Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Rakibem sensin İş yerinde okumamıyorum ama okurum diye getirdim:) bende dün 400 den 710a kadar okudum:) kafam bir milyon

Ben bügün ofiste tekim veee hiç işim yok. Sadece gelen vatandaşla ilgilencem. Bugün bitti bitti, yoksa ben biticem

aynı şeye bende takılıyorum bir şey anlatırken birden çok başka bir şeye geçiyor uzun uzun onu anlatıyor, acaba neden anlatıyor onu hiç anlamıyorum ippolit in mektubu öldürdü beni, bir de lebedev in uzun uzadıya anlattıkları canımdan bezdiriyor.
birde çok komik bir durum var 500 küsürlü sayfalara kadar kolya yı kız sanmıştım

sen sayfa kaç sende erken başlayanlardandın dımı
benim 580 küsür 3. bölümü bitirdim 4'e başlamadan bıraktım.
ben erken başladım ama dedim ya öncesinde çok hasta olup çocuklarla ilgilenememiştim, şimdi genelde evde çocuklarla ilgileniyorum okuyamıyorum çok o yüzden

Karanlık bitti işyerinde yabancıya devam edeceğim

konusu nedir kitabın. uzayla ilgili birşeyler okumak istiyorum.
gün olur asra bedel de birazcık bahsetmişlerdi çok hoşuma gitmişti.
Kitabı okumadım ama filmini izlemiştim kuzum. Filmi izlemeseydim keşke kitabı harikadır diye düşünüyorum.
Araştırma sırasında ekibinden bir metaor fırtınasıyla ayrılan kahramanımız. Marsta yaşam savaşı veriyor. Tüm biyoloji ve kimya bilgilerini kullanarak yaşam sürüyor.

Günaydın herkese
Nezle oldum hafta sonuna kadar iyileşmem lazım çünkü pazar doğumgünüm
Dün ilaç alıp yattığım için çok okuyamadım ama yeni kitaba başlamış oldum.
Çember serisinin ilk kitabı yeşile başladım.Henüz 60 lı sayfalardayım.

film izlemeyi düşünüyorum zaten.
bunun dışında tavsiye edeceğiniz kitap var mı?

Geçmiş olsun. Çabuk iyileş tabi yeni yaşa hasta girilir mi hiç
Çemberi bende merak ediyordum her kitabı merak ettiğim gibi Yeşilden sonra hangisini okuyacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…