Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben tüm kitaplarına hastayim canım:) öneririrm az ı okuyabilirsin mesela

tanrı ve canavarların düşleri bitti. resmen elimde süründü kitap. cidden istemeden başına oturmadım konuya hakim olabilmek için.

serinin son kitabıydı ve beklenen savaş nihayet oldu. yeni katılan karakterler, ruh değişimleri ve ölü diriltme sahneleri çok güzeldi. yazarın seçtiği isimlere ayrı hayranım zaten.

Merhaba
Hasan Ali Topbaş
Kuşlar Yasına Gider kitabını okuyorum.
160 lı sayfalardayım.
Okurken içim parçalanıyor. Ciddi bir üzücü olay yaşadım ve bunun akabinde bu kitabı okumam doğru olmadı galiba. Çok üzülüyorum kitapta olanlara.
Kitap çok güzel. Çok güzel film olur

Bu sıralar fantastik yada bilimkurgu okusan aslında daha güzel olur sanki bu tür kitaplar duygulara daha az hitap ediyor hem farklı dunyalar dikkatini dağıtır

Zamanın telini bitirdim sonu öyle bir bitti ki kafamda oturmaya bir yer var spoiler vericem gerçi ama

Adam iki ay savaştan sonra tedavi görüyor ama çocuklar babalarının hemen. Unutmuş nasıl olduysa yani insan babasını hemen nasıl unutur ki? Orda vurgu yaptığı gerçi başka birşey vardı ama bide leon la dinitri ye gerçekte ne oldu ben olduklerine inanmadım diğer kitapta çıkacaklar mı merak ediyorum

Daha yazın gezip gördüğüm yerleri birde böyle okumak çok eğlenceli ve güzel oldu :) sanki yeniden gezdim :)

kızlar sahafların kitap alma sınırı var mı biliyor musunuz? mesela 10 dan fazla kitap almazlar gibi? birkaç kitap var elden çıkartmak istediğim de bir hayli fazla. bilen biri varsa ve cevaplarsa memnun olurum

Onyargimi bir türlü kiramadim Hakan Gunday'a karsi.Deneyemiyorum
Ben de günümüz Turk yazarlarına karşı biraz önyargılıyimdir. Hatta okuduğum ama begenmedigim üç yazar oldu mesela son zamanlarda.
Ama denemelisin mutlaka.
Beğenmezsen okumazsin başka.

Bence kitabı hemen birakmalisin canım.
Şu anki psikolojine hiç uygun değil.
Daha hayat dolu,iç açıcı kitaplar okumalisin bu ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…