Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

film izlemeyi düşünüyorum zaten.
bunun dışında tavsiye edeceğiniz kitap var mı?
Tess Gerritsen in Yörünge kitabı da uzayla ilgili ben severek okumuştum sende beğenebilirsin belki

birde benim favorim daha az bilimsel hatta bilimsel değil, daha çok kurgu stephanie meyer in göçebe'si çoook severim

Bende de var bu kitap. Sanırım uzun bir süre okumayacağım klasik.

Klasik olmasına klasik, uzun diyaloglar var ama çok heyecanlı ilerliyor. Duygu ve durumları çok güzel ifade etmiş. Okumak istediğinde çekinmeden başla derim.

Günaydın kızlar,
sanırım bu hafta kitap okuyamayacağım herkese iyi okumalar mutlu günler :*

Müstakbel ortak okuma arkadaşım, böylece ben de suç ve ceza'yı bitiririm gün olur asra bedel'e sıra gelir inş

süper iyi günler - Mark haddon başladım

Teşekkür ederim. mart gibi başlayabilirim belki.

Kasap Ciragi syf 84 . Kitap beklentimin ustunde. Tipik fakir aile drami diye basladim ama drami bir cocugun hayal dunyasindan anlatiyor. Simdilik konuyu ve anlatimini begendim.

Cicoretti çok şükür attım o keyifsiz durumu üzerimden :) bugün toplantım var cuma günü genel kurul var cumartesi pazar sınavım var hepsine hazırlık yapmaya uğraşıyorum inşallah pazartesiden itibaren arayı kapatacağım :)

Bi ara çok popüler di diye onyargi oluştu bende ama şimdi merak ettim

Tess Gerritsen in Yörünge kitabı da uzayla ilgili ben severek okumuştum sende beğenebilirsin belki

birde benim favorim daha az bilimsel hatta bilimsel değil, daha çok kurgu stephanie meyer in göçebe'si çoook severim
Kitap sahaneydi filmi beni biraz hayal kırıklığına ugratti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…