- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.881
Ben tüm kitaplarına hastayim canım:) öneririrm az ı okuyabilirsin meselaİyi günler arkadaşlar.
Hakan Gunday,Daha bitti.
O kadar güzel bir kitaptiki elimden birakamadim bu kadar zamansızlıkta zaman kirintilariyla okudum resmen.
Yazarın okuduğum ilk kitabıydı ve ben bu yazara çok geç kalmışım.
minerva1988 neden hayran olduğunu şimdi çok iyi anlıyorum. Bilmek istediğim diğer kitapları da böyle mi???
Hayır diğerleri de bu kadar etkileyiciyse bu adam tam bir efsane...
Geleceğin klasiği kesinlikle.
Siyasi kitaplari, en azından gönderme yapan kitapları bile sevmem; ama bu kitap günümüz Turkiye'sini ve dünyasını o kadar güzel betimlemis ki bayildim. Kitabin her yeri çok çarpıcı,surukleyici ama özellikle 137-167 arası muhteşemdi.
Sadece ilk başlarda biraz sıkıldım ama sonra öyle bir hal aldi ki kitaptan başımı kaldiramadim.
Bu kitapla ilgili söylenecek çok şey var ama gerçek dunyaya donmeliyim yemek yapmam lazım
Herkese sevgiler
Tatlı kis denemelisin cok seveceksinOnyargimi bir türlü kiramadim Hakan Gunday'a karsi.Deneyemiyorum
Tatlı kis denemelisin cok seveceksin
Bir dene bağımlısı olursun dilinden ziyade kurgusu çok farklı adamın kafası farklı çalışıyor...Onyargimi bir türlü kiramadim Hakan Gunday'a karsi.Deneyemiyorum
Bu sıralar fantastik yada bilimkurgu okusan aslında daha güzel olur sanki bu tür kitaplar duygulara daha az hitap ediyor hem farklı dunyalar dikkatini dağıtırMerhaba
Hasan Ali Topbaş
Kuşlar Yasına Gider kitabını okuyorum.
160 lı sayfalardayım.
Okurken içim parçalanıyor. Ciddi bir üzücü olay yaşadım ve bunun akabinde bu kitabı okumam doğru olmadı galiba. Çok üzülüyorum kitapta olanlara.
Kitap çok güzel. Çok güzel film olur
Emzirirken eğer büyük uyuyorsa okuyorum ben de. Genelde akşam ama yarım saat 1 saat bi zamanım oluyor çok şükür.Ben emzirirken okuyorumama sende 2 tane maşallah sana valla
Ben de günümüz Turk yazarlarına karşı biraz önyargılıyimdir. Hatta okuduğum ama begenmedigim üç yazar oldu mesela son zamanlarda.Onyargimi bir türlü kiramadim Hakan Gunday'a karsi.Deneyemiyorum
Bence kitabı hemen birakmalisin canım.Merhaba
Hasan Ali Topbaş
Kuşlar Yasına Gider kitabını okuyorum.
160 lı sayfalardayım.
Okurken içim parçalanıyor. Ciddi bir üzücü olay yaşadım ve bunun akabinde bu kitabı okumam doğru olmadı galiba. Çok üzülüyorum kitapta olanlara.
Kitap çok güzel. Çok güzel film olur
kimleri sevmedin merak ettim :)Ben de günümüz Turk yazarlarına karşı biraz önyargılıyimdir. Hatta okuduğum ama begenmedigim üç yazar oldu mesela son zamanlarda.
Ama denemelisin mutlaka.
Beğenmezsen okumazsin başka.
Ya soylemim burda çok seven arkadaşlar varkimleri sevmedin merak ettim :)
Ama ma.cok merak ettim uyuyamamYa soylemim burda çok seven arkadaşlar var
Bir de belki tek kitapla karar vermek yanlış bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?