- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
- 683
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.001
Çok teşekkür ederim canım. Hemen ekliyorumalışveriş listeme3 kitaplık bir seri canım
Zamanın yeli , güvercinler ağıt , kalenderiye
Aaaa gerçekten mi... beğendin değil mi sendeBilmeden ortak okuma yapiyormusuz. Ben de 177. Sayfadayim. Yorgunluktan uyuyakalmistim. Bugun islerimi halledip bir an once okumak istiyorum.
eşim de ağladıHerkese merhaba, mutlu bir hafta olmasını dilerim.
Reşat Nuri Güntekin- Çalıkuşu
sayfa 54
Aramıza hoş geldiniz.
Melinda, ben de popüler şeylere soğuk bakarım. Israr üzerine geçen hafta sonu gittim. Güzel filmdi. Yeri gelince reklamlara bile ağlayan ben; ağlamadım.
eşim de ağladıHerkese merhaba, mutlu bir hafta olmasını dilerim.
Reşat Nuri Güntekin- Çalıkuşu
sayfa 54
Aramıza hoş geldiniz.
Melinda, ben de popüler şeylere soğuk bakarım. Israr üzerine geçen hafta sonu gittim. Güzel filmdi. Yeri gelince reklamlara bile ağlayan ben; ağlamadım.
Selam kızlar.
Hepsi burada güzel indirimler var.
Danbrown başlangıç hepsi burada 19 tl, kitapyurdunda 26 tl gözüme çarpan.
Selam kızlar.
Housegünaydınlar sevgili arkadaşlar
Haftasonum kitap okuma açsından verimsiz geçti, ctesi tüyap, pazar da en sonunda Ayla'ya gittik
herkes gibi ben de çok sevdim, çok popüler olan şeylere mesafeliyim ama bu film kesinlikle hak ediyormuş onu anladım
çok ağladım çok
O.G.R çok başlardayım,xyzt-5544 yüzünden House'a sardım kitap okuyasım gelmiyor evde
İş yerinde de çok yoğunum, Beni Asla Bırakma 32. sayfa
Selam kızlar.
Öncelikle merhaba amelia,minerva1988 cığım uzun harmanlarda davetsiz bir misafir için yorumun nedir?
SABREDEMEDİHouseBen
Eşim izlememiş diye baştan izliyoruz biz de. Yine yeniden aşık oluyorum o damar. O yamuk ağzı, alaycı konuşması. Dizilerdeki zeki adamları ayrı seviyorum
Housela ilgili yazılmış kitaplar da var ama cesaret edip de alamadım. Bu haliyle oldukça güzel.
O nasıl bir indirim öyle
Şeytan dürtüyor al diye ama almayacam. Seneye günüme kadar sabredeyim
Ediyorum ediyorumSABREDEMEDİ
Öncelikle merhaba amelia,
Sezgin kaymazin daha önce kün kitabını okumuştum yazarın dilini seviyorum . Kitap baya sürükleyici idi sonunu nasıl bağlayacağını merak ederek okudum sevdim kafa dağıtalım güzel bir kitaptı benim için .
Bir arkadaş söyledi arkamdan bana aspendos diyenler varmis anlamını tam çözemedim ama amelia öyle dedi dediler bunu da size belirtmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?