- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.981
ocağın 2. haftası oluyor geneldeBen de beklemekteyim
Sen de beğenirsin insallah, keyifli okumalar dilerim.Kuşlar Yasına Gider son 20 sayfam.
Haklısınız kızlar, yanlış zamanda okudum. Çok üzülüyorum okurken, sonunu da çok merak ediyorum. Çok beğendiğim için bırakamıyorum.
Sıradaki kitabım benim de Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Bakalım nasıl olacak
Evet serinin bir arada oldugu kitap.Bende kapak tasarımını görüp çok beğenmiştim bu kitabı. Yanlış hatırlamıyorsam, serinin bir arada olduğu bir kitap bu.
Beğendiniz mi? Almakta kararsızım :/
Canım çok üzgünümBenim derdim bana yetmezmiş gibi Kuşlar Yasına Gider kitabını ağlaya ağlaya bitirdim.
Bir taraftan Akademisyen Anne den "sen iyi bir annesin" kitabını okuyorum.
Sıradaki kitabım
Beyaz Zambaklar Ülkesinde
3 kitaplık bir seri canımGünaydın Kızlar
Ortak okuma da okuduğunuz zaman yeli bir seri mi acaba. Ben de almak istiyorum. Yoksa tek kitap mı?
Bilmeden ortak okuma yapiyormusuz. Ben de 177. Sayfadayim. Yorgunluktan uyuyakalmistim. Bugun islerimi halledip bir an once okumak istiyorum.Beyaz diş sayfa 170.
Çok farklı bir dünyanın içindeyim sanki... çok beğendim kitabı.
Bilmeden ortak okuma yapiyormusuz. Ben de 177. Sayfadayim. Yorgunluktan uyuyakalmistim. Bugun islerimi halledip bir an once okumak istiyorum.
Ben de bugün metroda yanıma oturan abiyle ortak okuma yapıyormuşum
Nar Ağacı 160 dayım.Şimdiden çok beğendim.İçine öyle bir alıyor ki o dünyadan gerçek hayata dönmek istemiyorsun.Nazan Bekiroğlu da okumak isteyeceğim yazarlar arasına girdi böylece
Herkese Günaydın ,
Size tekrar İstanbul'dan sesleniyorumhaftasonu Ankara'daydık,yoğun bir duygu seli yaşadık,Anıtkabir ziyaretinin ardından ilk meclise gittik,büyülendim adeta.Hele içeride bazı yerleri gezerken Atatürk'ün konuşmaları arka fondan dinletiliyor,tüylerim diken diken oldu..
Ankara Kalesi benim için hayal kırıklığı oldu,milattan önce yapılan bir tarihi eser için şuan bulunduğu durum içler acısı..Kalenin arka tarafında ateşler yakılmış,taşları simsiyah olmuş,isimler yazılmış,karalanmış.Çevresinde yaşayan insanlar oraya bir inşaat muamelesi yapıyorlarmış,geceliyorlarmış vs.Vaziyete gerçekten üzüldüm..
Uçakta verdiğim ani bir kararla Stefan Zweig "Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat"i okumaya karar verdim,şuan sayfa 28'deyim..
Aramıza hoş geldiniz.Merhaba. Bir kitap kurdu olarak konuyu yeni takip etmeye başladım. Ben de Jean-Christophe GRANGE 'dan Lontano'yu okumaya başlayacağım.
En sevdiğim kitaplarda n birisi
Melinda, ben de popüler şeylere soğuk bakarım. Israr üzerine geçen hafta sonu gittim. Güzel filmdi. Yeri gelince reklamlara bile ağlayan ben; ağlamadım.günaydınlar sevgili arkadaşlar
Haftasonum kitap okuma açsından verimsiz geçti, ctesi tüyap, pazar da en sonunda Ayla'ya gittik
herkes gibi ben de çok sevdim, çok popüler olan şeylere mesafeliyim ama bu film kesinlikle hak ediyormuş onu anladım
çok ağladım çok
O.G.R çok başlardayım,xyzt-5544 yüzünden House'a sardım kitap okuyasım gelmiyor evde
İş yerinde de çok yoğunum, Beni Asla Bırakma 32. sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?