürk’ün Saklanan Ailesi
Kedimle Sohbetler
Kum Saati
Kuşlar Yasına Gider
Ne Kitapsız Ne Kedisiz
Şanzelize Düğün Salonu
Ben Bir Gürgen Dalıyım
Unutma Dersleri
Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Olağanüstü Bir Gece
Bir Kadının Yaşamından 24 Saat
Bir Çöküşün Öyküsü
Ay Işığı Sokağı
Çizgili Pijamalı Çocuk
Ruh Adam
Deli Kurt
Bozkurtlar

Böyle liste yapınca ne kadar çok almışım dedim. Seçerken hiç de öyle gelmiyordu ama bazılarını daha sonra alırım diye silmiştim bile..

Bayılacaksın bunlara

Keyifli okumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…