Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Türkiye halkı asırlardan beri hür ve bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı hayatın şartı kabul etmiş bir ulusun kahraman çocuklarıdır. Bu ulus bağımlı yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. ( M. Kemal Atatürk )

"Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır."

Mustafa Kemâl ATATÜRK

Hayırlı cumalar dilerim gönlü güzel insanlar...

Tess Gerritsen - Çırak
( sayfa ... 350 )

ama ama ama...
Mazeretim var atandım ben arada ev taşı işe alış derken nete giremedim
Neyse madem ocağa kadar bildirim yapayım hoş çok okuyamıyorum
Hayırlı olsun. Allah içinize sindirsin.

ATTRAENTE babanıza da Allah rahmet eylesin. Yeri mekani cennet olsun.

Son düzenleme:
selam kızlar. sahaftan sizin beğendiğiniz kitaplardan aldım birkaç tane. henüz yeni sıfır kitap satmaya başlamışlar. bunları bulmak bile zordu.

Çocukluğun Soğuk Geceleri-Tezer Özlü (ilk kez bu yazarı okuyacağım)
Kırmızı Piyano-Josh Malerman (bunu soran bir arkadaş vardı topikte. Kafes'i okumadan buna başlamasın.)
Yeraltından Notlar-Dostoyevski (iki tane aldım biri hediye. birlikte okuyacağız.)
Bülbülü Öldürmek-Harper Lee (iki tane aldım biri öğrencime. birlikte okuyacağız)
Momo-Michael Ende
Körlük-Görmek-José Saramago
(kırmızı kedi yayınlarından aldım. siz de bu yayınevinden mi okumuştunuz?)

bu arada sahafın sahibi kadın o kadar mükemmel bir kadındı ki... hayatımda kendini bu kadar geliştirmiş, bu kadar alçak gönüllü biriyle daha karşılaşmamıştım. konuşması, dinlemesi hatta beden dili bile o kadar zarifti ki. sanırım okuduğunu kendine katmak demek buydu. iyi ki gitmişim

Bugün 10 Kasım.
Ben de yazan arkadaşlarımla aynı duygulari hissediyorum.
Ama bir taraftan da hüzünle karışık bir kızgınlık var içimde.

Her tarafta 10 Kasım mesajları...
Atatürk'un çizdiği yolu silmeye kalkan,degerlerini hiçe sayan insanların da aynı pozu vermeye çalışması; ama aynı zamanda bir köstebek gibi kazmaya devam etmesi midemi bulandırıyor.

Bugün 10 Kasım.

Atatürk'un çizdiği yolu silmeye kalkan,degerlerini hiçe sayan insanların da aynı pozu vermeye çalışması; ama aynı zamanda bir köstebek gibi kazmaya devam etmesi midemi bulandırıyor.

Bugün 10 Kasım.

Selam Kızlar

Bende bugün çok duygulandım. Şirkettin kapısına çıktık komple saygı duruşu için hala yazarken tüylerim diken diken oluyor tırlar kamyonlar kornalara bastılar bir yandan siren sesi

Leyla İle Mecnun bitti.
Şeker portakalı son 50 sayfalardayım.

Ahmet Altan - Kristal Denizaltı'na başlayacağım.Ama ne zaman başlarım bilmiyorum hafta sonum dolu

Bu kitapları kaç yıl önce almışım duruyor kenarda yıl başına kadar çok önceden aldıklarımı bitirmeye çalışacağım inşallah

Uçurtma Avcısı bitti. Ağlayarak, kızarak, içim acıyarak okudum. Kesinlikle Bin Muhteşem Güneş’ten daha güzeldi. Ama seviyorum bu tarz romanları. Hem bir dönemi anlatmış oluyor hem de dokunuyor insanın kalbine. Çok sık okuyamam ama sanırım. Arada sırada..
Yeni kitabım muhteşem bir ortak okumanın eseri kalinkaselin ciğimin hediyesi Zaman Yeli olacak. Bu gece başlayamam sanırım dizi izleyecez ama yarına başlarım sanırım

Her başı sıkışan Ata'mıza sığınıyor arkasından ettiği onca lafa rağmen.Tarjikomik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…