Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Başlangıçta konu güzel başlıyor ama sonu bana da çok kopuk geldi. Diğer kitaplardaki gibi konu bütünlüğü yoktu.

Bu kitabın filmi de var, filmini beğenmiştim ben

Günaydın herkese
İyi haftalar.
Kabuk bitti. İlk 60 sayfa kitabı çözmeye çalışmakla geçti. En sonunda kişileri bir kağıda yazdım :)
Sürükleyici, şaşırtıcı, okuyucuyu sürekli zinde tutan bir kitap.
Her sayfayı merakla, heyecanla okudum. Keşke bitmeseydi dedim. Hüzün dolu güzel bir romandı.

Yeni kitabım Zülfü LİVANELİ - Elia ile Yolculuk

Gunaudin canlar
Haftasonu hiiiic okumadim Ejderha Dovmeli Kiz syf 200 deyim. Ve hala icine giremedim kitabin.
Dun aksam instagramda bir hesap gordum sizinle paylasmak istiyorum. Ozellikle sevgili Astoria ' nin ce minerva1988 ' in fikrini merak ediyorum. Hesap bir makyaj 'artist' hesabi. Ve 12 yasinda bir erkek cocuguna ait. Bu cocuk kendisine de profesyonel makyaj yapiyor. Bio da annesinin kontrolu altinda gibi birsey yaziyordu ama hadi cinsiyetini gectim 12 yasinda bir cocugun makyaj yapmasindan acayip irrite olmus haldeyim. Puberte oncesi ve hatta pubertede bile boyle birseyin olmasi ya da buna musaade edilnesi yanlis degil mi? Gectigimiz haftalarda da yandan derin yirtmacli elbise giymis kucuk bir kiz gormustum. Boyle seyler pedofiliyi beslemez mi yaaa?

Olsun, hesaplar üzerinden reklam alıp para kazanıyorlar mı kazanıyorlar. Artık önemli olan o oldu aileleri için de.
Ben bu tür reklam aleti olmuş çocukların ailelerinden alınması gerektiğini düşünüyorum. Hata çocuklarda değil bence. Ama işte aileden alınca gideceği kurum da pek iç açıcı olmadığı için o konuda kendimle de çelişebiliyorum bazen.
Keşke sosyal medya hesapları sıkı bir denetime girse. Ama o da olmuyor, anca çözümsüz problemler yığını çıkıyor işte ortaya.

Günaydınlar ve iyi haftalar.
Haftasonu pek okuyamadım. Ama artık tüm yoğunluğum geride kaldığı için kendime vakit ayıracağım, keyif alacağım şeyleri yapmaya sıra geldi sonunda
Bugün sanırım geç saatlere kadar evde yalnız olacağım. Ufak birkaç ev işim dışında bir işim de yok Uzun uzun Güvercine Ağıt okumayı ve yeni puzzle’ımla keyifli zamanlar geçirmeyi düşünüyorum bol keyifli günlerimiz olsun

Çocuklar üzerine dönüyor şey . Şu sevimli efe vardi onedio sürekli onunla çekimde vs vs para girdi bürüdü herkesin gözünü

Ben ortaokuldayken rahat 10 kitabını okumuşumdur ama hiç bir şey hatırlamıyorum,tekrar Nesin'e başlamak istiyorum.Aslında kalın kitaplar arasına nefes almak için okumak çok mantıklı,bu yolu da izleyebilirim.
Yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…