- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.901
Alper Canıgüz mü yoksaYa soylemim burda çok seven arkadaşlar var
Bir de belki tek kitapla karar vermek yanlış bilemiyorum.
10 Kasım’lar da çok tuhaf oluyor içim. Törenlere bakarken yine dedim “keşke Ankara’da olsaydım.” Anıtkabir çok özel bir yer, çok özledim. İmkanı olan gitsin mutlaka, hele özel günlerde o büyük sevgi gururlandırıyor insanı.
Bildirim de yapayım: Uçurtma Avcısı sayfa 310
Biz de yarın Ata'yı ziyarete gidiyoruz uçak biletlerimiz taa Temmuzda alındı,varsın bu haftasonu dinlenmeden geçsin,zaman sevgimizi göstermenin zamanıdır.Aynı duyguları hissetmişiz, bu sene ziyaret edemedim ben de, garip hissettim.
İçeri girmeyip çevresinde dolaştığım anlar bile tarifsizdi, az içimi dökmedim o yüksek duvarlar ardına, bu duyguları hissedebilenlerden olduğumuz için şanslıyız bence.
Biz de yarın Ata'yı ziyarete gidiyoruz uçak biletlerimiz taa Temmuzda alındı,varsın bu haftasonu dinlenmeden geçsin,zaman sevgimizi göstermenin zamanıdır.
Aynı duyguları hissetmişiz, bu sene ziyaret edemedim ben de, garip hissettim.
İçeri girmeyip çevresinde dolaştığım anlar bile tarifsizdi, az içimi dökmedim o yüksek duvarlar ardına, bu duyguları hissedebilenlerden olduğumuz için şanslıyız bence.
ben de çok özledim Anıtkabiri, en son 3 sene önce gitmiştik sanırım, her köşesi çok kıymetli
ben de törenlerde çok kötü oluyorum ya, sirenler çalınmaya başlayınca dayanamıyorum hiç, bir sürü de öğrenci vardı
inşallah Atatürk sevgisiyle büyür hepsi
bizim zamanımızda Atatürk her anımızdaydı, çok şanslı çocuklardık
şimdi anne babaların çabalaması gerekiyor evlatlarına Atamızı tanıtmak için
Ahh gizim o kadar duygu doluyum ki. Özel günlerde sadece mozoleye giderdim, müzeyi dışarıdan gelenler gezsin diye. Ama sayısız gittim gezdim o güzel müzelerini tüylerim diken ola ola.
O etrafındaki yolu da öyle. Sinirliyken, mutluyken, üzgünken o yol hep iyi hissettirdi bana.
Kim bilir belki de aynı duygularla yanyana geçmişizdir seninle de
Aynen kuzum.
Aynı duyguları hissediyoruz, en kısa zamanda tekrardan gidebiliriz inşallah.
Belki de karşılaştık dediğin gibi, o zamanlar tanışmış olsaydık keşke ama şükür ki geç de olsa kesişti yolumuz.
10 Kasım 1938 Atam öldü, babam doğdu ...
Benim için duygusal anlamda zor bir gün
İkisi içinde dua ediyorum, nurda yatsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?