- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.681
Ve budala beni budala etti bitti :))
Birakmadik ya okuyoruz hala.Kitabı neden bıraktınız kafam sisti
Aynen surekli konuşmayla geçiyor kitap. Bir de o kadar uzun isimler. Kim ne dedi kim kimdir bilmeden okudum bazen valla :)Budala'dan ögrendigim: Ruslar cok konusuyor azizim.
Allahtan ben isimler konusuunda sıkıntı cekmedim. Benim kitapta kitabin en basinda kim kimdir diye aciklanmis. Cok iyi olmus o. Yoksa ben de hic anlamazdim heralde. Cunku isim hafizam cok cok kötü. Karakterler konusurken esas konudan surekli uzaklasip farkli farkli seyler anlatiyorlar surekli. Cogu zaman ne anlatiyordu bu diye kalakaliyor insan.Aynen surekli konuşmayla geçiyor kitap. Bir de o kadar uzun isimler. Kim ne dedi kim kimdir bilmeden okudum bazen valla :)
Bu arada Elif Şafak Ustam Ve Ben 139. sayfa. Çok akıcı bir kitap. Budala'dan sonra acayip sardı. Mimar Sinan i anlatıyor. Bir kalfasinin ağzından anlatılıyor Sinan. Ayrıca onun şahsında Osmanlı'nin o devrine de ışık tutmuş. Elif Şafak 'in çoğu kitabını begenmisimdir açıkçası bunu da beğendim.
Allahtan ben isimler konusuunda sıkıntı cekmedim. Benim kitapta kitabin en basinda kim kimdir diye aciklanmis. Cok iyi olmus o. Yoksa ben de hic anlamazdim heralde. Cunku isim hafizam cok cok kötü. Karakterler konusurken esas konudan surekli uzaklasip farkli farkli seyler anlatiyorlar surekli. Cogu zaman ne anlatiyordu bu diye kalakaliyor insan.
Elif Şafak'a nedense benim bi önyargım var. (Aslinda cok fazla önyargilarim var kitaplara ve yazarlara karsi) Sanki tarzini hic begenmeyecegim, kitabini okursam nefret edecekmisim gibi hissediyorum bu kadina karsi. Niye bilmiyorum.
Yakin dönem yazarlarina ve kitaplarina niyeyse kuskulu yaklasiyorum. Hele Ask gibi fazlaca populer olmus bir kitaba daha fazla. Hep şu var kafamda. "Okuyacagim ve hic begenmeyecegim."Elif Şafağın 3 kitabini okudum.
Aşk Harika
Ustam ve ben Şahane idi
İskender beğenmedim ne bilyim aceleyle yazilmiş kurgu olduğu fazla belli idi.o hayal dünyasına beni bir turlu girdiremedi.
Şemspare yi de okudum oda denemeleri olmasa da olur tarzinda.
Pinhan,Mahrem,Bit Palas,Araf,Med-Cezir,Baba Ve Pic,Siyah Sut,Ask son olarak da Ustam Ve Ben'i okudum. Bi Bit Palas'ta sıkıldım diyebilirim. Özellikle Ask'i çok begenmistim. Tarihi kişiliklere merakin varsa Ask'i ve Ustam Ve Ben'i tavsiye edebilirim. Doğum yaptıysan da Siyah Süt u oku derim. Çok ilginç gelecek.Allahtan ben isimler konusuunda sıkıntı cekmedim. Benim kitapta kitabin en basinda kim kimdir diye aciklanmis. Cok iyi olmus o. Yoksa ben de hic anlamazdim heralde. Cunku isim hafizam cok cok kötü. Karakterler konusurken esas konudan surekli uzaklasip farkli farkli seyler anlatiyorlar surekli. Cogu zaman ne anlatiyordu bu diye kalakaliyor insan.
Elif Şafak'a nedense benim bi önyargım var. (Aslinda cok fazla önyargilarim var kitaplara ve yazarlara karsi) Sanki tarzini hic begenmeyecegim, kitabini okursam nefret edecekmisim gibi hissediyorum bu kadina karsi. Niye bilmiyorum.
Aynı ön yargı kısmen bende de var.Yakin dönem yazarlarina ve kitaplarina niyeyse kuskulu yaklasiyorum. Hele Ask gibi fazlaca populer olmus bir kitaba daha fazla. Hep şu var kafamda. "Okuyacagim ve hic begenmeyecegim."
Iskender'in konusu ne?
Ben ask i hic begenmedim. Ustam ve ben ile baba ile pic harikaYakin dönem yazarlarina ve kitaplarina niyeyse kuskulu yaklasiyorum. Hele Ask gibi fazlaca populer olmus bir kitaba daha fazla. Hep şu var kafamda. "Okuyacagim ve hic begenmeyecegim."
Iskender'in konusu ne?
Yakin dönem yazarlarina ve kitaplarina niyeyse kuskulu yaklasiyorum. Hele Ask gibi fazlaca populer olmus bir kitaba daha fazla. Hep şu var kafamda. "Okuyacagim ve hic begenmeyecegim."
Iskender'in konusu ne?
Günaydın kızlar,
Suç ve ceza 436
selam kızlar.
Budala bugün biter diye ümit ediyorum.
Bende de var bu kitap. Sanırım uzun bir süre okumayacağım klasik.
Rakibem sensinBana psikolojik baskı uyguluyorsun senGecec 01,30da yattım. 300 sayfaya yakın okumuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?