- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.701
Rakibem sensinİş yerinde okumamıyorum ama okurum diye getirdim:) bende dün 400 den 710a kadar okudum:) kafam bir milyon
Bana psikolojik baskı uyguluyorsun senGecec 01,30da yattım. 300 sayfaya yakın okumuşum.
Rakibem sensinİş yerinde okumamıyorum ama okurum diye getirdim:) bende dün 400 den 710a kadar okudum:) kafam bir milyon
sen sayfa kaçkızlar maşallah sizene kadar hızlısınız
sen sayfa kaçsende erken başlayanlardandın dımı
ama ben laciverti de çok beğendim şimdiBu arada senin için rengimi değiştirdim.İkimizde MOR olmuyor
aynı şeye bende takılıyorum bir şey anlatırken birden çok başka bir şeye geçiyor uzun uzun onu anlatıyor, acaba neden anlatıyor onu hiç anlamıyorum ippolit in mektubu öldürdü beni, bir de lebedev in uzun uzadıya anlattıkları canımdan bezdiriyor.Allahtan ben isimler konusuunda sıkıntı cekmedim. Benim kitapta kitabin en basinda kim kimdir diye aciklanmis. Cok iyi olmus o. Yoksa ben de hic anlamazdim heralde. Cunku isim hafizam cok cok kötü. Karakterler konusurken esas konudan surekli uzaklasip farkli farkli seyler anlatiyorlar surekli. Cogu zaman ne anlatiyordu bu diye kalakaliyor insan.
benim 580 küsür 3. bölümü bitirdim 4'e başlamadan bıraktım.sen sayfa kaçsende erken başlayanlardandın dımı
ama ben laciverti de çok beğendim şimdi
konusu nedir kitabın. uzayla ilgili birşeyler okumak istiyorum.Ah şu BUDALA :)))
GÜNAYDIN
Marslı 47. sayfa, dün 34. sayfada dönüp tekrardan okumuştum :)
bugün iyice ilerlerim, mükemmel bir kitap..
Kitabı okumadım ama filmini izlemiştim kuzum. Filmi izlemeseydim keşke kitabı harikadır diye düşünüyorum.konusu nedir kitabın. uzayla ilgili birşeyler okumak istiyorum.
gün olur asra bedel de birazcık bahsetmişlerdi çok hoşuma gitmişti.
film izlemeyi düşünüyorum zaten.Kitabı okumadım ama filmini izlemiştim kuzum. Filmi izlemeseydim keşke kitabı harikadır diye düşünüyorum.
Araştırma sırasında ekibinden bir metaor fırtınasıyla ayrılan kahramanımız. Marsta yaşam savaşı veriyor. Tüm biyoloji ve kimya bilgilerini kullanarak yaşam sürüyor.
Geçmiş olsun. Çabuk iyileş tabi yeni yaşa hasta girilir mi hiçGünaydın herkese
Nezle oldum hafta sonuna kadar iyileşmem lazım çünkü pazar doğumgünüm
Dün ilaç alıp yattığım için çok okuyamadım ama yeni kitaba başlamış oldum.
Çember serisinin ilk kitabı yeşile başladım.Henüz 60 lı sayfalardayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?