Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bu Utku da kim yahu
birkac seferdir görüyorum ama cozemedim ben kaçırdım mi yoksa özel hayatta bagggzi
seyler mi

eşim de ağladı
balıklar olarak ikimiz de hassas yaratıklarız
normalde ben de ağlarım. Hayret ağlamadım.

Fakat şu anda aglayabilirim. Kargo geldi bana... bir kitap... ve fakat bu kitabı ben siparis etmedim. Öyleyse bir sürpriz bu , bir hediye...
Not isim vs bir şey yoktu. Bana bu kitabı kim gönderdi ki acaba

Ben ..
Ortak okumada sen de ol istedim.hassas kadin .

Keyifle oku canım
Ben ..
Ortak okumada sen de ol istedim.hassas kadin .

Ben de tam ya _asmunikal_ ya da DonukPudra dicektim

Kitabi istiyorum :)) bi ara kitapçı dolaşayım

_asmunikal_ almış.
Öğrendim!!!
Amelia almış.

Amelia bunlar sana abartı gelmesin. İçimden geçenleri yazıyorum.

Beni çok mahcup ettin. Çok da mutlu ettin.
Çok şaşırdım. Çok da sevindim.

Düşünülmek , değerli görülmek , bunlar çok güzel şeyler... Beni de düşündüğün için teşekkür ederim.

Allah her şeyi güzel gönlüne göre nasip etsin.
Kesene bereket, yüreğine sağlık

( Bu kitabı kızlara tavsiye ediyordun, hediye ediyordun. Ben de alacaktım. Merak etmiştim. Sen benden önce aldın hediye ettin, o anlamda da bir hoşluk oldu. )

O zaman gelsin ortak okuma... ben hazırım evelallah

Ben teşekkür ederim güzel sözlerin için. Keyifle hepberaber okuruz inşallah.

Kızlar selamlar
Bir kitap sevdalısı olarak sayfayi yeni takip ediyorum... Okudukça sizinle paylaşmak isterim :)
Dün Simyacı'yı bitirdim, çok uzun zamandır elimde olan fakat okuyamadığım bir kitaptı. Çok sürükleyici, okula giderken okudum iki otobüs yolculuğunda bitti diyebilirim :)

Bugün biraz kitap siparişi verdim, onlar da 3-4 güne elimde olur. Şimdi Bernard Suits'in Çekirge kitabını okuyorum, az kaldı. Diğer kitaplar gelene kadar biter diye umuyorum :)

Herkese iyi akşamlar, uğrayamadım iki gündür epey yoğundum. Ayaşlı ile kiracıları bitti yeni kitabımı seçmedim henüz. Kitabı sevdim, çok içten, samimi bir dille yazılmış, o zamanın şartları, yaşayışı hakkında güzel bilgiler var, kadını biraz güçsüz betimleyen bir kitap ama yazım dilini sevdim.

Kizlar size bir şey danışacağım, ben Hasan Ali Toptaş'ı merak ettiğim için geçen sene "Bin Hüzünlü Haz" kitabını okumuştum, kisa bir kitap olmasina rağmen o kitap elimde epey süründü, anlamakta zorlandim, çok zor bitirdim ve de şu an kitapla ilgili hiç birşey anımsamıyorum.Yani yazarla tanısmam böyle oldu ve başka bir kitabini alasim gelmedi. Sorum o ki acaba hata mi ediyorum ?

Bu arada Hep Aranizda Olacağim'i okumaya devam ediyorum, sayfa 110.

Bu kitabi bana yazar kendisi 2010 da hediye etmişti, imzali olarak.İşimle ilgili bir yerde tanışmıştik. Geçen gün kitapliğimda okumadiklarimi gözden geçirirken elime geçti, teknik bir kitap olduğu için hep ertelemiştim (Fizikçi Madam Curie'nin kızı ve damadının hayatini anlatiyor) yazari internetten araştirdim kendisi ODTÜnün sevilen hocalarindan biriymiş ve 2011 de vefat etmiş. Garip bir hüzne kapildim ve okuyorum simdi, kitapta çok teknik bilgi olsa da genel kültüre de fayda sağlayan pek çok bilgi mevcut... Ne kadar geç kalmışım okumak icin dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…