Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gunaydin arkadaslar.
Gunlerim yogun geciyor bu ara
Bilgisayar programim acilmadi sabah bilgisayarciyi beklerken Zaman Yeli'ne giris yaptim. Sayfa 25. Hemen sardi. Merak ediyorum nasil ilerleyecek seri.

Hepinize
Herkes başladı kitaba kıskanıyorum:)

Herkese merhaba,Ezilenleri uykusuz kalarak dün gece bitirdim..Okunmaya layık hikayesiyle kurgusuyla,yaşattığı duygu yoğunluğuyla size adeta bir film keyfini veriyor.Çok güzel bir şekilde kaleme alınmış,betimlemeler yapılmış,okurken kendimi kitaptaki kahramanlardan biri gibi hissettim.Başlarda biraz sıkıcı gelebilir ama sabrederseniz biraz kitaptan keyif aldığınızı göreceksiniz.Kısacası bu kitap benim tavsiye listeme girmiştir,okuyun efendim.Sıradaki kitabım “Hayvan Çiftliği”olacaktı lakin,yeni basım olmasına rağmen sayfalar başka hecelerle başlıyor,kopuk kopuk ilerliyor..(sanırım Akmardan kitap almayacağım artık)Üstelik işyerinde elektrikler kesik sokakta çalışma var akşama kadar boşumSıradaki kitabıma akşam karar verceğim artık..

Gunaydin arkadaslar.
Gunlerim yogun geciyor bu ara
Bilgisayar programim acilmadi sabah bilgisayarciyi beklerken Zaman Yeli'ne giris yaptim. Sayfa 25. Hemen sardi. Merak ediyorum nasil ilerleyecek seri.

Hepinize
Körler sağırlar hep karıştı 1 2 sayfaya da

İyi günler arkadaşlar.
Hakan Gunday,Daha bitti.

O kadar güzel bir kitaptiki elimden birakamadim bu kadar zamansızlıkta zaman kirintilariyla okudum resmen.

Yazarın okuduğum ilk kitabıydı ve ben bu yazara çok geç kalmışım.
minerva1988 neden hayran olduğunu şimdi çok iyi anlıyorum. Bilmek istediğim diğer kitapları da böyle mi???
Hayır diğerleri de bu kadar etkileyiciyse bu adam tam bir efsane...
Geleceğin klasiği kesinlikle.

Siyasi kitaplari, en azından gönderme yapan kitapları bile sevmem; ama bu kitap günümüz Turkiye'sini ve dünyasını o kadar güzel betimlemis ki bayildim. Kitabin her yeri çok çarpıcı,surukleyici ama özellikle 137-167 arası muhteşemdi.
Sadece ilk başlarda biraz sıkıldım ama sonra öyle bir hal aldi ki kitaptan başımı kaldiramadim.

Bu kitapla ilgili söylenecek çok şey var ama gerçek dunyaya donmeliyim yemek yapmam lazım

Herkese sevgiler

Zamanın yeli son 30 sayfa kaldı ve çok merak ediyorum kısacık bir kitap zaten

Sevilen sayfa:100 yazarın anlatımı tarzina alıştım şu an çok gizemli oldu aslında fantastik bir kitap bence çünkü gerçek olmayacak olaylar var ama verilen mesaj çok hüzünlü ve çok acı köle olmak zaten korkunç birşey ama kadın olunca daha daha daha da korkunç birşey sanki...

Onyargimi bir türlü kiramadim Hakan Gunday'a karsi.Deneyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…