- 19 Ağustos 2016
- 1.143
- 4.645
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.841
momo yu merak ediyordum, listeme aldim, nasil gidiyor ? önerir misin ?merhabalar
çok yoğunum okuyamıyorum aralık ortasına kadar da böyle gidecek. buraya da gelmiyorum okumadığım için. zorladım kendimi dün ve bugün otobüste, metroda nerde boşluk bulduysam orada okudum; Momo 110 lu sayfalardayım. iyi akşamlar hepinize
Haklısın. Baskısı bitince kitabın fiyatı da uçuyor. İkinci el olarak aldım bugün kargoya verildi haftaya elimde olur artık. Okulda çalışırken öğrendiğimiz her şeyi unutmuş hissediyorum. Kitap okumalıyım en azından bunu yapabilmeliyimYok artık ben aldığımda 25-30 lira falandı ama 1 seneyi geçti tabi baya oldu ben alalı. Herkesin kapıştığına inanamıyorum. Ama bence kitaplıkta bulunması gerekiyor özellikle ruh sağlığı uzmanları muhakkak bir tane edinmeli.
Varoluşcu Psikoterapi- Irvin YalomAy insallah canim. egitim surecimin hic bir doneminde matematik zor gelmemisti resmen şoktayim. Fazla kucumsemisim sinavi.
Guya kolaylasacakmis bu yil bakacagiz.
Insallah yaparim ya sadece mat calisacagim zaten.
Tesekkur ederim. Umarim canim .
bu hangi kitap ya merak ettim.
Güzel kitap okudum bu akşam ama ağlamaktan gözlerim acıyor bırakmak zorunda kaldım maalesef
Uçurtma Avcısı sayfa 229’dayım. Dizi izleyeceğiz şimdi, sonra da uyurum. Ama Hasan’ın naifliği karşısında resmen içim acıdı
çok beğendim kesinlikle okunmalı vaktimizi ne ile doldurduğumuza dair hesap yaptırıyor bize kitap. modern insanın nasıl olupta hiçbir şeye yetişemediğine ve iyi bir dinleyici olmanın önemine vurgu yapıyor. umarım sen de seversinmomo yu merak ediyordum, listeme aldim, nasil gidiyor ? önerir misin ?
çok gezme para toplaYa çok pahalıdır ya off ucuz olsa ya dicem de ah ah
O oyuna mi gideceksiniz
ben de tam bu siralar sosyal medyadan uzak dursam planli programli bir insan olsam niyetindeydim, okumam cok iyi olur o zaman tesekkür ederim yorum için :)çok beğendim kesinlikle okunmalı vaktimizi ne ile doldurduğumuza dair hesap yaptırıyor bize kitap. modern insanın nasıl olupta hiçbir şeye yetişemediğine ve iyi bir dinleyici olmanın önemine vurgu yapıyor. umarım sen de seversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?