Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

konusu nedir kitabın. uzayla ilgili birşeyler okumak istiyorum.
gün olur asra bedel de birazcık bahsetmişlerdi çok hoşuma gitmişti.
Marsa araştırma için giden bir ekip ve fırtına sonucu öldü sanırılı marsta bırakılan bir adam :)
Bir sonraki ekip gelene kadar hayatta kalmaya çalışıyor.
inanılmaz bir kitap
gün olur asra bedelde bahsettiği bunun tırnağı dahi olamaz denemelisin, beni ilk sayfada cümlede bağladı kendine. bence önce kitabını oku
P PembePaltolu benim için de tam aksine il sayfadan sardı kendine bağladı, elimden bırakamıyorummm, iş gelmesin diye dua ediyorum ki meraktan ölüyorum :)
tam benim tarzım, adam fizik kimya biyoloji ne varsa kullanıyor yaşamak için

Marslı mıydı kitabın adı

Yaniii çok yoğun bir aksiyon yok onu demek istemiştim. Tek kişilik tek mekanlık bir kitap.

Bence türünün iyilerinden.

Budala'yı okuyacağım

Bana da gaz versene:S oumamak için bahane arıyorum

Bi ara çok popüler di diye onyargi oluştu bende ama şimdi merak ettim
Bende önyargılı olduğum için okumadım ama filmini izleyince pişman oldum okumadığıma. Belki alır okurum.
Göçebe de harika bir kitaptı ama fil bir o kadar rezildi.

Yaniii çok yoğun bir aksiyon yok onu demek istemiştim. Tek kişilik tek mekanlık bir kitap.

Bence türünün iyilerinden.
Tek kişi ve tek mekanlı filmleri de kitapları da çok seviyorum. Önerin var mı başka?
Ay diye bir film vardı onun kitabı varmıydı ki onu araştırayım

Olmaaaazzz okumalıyız.Ortak okuma etkinliğine ihanet olmasın

Kızlar elinde pdf, işyerinde okunabilecek,çerezlik tabir edilen kitap olan var mı?Yalnız şöyle ben mesela google storedan satın aldığım zaman internet olmadan açamıyorum.İnternet olmadan okuyabileceğim şekilde bir şeylere ihtiyacım var.Genelde birkaç sayfa okuyup kapatmak zorunda kaldığım için kafa yormayacak ya da çok dikkat gerektirmeyecek bir kitap arıyorum :)

Marslı'nın filmini eşimle izledim. Eşim filmin yarısında uyudu kitabı olduğunu sonradan farkettim. filmi de izlenebilir

Zaten demiştik beraber okuyalım diye

Ben ocağın ikinci yarısına hazır olurum sanırım gün olur asra bedel için. Şubatta ince memed var bir aya yayarım heralde onu. 4 cild
özür dilerim canım yaa gerçekten kafam dolu ve yazdıktan sonra hatırladım

Kolya ismi kiz ismi gibi. Ondan mi oyle sandin acaba?
Ah o Lebedev beni de deli etti. Seni hic unutmayacagim Lebedev
O general Ivolgin de az degil ya. Uc kagitci herif.

bir garip oblomov gecmis olsun canim. Tam da kar varken migren tutmasi cok kotu olmus. Kara da bakonca rahatsiz olursun simdi ya. Bu arada sabah perdeyi açinca şok oldum. Izmirde bu kadar kar şasirtti dogrusu. Cok soguktu gerci havalar. Belliydi boyle olacagi. Bu kış cok cetin gececek ve ben simdiden usandim. Benim de cok fena bogazim agriyor. Kac senedir hic grip olmuyordum. Bu sene 2 oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…