- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.721
Tess Gerritsen in Yörünge kitabı da uzayla ilgili ben severek okumuştum sende beğenebilirsin belkifilm izlemeyi düşünüyorum zaten.
bunun dışında tavsiye edeceğiniz kitap var mı?
tşk ederim not aldım hepsiniTess Gerritsen in Yörünge kitabı da uzayla ilgili ben severek okumuştum sende beğenebilirsin belki
birde benim favorim daha az bilimsel hatta bilimsel değil, daha çok kurgu stephanie meyer in göçebe'si çoook severim
Bende de var bu kitap. Sanırım uzun bir süre okumayacağım klasik.
Günaydın kızlar,
sanırım bu hafta kitap okuyamayacağımherkese iyi okumalar mutlu günler :*
Ustam ve Ben elimde var ama Elif Safak'a biraz ara verdim diger kitaplarini begendigim halde kafamda bi onyargi olustu ama burdaki arkadaslar begenmis genel olarak okuma sirama koyayim bari.Ben ask i hic begenmedim. Ustam ve ben ile baba ile pic harika
Teşekkür ederim. mart gibi başlayabilirim belki.Klasik olmasına klasik, uzun diyaloglar var ama çok heyecanlı ilerliyor. Duygu ve durumları çok güzel ifade etmiş. Okumak istediğinde çekinmeden başla derim.
Müstakbel ortak okuma arkadaşım, böylece ben de suç ve ceza'yı bitiririm gün olur asra bedel'e sıra gelir inş
Geçmiş olsun. Çabuk iyileş tabi yeni yaşa hasta girilir mi hiç
Çemberi bende merak ediyordum her kitabı merak ettiğim gibiYeşilden sonra hangisini okuyacaksın?
geçmiş olsun canımgünaydınlar zor şartlarda da işe gelmek varmış izmir de lapa lapa kar yağıyor
bildirim yapamayacağım migrenimden dolayı okuyamadım budalayı bitirenlerin gözü aydın olsun darısı başımıza
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
benimde kitabım gelecek size katılabilirim@gurudaguruda "gün olur asra bedel" i beraber okuyalım mı :)
Bekliyorum canim Allah kolaylik versin , basarilar simdiden.Cicoretti çok şükür attım o keyifsiz durumu üzerimden :) bugün toplantım var cuma günü genel kurul var cumartesi pazar sınavım var hepsine hazırlık yapmaya uğraşıyorum inşallah pazartesiden itibaren arayı kapatacağım :)
Bi ara çok popüler di diye onyargi oluştu bende ama şimdi merak ettimKitabı okumadım ama filmini izlemiştim kuzum. Filmi izlemeseydim keşke kitabı harikadır diye düşünüyorum.
Araştırma sırasında ekibinden bir metaor fırtınasıyla ayrılan kahramanımız. Marsta yaşam savaşı veriyor. Tüm biyoloji ve kimya bilgilerini kullanarak yaşam sürüyor.
Kitap sahaneydi filmi beni biraz hayal kırıklığına ugrattiTess Gerritsen in Yörünge kitabı da uzayla ilgili ben severek okumuştum sende beğenebilirsin belki
birde benim favorim daha az bilimsel hatta bilimsel değil, daha çok kurgu stephanie meyer in göçebe'si çoook severim
Tess Gerritsen in Yörünge kitabı da uzayla ilgili ben severek okumuştum sende beğenebilirsin belki
Ah şu BUDALA :)))
GÜNAYDIN
Marslı 47. sayfa, dün 34. sayfada dönüp tekrardan okumuştum :)
bugün iyice ilerlerim, mükemmel bir kitap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?