Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sen de beğenirsin insallah, keyifli okumalar dilerim.

Benim derdim bana yetmezmiş gibi Kuşlar Yasına Gider kitabını ağlaya ağlaya bitirdim.

Bir taraftan Akademisyen Anne den "sen iyi bir annesin" kitabını okuyorum.

Sıradaki kitabım
Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Canım çok üzgünüm
Allah kalbine serinlik versin

Koskocaman bir ortak okuma uzun zamandır planladığını bir şeydi kitap da güzel olunca çok keyif aldım ben:) devamını çok merak ediyorum

Hafta sonu filler sultanı ile kırmızı sakallı topal karıncaya başladım ve bitirdim iki gün falan sürdü
Çok çok çok başarılı bir siyaset kitabı ama aynı zamanda da çocuk kitabi. Bu yaşar Kemal nasıl bir adam hem çocuk kitabı yazıyorsun ama muhteşem bir siyaset kitabı oluyor aynı zamanda hem sıkmıyor hem de oturup düşünmenin sağlıyor Allah rahmet eylesin iyiki bir sürü kitap yazmış külliyatını bitirmek istiyorum...

Günaydın

Dün Sensiz Bir İlkbahar ve Zaman Yeli bitti.

Sensiz Bir İlkbahar için aşk romanı demek doğru olmaz, bir kadının ailesine ve arkadaşlarına karşı düşünceleri ve karşılığında aldı tepkileri okuyoruz, ilk başta kadın açısından okuyup geçiyoruz ama daha sonra kendi içinde yorumlamaya başladığında görünenlerin gerçekten de kendi düşündüğü gibi mi bunu gözler önüne seriyor. Agatha kitabına bir cinayet koymasa da yine bir gizemli hava katmış. Nasıl bir son olacağını merak ettiriyor. Karakterlerin duygu aktarımlarına yer vermesi ve kendince tahliller yapabilme fırsatı vermesi güzeldi. Yormayan bir kitaptı.

Zaman Yeli için diyebileceğim ise çok hüzünlendiğim bir kitaptı, Kapadokya'dan izler okumak keyifliydi, o atmosferi içimde hissettim tekrardan, bundan sonra nasıl devam edecek çok merak ediyorum.
Bazı karakterlerin tekrardan ortaya çıkması için büyük bir beklenti içindeyim umarım yazar beni üzmez.

Yeni kitaplarım;
Hasan Ali Toptaş__Kayıp Hayaller Kitabı
John O'hara__Şeytanın Son Bilmecesi

Bilmeden ortak okuma yapiyormusuz. Ben de 177. Sayfadayim. Yorgunluktan uyuyakalmistim. Bugun islerimi halledip bir an once okumak istiyorum.

Ben de bugün metroda yanıma oturan abiyle ortak okuma yapıyormuşum

Nar Ağacı 160 dayım.Şimdiden çok beğendim.İçine öyle bir alıyor ki o dünyadan gerçek hayata dönmek istemiyorsun.Nazan Bekiroğlu da okumak isteyeceğim yazarlar arasına girdi böylece

Günaydın mutlu haftalar
otostopçunun galaksi rehberi sayfa sanırım 248 aslında şimdi kitap biraz daha sardı ama yinede evde çok vakit bulamadığım için yavaş ilerliyorum
vişnenin cinsiyeti sayfa 75 hızlı başladım ön söze bayıldım ama kitap çok beklediğim gibi çıkmadı sanki

Herkese Günaydın ,

Size tekrar İstanbul'dan sesleniyorum haftasonu Ankara'daydık,yoğun bir duygu seli yaşadık,Anıtkabir ziyaretinin ardından ilk meclise gittik,büyülendim adeta.Hele içeride bazı yerleri gezerken Atatürk'ün konuşmaları arka fondan dinletiliyor,tüylerim diken diken oldu..
Ankara Kalesi benim için hayal kırıklığı oldu,milattan önce yapılan bir tarihi eser için şuan bulunduğu durum içler acısı..Kalenin arka tarafında ateşler yakılmış,taşları simsiyah olmuş,isimler yazılmış,karalanmış.Çevresinde yaşayan insanlar oraya bir inşaat muamelesi yapıyorlarmış,geceliyorlarmış vs.Vaziyete gerçekten üzüldüm..

Uçakta verdiğim ani bir kararla Stefan Zweig "Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat"i okumaya karar verdim,şuan sayfa 28'deyim..

Benim de en sevdiklerimden Nazan Bekiroğlu La Sonsuzluk Hecesi de müthiş, tavsiye ederim. Yeni kitabı da çıkmış kapağına bayıldım ama alamadım henüz. O da çok güzeldir eminim

İlk Meclis’e ilk gittiğimde çok ağlamıştım ben. Özellikle Meclis kürsüsünün olduğu yere girip de Atatürk’ün mumyasını görüp sesini duyunca. Müthiş bir duygu bu duyguyu hiç kaybetmemek ve meclisi hep Atatürk’lü haliyle hatırlamak için şimdiki Meclis’e hiç gitmedim. Gidip görmeye değer kimse de yok zaten benim gözümde.
Ankara kalesinde maalesef görülecek bir yer yok. Birkaç hediyelik eşya dükkanı, bolca gözlemeci dışında... ama Ankara yine de çok güzel ve çok özledim

günaydınlar sevgili arkadaşlar
Haftasonum kitap okuma açsından verimsiz geçti, ctesi tüyap, pazar da en sonunda Ayla'ya gittik
herkes gibi ben de çok sevdim, çok popüler olan şeylere mesafeliyim ama bu film kesinlikle hak ediyormuş onu anladım
çok ağladım çok

O.G.R çok başlardayım, xyzt-5544 yüzünden House'a sardım kitap okuyasım gelmiyor evde
İş yerinde de çok yoğunum, Beni Asla Bırakma 32. sayfa

Herkese merhaba, mutlu bir hafta olmasını dilerim.

Reşat Nuri Güntekin- Çalıkuşu
sayfa 54
Merhaba. Bir kitap kurdu olarak konuyu yeni takip etmeye başladım. Ben de Jean-Christophe GRANGE 'dan Lontano'yu okumaya başlayacağım.
Aramıza hoş geldiniz.
En sevdiğim kitaplarda n birisi

Melinda, ben de popüler şeylere soğuk bakarım. Israr üzerine geçen hafta sonu gittim. Güzel filmdi. Yeri gelince reklamlara bile ağlayan ben; ağlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…