- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.861
O zaman aralık ayı için bakayım canım.Nehrin Solgun Yüzü'ne gittik canım.
Tiyatro sevenlere tavsiye ederim. Dekor, ışık harikaydı. Bir de son sahnede ağladım
Herkes başladı kitaba kıskanıyorum:)Gunaydin arkadaslar.
Gunlerim yogun geciyor bu ara
Bilgisayar programim acilmadi sabah bilgisayarciyi beklerken Zaman Yeli'ne giris yaptim. Sayfa 25. Hemen sardi. Merak ediyorum nasil ilerleyecek seri.
Hepinize
O zaman aralık ayı için bakayım canım.
Ben emzirirken okuyorumGünaydın
Emiyor mu? 115 deyim. Belki Zaman Yeli ne de giriş yaparım akşam sıpalar uyursa
Körler sağırlar hep karıştı 1 2 sayfaya daGunaydin arkadaslar.
Gunlerim yogun geciyor bu ara
Bilgisayar programim acilmadi sabah bilgisayarciyi beklerken Zaman Yeli'ne giris yaptim. Sayfa 25. Hemen sardi. Merak ediyorum nasil ilerleyecek seri.
Hepinize
Seni aklıma yazdım bebeğimKızlar bana "güneşi uyandıralım" eski baskısını hediye etsenizeArtık basımı yok. Diğerleriyle aynı olsun istiyorum. Bulamadım, denk gelmedim Denk gelirseniz eğer. Hediyeleşmek sünnettir
çok güzel bi kitap okurken olayı yaşıyormuş gibi etykilenmiştimİş yerinde pdf olarak şeker portakalı'na başladım.
İyi günler arkadaşlar.
Hakan Gunday,Daha bitti.
O kadar güzel bir kitaptiki elimden birakamadim bu kadar zamansızlıkta zaman kirintilariyla okudum resmen.
Yazarın okuduğum ilk kitabıydı ve ben bu yazara çok geç kalmışım.
minerva1988 neden hayran olduğunu şimdi çok iyi anlıyorum. Bilmek istediğim diğer kitapları da böyle mi???
Hayır diğerleri de bu kadar etkileyiciyse bu adam tam bir efsane...
Geleceğin klasiği kesinlikle.
Siyasi kitaplari, en azından gönderme yapan kitapları bile sevmem; ama bu kitap günümüz Turkiye'sini ve dünyasını o kadar güzel betimlemis ki bayildim. Kitabin her yeri çok çarpıcı,surukleyici ama özellikle 137-167 arası muhteşemdi.
Sadece ilk başlarda biraz sıkıldım ama sonra öyle bir hal aldi ki kitaptan başımı kaldiramadim.
Bu kitapla ilgili söylenecek çok şey var ama gerçek dunyaya donmeliyim yemek yapmam lazım
Herkese sevgiler
Ben de var ama vermem :)Kızlar bana "güneşi uyandıralım" eski baskısını hediye etsenizeArtık basımı yok. Diğerleriyle aynı olsun istiyorum. Bulamadım, denk gelmedim Denk gelirseniz eğer. Hediyeleşmek sünnettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?