- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.741
Marsa araştırma için giden bir ekip ve fırtına sonucu öldü sanırılı marsta bırakılan bir adam :)konusu nedir kitabın. uzayla ilgili birşeyler okumak istiyorum.
gün olur asra bedel de birazcık bahsetmişlerdi çok hoşuma gitmişti.
Marsa araştırma için giden bir ekip ve fırtına sonucu öldü sanırılı marsta bırakılan bir adam :)
Bir sonraki ekip gelene kadar hayatta kalmaya çalışıyor.
inanılmaz bir kitap
gün olur asra bedelde bahsettiği bunun tırnağı dahi olamaz denemelisin, beni ilk sayfada cümlede bağladı kendine. bence önce kitabını oku
P PembePaltolu benim için de tam aksine il sayfadan sardı kendine bağladı, elimden bırakamıyorummm, iş gelmesin diye dua ediyorum ki meraktan ölüyorum :)
tam benim tarzım, adam fizik kimya biyoloji ne varsa kullanıyor yaşamak için
Marsa araştırma için giden bir ekip ve fırtına sonucu öldü sanırılı marsta bırakılan bir adam :)
Bir sonraki ekip gelene kadar hayatta kalmaya çalışıyor.
inanılmaz bir kitap
gün olur asra bedelde bahsettiği bunun tırnağı dahi olamaz denemelisin, beni ilk sayfada cümlede bağladı kendine. bence önce kitabını oku
P PembePaltolu benim için de tam aksine il sayfadan sardı kendine bağladı, elimden bırakamıyorummm, iş gelmesin diye dua ediyorum ki meraktan ölüyorum :)
tam benim tarzım, adam fizik kimya biyoloji ne varsa kullanıyor yaşamak için
Budala'yı okuyacağım
Bende önyargılı olduğum için okumadım ama filmini izleyince pişman oldum okumadığıma. Belki alır okurum.Bi ara çok popüler di diye onyargi oluştu bende ama şimdi merak ettim
Tek kişi ve tek mekanlı filmleri de kitapları da çok seviyorum. Önerin var mı başka?Yaniii çok yoğun bir aksiyon yok onu demek istemiştim. Tek kişilik tek mekanlık bir kitap.
Bence türünün iyilerinden.
Bana da gaz versene:S oumamak için bahane arıyorum
Bende önyargılı olduğum için okumadım ama filmini izleyince pişman oldum okumadığıma. Belki alır okurum.
Göçebe de harika bir kitaptı ama fil bir o kadar rezildi.
Tek kişi ve tek mekanlı filmleri de kitapları da çok seviyorum. Önerin var mı başka?
Ay diye bir film vardı onun kitabı varmıydı ki onu araştırayım
Peki. Derin bir soluk alayımOlmaaaazzz okumalıyız.Ortak okuma etkinliğine ihanet olmasın
Aslında her ikisi de olurBilimkurgu önerisi mi canım tek mekan kitap önerisi mi???
evet canımMarslı mıydı kitabın adı
Peki. Derin bir soluk alayım
Aslında her ikisi de olur
evet canım
@gurudaguruda "gün olur asra bedel" i beraber okuyalım mı :)
benimde kitabım gelecek size katılabilirim
özür dilerim canım yaa gerçekten kafam dolu ve yazdıktan sonra hatırladımZaten demiştik beraber okuyalım diye
Ben ocağın ikinci yarısına hazır olurum sanırım gün olur asra bedel için. Şubatta ince memed var bir aya yayarım heralde onu. 4 cild
film benim içinde hayal kırıklığıydı ama kitabı tekrar tekrar okuyasım varKitap sahaneydi filmi beni biraz hayal kırıklığına ugratti
benimde inşallah o zaman kadar gelmiş olur kitabımZaten demiştik beraber okuyalım diye
Ben ocağın ikinci yarısına hazır olurum sanırım gün olur asra bedel için. Şubatta ince memed var bir aya yayarım heralde onu. 4 cild
Kolya ismi kiz ismi gibi. Ondan mi oyle sandin acaba?aynı şeye bende takılıyorum bir şey anlatırken birden çok başka bir şeye geçiyor uzun uzun onu anlatıyor, acaba neden anlatıyor onu hiç anlamıyorum ippolit in mektubu öldürdü beni, bir de lebedev in uzun uzadıya anlattıkları canımdan bezdiriyor.
birde çok komik bir durum var 500 küsürlü sayfalara kadar kolya yı kız sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?