- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.021
Bu Utku da kim yahuözgür bolatın beni ödülle cezalandırma kitabına başladım şimdilik güzel gidiyor. bu kitaptan sonra kapadokya serisine başlayacağım kıskanarak takip ediyorum . en kısa zamanda utkuya kapadokya aşkımızdan bahsedeceğim . mutlu günler kızlar
normalde ben de ağlarım. Hayret ağlamadım.eşim de ağladı
balıklar olarak ikimiz de hassas yaratıklarız
Ben ..normalde ben de ağlarım. Hayret ağlamadım.
Fakat şu anda aglayabilirim.Kargo geldi bana... bir kitap... ve fakat bu kitabı ben siparis etmedim. Öyleyse bir sürpriz bu , bir hediye...
Not isim vs bir şey yoktu. Bana bu kitabı kim gönderdi ki acaba
Eki Görüntüle 2066896
normalde ben de ağlarım. Hayret ağlamadım.
Fakat şu anda aglayabilirim.Kargo geldi bana... bir kitap... ve fakat bu kitabı ben siparis etmedim. Öyleyse bir sürpriz bu , bir hediye...
Eki Görüntüle 2066896
Ben ..
Ortak okumada sen de ol istedim.hassas kadin .
Kitabi istiyorum :)) bi ara kitapçı dolaşayımMerhaba kızlar :) Varoluşçu Psikoterapi, sf. 342'deyim. En ağır başlıklardan biri olan ölüm kaygısı, çocuklarda ölüm kavramı ve psikopatolojik rahatsızlıklarda ölüm korkusunu sindire sindire okudum. Şu anda varoluş kaygısı olarak sorumluluk ve özgürlük üzerine 2. bölümdeyim. Onu da sindire sindire okuyacağım bakalım.
Üç kişilik tahmin listemde sen de vardın!Ben ..
Ortak okumada sen de ol istedim.hassas kadin .
Ben de öyle düşündüm.
Kitabi istiyorum :)) bi ara kitapçı dolaşayım
normalde ben de ağlarım. Hayret ağlamadım.
Eki Görüntüle 2066896
Ben teşekkür ederim güzel sözlerin için. Keyifle hepberaber okuruz inşallah._asmunikal_ almış.
Öğrendim!!!
Amelia almış.
Amelia bunlar sana abartı gelmesin. İçimden geçenleri yazıyorum.
Beni çok mahcup ettin. Çok da mutlu ettin.
Çok şaşırdım. Çok da sevindim.
Düşünülmek , değerli görülmek , bunlar çok güzel şeyler... Beni de düşündüğün için teşekkür ederim.
Allah her şeyi güzel gönlüne göre nasip etsin.
Kesene bereket, yüreğine sağlık
( Bu kitabı kızlara tavsiye ediyordun, hediye ediyordun. Ben de alacaktım. Merak etmiştim.Sen benden önce aldın hediye ettin, o anlamda da bir hoşluk oldu. )
O zaman gelsin ortak okuma...ben hazırım evelallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?