Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Atatürk’ten nefret eden bir insan topluluğu içinde 10 Kasım geçirdim bugün her 10 Kasımdan daha buruktu o yüzden. Saygı duruşu sırasında alay edenler mi, İstiklal Marşı’nı dalga geçerek okuyanlar mı dersiniz ne ararsanız var. Üzgünüm.

Mavi Lale kitabımı birkaç gündür okumuyorum bu akşam okumaya çalışacağım. Ara verince tekrar dönmek zor oluyor.

Merhaba

kalinkaselin 'imin sponsorluğundaki Zaman Yeli kitabına başlamıştım dün, bugün de bir bölüm okudum, 69. sayfadayım. Şimdilik çok güzel gidiyor, çok merak ediyorum ama birden de bitmesin istiyorum.

Onun yanında Sensiz Bir İlkbahar kitabına da başladım bugün, 26. sayfadayım, 1 bölüm okudum sabah, devam etmeyi düşünüyorum. Agatha Christie polisiye dışında 6 aşk kitabı yazmış, bu da onlardan biri, hediye geldi, Mary Westmacot takma adıyla yayınlamış zamanında, belki de bu sefer uşak katil değil de sevgilidir.

Bugün tatil verdim kendime. Sabah yataktan zor çıktım zaten, sonra kalktım güzel bir kahvaltı yaptım, şimdi yaptım kahvemi sevgili kalinkaselin ciğimin ortak okuması olan Zaman Yeli’ ne başlayacağım.
Bugün de ders çalışmayıp keyif günü yapayım ya. Hak ettim bence akşama da konsere gidecez zaten, güzel bir haftasonu olsun

Herkese iyiakşamlar bu sıralar pek vakit bulup okuyamadım sürekli okuduğum kitabımı,ama şuan başka yerdeyim ve aile saadeti diye bir kitap elime geçti onu okuyorum..
Ben de o kitabı sipariş verdim en kısa zamanda okuyacağım ins

Kimin konseriiuu

Merhabalar herkese
Bugün tüyap a gittik, iğrenç ötesi bi kalabalık vardı, keşke vasıflı bi kalabalık olsaydı da amma çok kitap gönüllüsü varmış diye mutlu olsaydım
Ama öyle olmadığını gördüm, survivor semihi görünce çığlık atıp tezahürat yapan acayip kalabalıktan ötürü..
Neyse, eşim Glenn Meade hayranı, ben de 2 kitabını okuyup çok beğenmiştim.. Onun söyleşisine ve de imza gününe katıldık. Dünyanın en kibar en mütevazi yazarlarından biri bence.. Çok güzel sohbet ettik, çok ilgilendi bizle
Veeeee Alper Canıgüz’e tüm kitaplarını imzalattım
Çok geç geldi, çok bekledik ama değdi.. Kitap grubumuz var, baya kalabalığız, size selamları var dedim, siz de çok selam söyleyin dedi
O da çok mükemmel bir insan, tekrar diyorum Alper Canıgüz Ben

Sadece Glenn meade in yeni kitabını aldık, evde cidden 100 e yakın okunmayı bekleyen kitabım var diye

İyi haftasonları herkese

Yarın ben de aynısını yapmayı planlıyorum.Misafirim vardı bugün.Şimdi oturdum yerime.Yarın da belki anneme uğrarım o kadar.Günün kalanı keyif.
Kimin konserine gittiniz canım?

Ne kadar güzel bir gün olmuş kuru kalabalık kısmı hariç

Tiyatroya gitmek için yola çıkıp yanlış sahneye gidip eli boş donenden benden selamlar

Kimin konseriiuu

Canım memleketimin tek konser verilen pub ında uzun zaman sonra verilen ilk konsere, yani Seksendört’ e gittik. Görmüşsündür gerçi instagramda, ergenler gibi en sevdiğim şarkıların hepsini paylaştım

Tiyatroya gitmek için yola çıkıp yanlış sahneye gidip eli boş donenden benden selamlar

Çok geziyorsun diye gözü kalıyor insanların sonra yanlış sahnelere gitmiş oluyorsun

Seksendört’ e gittik canım.
Dinlen, keyif yap güzelce sen de. Ben de köye gidecem sanırım yoksa bu keyifte eşlik ederdim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…