Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İyi pazarlar baykuşlar.
Tatli kis DonukPudra nin önerisi İyi Hissetmek kitabına başladım.
Depresif hallerimden ötürü bunu okumamı istedi kendileri

Bir taraftan da Şermin Yasar,Oyuncu Anne'yi okuyorum.
Ele avuca sığmaz canım oğlum için yepisyeni oyunlar öğrenmem lazım.
Herkese sevgiler.

Merhaba kızlar,
Dünden beri sıkıntılarımız var oğlumla ilgili çok huzursuz o uyuduğunda okuyorum ancak.
Bülbülü Öldürmek syf.210
canim bebegin saglikla dogmus,tebrik ederim
Allah evladini sana ve memlekete ve etrafindaki herkese hayirli bir insan eylesin

Keyifli Pazarlar..

Otostopcunun Galaksi Rehberi sy. 455

Bende kapak tasarımını görüp çok beğenmiştim bu kitabı. Yanlış hatırlamıyorsam, serinin bir arada olduğu bir kitap bu.
Beğendiniz mi? Almakta kararsızım :/

Mutlu aksamlar..
Bütün hafta ankaradaydim ugramadim o yuzden. Giderken zaman yelini okudum. Kalinkacim minervacim tekrar tekrar tesekkurler. Cok sevdim
Son kisminda icim burkuldu. Kitap arasinda uyudum ruyamda dimitriyle sohbet ediyordum daha ne yazayim.
Donus yolumda da beyaz dise basladim. Cok onyargiliydim ama keyifli ilerliyor. Ve yine uyudum bu sefer kurttum karlari koklarken kafam dustu uyandim ruyamdan. Sanirim avimin pesindeydim.

Güzel bir haftasonunun daha sonuna geldik. Dün de bugün de çok keyifli geçti benim için
Bugün hiç kitap okuyamadım dünün yorgunluğu üstüne de bugün anneanne ziyareti olunca elim pek gitmedi. Dün ilk iki bölümü okuyabilmiştim Zaman Yeli’ nde. Arkadaşlarımın tüm övgülerini hak ediyor gerçekten.
Yarın yine ders çalışmaya geri dönmem gerek maalesef. Ara verdiğim zamanlarda bölüm bölüm ilerlerim sanırım.

Herkese merhaba,Bir İdam Mahkumunun Son Günü bitti.Victor Hugo’ya nasıl bir ilham gelmişte bu kitabı yazmış,gerçekten hayran kaldım.Adından anlaşılacağı gibi bir idam mahkumunun sonsaatleri anlatılıyor,çok güzel bir psikolojik eser,herkesin kütüphanesinde olmalı.Sıradaki kitabıma yarın karar vereceğim..

Bu sıralar fantastik yada bilimkurgu okusan aslında daha güzel olur sanki bu tür kitaplar duygulara daha az hitap ediyor hem farklı dunyalar dikkatini dağıtır

Bence kitabı hemen birakmalisin canım.
Şu anki psikolojine hiç uygun değil.
Daha hayat dolu,iç açıcı kitaplar okumalisin bu ara..

Kuşlar Yasına Gider son 20 sayfam.
Haklısınız kızlar, yanlış zamanda okudum. Çok üzülüyorum okurken, sonunu da çok merak ediyorum. Çok beğendiğim için bırakamıyorum.

Sıradaki kitabım benim de Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Bakalım nasıl olacak

Ay ne kadar kıskandım şu an ehehe. Alper Canıgüz'ü ben de çok severim, Ankara'ya gelirse hemen koşacağım hemmmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…