- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.057
- 548
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.941
Ben de o kitabı sipariş verdim en kısa zamanda okuyacağım insHerkese iyiakşamlar bu sıralar pek vakit bulup okuyamadım sürekli okuduğum kitabımı,ama şuan başka yerdeyim ve aile saadeti diye bir kitap elime geçti onu okuyorum..
Kimin konseriiuuBugün tatil verdim kendime. Sabah yataktan zor çıktım zaten, sonra kalktım güzel bir kahvaltı yaptım, şimdi yaptım kahvemi sevgilikalinkaselin ciğimin ortak okuması olan Zaman Yeli’ ne başlayacağım.
Bugün de ders çalışmayıp keyif günü yapayım ya. Hak ettim benceakşama da konsere gidecez zaten, güzel bir haftasonu olsun
40 mi superrMerhabalar bu hafta 40 tane kitap siparişi verdim çok mutluyum bugün iskender pala leyla ile mecnun a başladım keyifli haftasonlari diliyorum herkese
Bugün tatil verdim kendime. Sabah yataktan zor çıktım zaten, sonra kalktım güzel bir kahvaltı yaptım, şimdi yaptım kahvemi sevgilikalinkaselin ciğimin ortak okuması olan Zaman Yeli’ ne başlayacağım.
Bugün de ders çalışmayıp keyif günü yapayım ya. Hak ettim benceakşama da konsere gidecez zaten, güzel bir haftasonu olsun
Merhabalar herkese
Bugün tüyap a gittik, iğrenç ötesi bi kalabalık vardı, keşke vasıflı bi kalabalık olsaydı da amma çok kitap gönüllüsü varmış diye mutlu olsaydım
Ama öyle olmadığını gördüm, survivor semihi görünce çığlık atıp tezahürat yapan acayip kalabalıktan ötürü..
Neyse, eşim Glenn Meade hayranı, ben de 2 kitabını okuyup çok beğenmiştim.. Onun söyleşisine ve de imza gününe katıldık. Dünyanın en kibar en mütevazi yazarlarından biri bence.. Çok güzel sohbet ettik, çok ilgilendi bizle
Veeeee Alper Canıgüz’e tüm kitaplarını imzalattım
Çok geç geldi, çok bekledik ama değdi.. Kitap grubumuz var, baya kalabalığız, size selamları var dedim, siz de çok selam söyleyin dedi
O da çok mükemmel bir insan, tekrar diyorum Alper CanıgüzBen
Sadece Glenn meade in yeni kitabını aldık, evde cidden 100 e yakın okunmayı bekleyen kitabım var diye
İyi haftasonları herkese
Tiyatroya gitmek için yola çıkıp yanlış sahneye gidip eli boş donenden benden selamlar
Kimin konseriiuu
Tiyatroya gitmek için yola çıkıp yanlış sahneye gidip eli boş donenden benden selamlar
Yarın ben de aynısını yapmayı planlıyorum.Misafirim vardı bugün.Şimdi oturdum yerime.Yarın da belki anneme uğrarım o kadar.Günün kalanı keyif.
Kimin konserine gittiniz canım?
Ne kadar güzel bir gün olmuş kuru kalabalık kısmı hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?