- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.821
ama ama ama...kızlar bildirim yapmayıp silinenler malesef ocak ayına kadar listeye giremeyecekler
@koza16
lylavra
@Lisabella
ama ama ama...kızlar bildirim yapmayıp silinenler malesef ocak ayına kadar listeye giremeyecekler
@koza16
lylavra
@Lisabella
@koza16
lylavra
@Lisabella
evet okudum:)Merhaba Kitapsever Hatunlar...
Mutlu günler dilerim.
Biraz biraz okumaya başladım.
Tess Gerritsen - Çırak
Geçmiş olsun.
Ellerine sağlık.
Allah zihin açıklığı versin.
Keske yüksek lisans yapsan! Dün aklıma geldin, böyle düsündüm. Bugün bunları okudum. Ders çalışmayı sevmiyorsun biliyorum ama başarılı bir insansın!
Aramıza hoş geldiniz. İlk sayfada , ilk mesajda birkaç basit kuralımız var... Okudunuz mu?
hoşgeldin cancazım_Cassandra_ bunu duyduguma sevindim valla ben de sizi ozledim. Kitap okumamak da cok bunaltti beni.
Filozof__Prenses tesekkur ederim Filocum.
Ben de ales kitabini bitirirsem bildirime ekleyeyim mi
Hosbulduk baskaaann. Matematigi unutmadiysan yaparsin ben herseyi unutmusum.hoşgeldin cancazım
ben de ales e giricem ama hobi olarak
zira hiç çalışmadım, çalışasım da yok
Bu arada sefiller 2 cilt iş bankası yayınları bugün kitapyurdunda %50 indirimde 24 tl
İdefixde de indirim var ve kargo bedava..Hemen bitmiş kitapyurdu kampanyası
O oyuna mi gideceksinizGünaydın herkese
Konstantiniyye Oteli'ni bitirdim. Genel olarak begendim kitabi. Beni en cok dusunduren kismi dinlere olan elestirilerdi.Uzerine konusmak gerek bence. Nar Agaci'ni okumak istedigim icin kisa bir kitap almak istedim araya.Satranc 38 deyim.Haliyle bugun biter diye dusunuyorum ama aksam tiyatroya gidecegiz.Umarim okumaya firsatim olur.
Ya çok pahalıdır ya off ucuz olsa ya dicem de ah ahbana güzel bebeğimminerva1988 haber verdiydi dün
martta zorluya Notre Dame De Paris müzikali geliyooooo, hemi de orjinal dil fransızca
biletler muhtemelen 154132053 liradır ama bir aksilik çıkmaz ise gidicem
resmen senelerdir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?