Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

3 kitaplık bir seri canım
Zamanın yeli , güvercinler ağıt , kalenderiye
Çok teşekkür ederim canım. Hemen ekliyorumalışveriş listeme

Bilmeden ortak okuma yapiyormusuz. Ben de 177. Sayfadayim. Yorgunluktan uyuyakalmistim. Bugun islerimi halledip bir an once okumak istiyorum.
Aaaa gerçekten mi... beğendin değil mi sende

eşim de ağladı
balıklar olarak ikimiz de hassas yaratıklarız

eşim de ağladı
balıklar olarak ikimiz de hassas yaratıklarız

House Ben
Eşim izlememiş diye baştan izliyoruz biz de. Yine yeniden aşık oluyorum o damar. O yamuk ağzı, alaycı konuşması. Dizilerdeki zeki adamları ayrı seviyorum
Housela ilgili yazılmış kitaplar da var ama cesaret edip de alamadım. Bu haliyle oldukça güzel.

Selam kızlar.
Hepsi burada güzel indirimler var.
Danbrown başlangıç hepsi burada 19 tl, kitapyurdunda 26 tl gözüme çarpan.

O nasıl bir indirim öyle
Şeytan dürtüyor al diye ama almayacam. Seneye günüme kadar sabredeyim

minerva1988 cığım uzun harmanlarda davetsiz bir misafir için yorumun nedir?
Öncelikle merhaba amelia,

Sezgin kaymazin daha önce kün kitabını okumuştum yazarın dilini seviyorum . Kitap baya sürükleyici idi sonunu nasıl bağlayacağını merak ederek okudum sevdim kafa dağıtalım güzel bir kitaptı benim için .
Bir arkadaş söyledi arkamdan bana aspendos diyenler varmis anlamını tam çözemedim ama amelia öyle dedi dediler bunu da size belirtmek isterim

SABREDEMEDİ

özgür bolatın beni ödülle cezalandırma kitabına başladım şimdilik güzel gidiyor. bu kitaptan sonra kapadokya serisine başlayacağım kıskanarak takip ediyorum . en kısa zamanda utkuya kapadokya aşkımızdan bahsedeceğim . mutlu günler kızlar

merhabalar
hafta sonu hafta içi farketmiyor hep yoğunum bu ara :) sürekli koşturuyorum vakit bulup okuyabildiğimde çok mutlu oluyorum.
momo bitti ve başucu kitabım olarak yerini aldı kitaplığımda. yeni kitabım yaşar kemal tek kanatlı bir kuş gün içinde başlarım. güzel bir hafta diliyorum herkese

Merhaba kızlar :) Varoluşçu Psikoterapi, sf. 342'deyim. En ağır başlıklardan biri olan ölüm kaygısı, çocuklarda ölüm kavramı ve psikopatolojik rahatsızlıklarda ölüm korkusunu sindire sindire okudum. Şu anda varoluş kaygısı olarak sorumluluk ve özgürlük üzerine 2. bölümdeyim. Onu da sindire sindire okuyacağım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…